BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  New in – bestelling van DefShop

 photo defshop-bestelling-vans-authentic-sneakers-maskulin_zps106df3be.png

Zijn jullie al bekend met DefShop? Mijn broer tipte mij deze webshop al een aantal keer, maar ik had alsnog niet eerder op hun website gekeken. Althans, tot vorige week. Het is een onwijs stoere webwinkel vol met streetwear, urban fashion en meer. Sportliefhebbers en stoere fashionista’s kunnen hier zeker hun hart ophalen!

Ik bestelde één paar sneakers voor mijzelf en een t-shirt voor mijn broer. De bestelling ontving ik snel binnen en alles was netjes verpakt. Let’s see what we got…

 photo defshop-bestelling-vans-authentic-sneakers-_zps2c0d41d0.png

 photo defshop-bestelling-vans-authentic-sneakers-1_zps7d57b7ff.png

 photo defshop-bestelling-vans-authentic-sneakers-2_zpsdc527d0e.png

Vans Authentic Sneakers True White

Ik wilde eigenlijk eerst voor witte of blauwe Converse All Stars sneakers gaan, maar aangezien ze niet meer in mijn maat verkrijgbaar waren koos ik dit keer voor Vans. Totaal nieuw voor mij! Ze domineren een aantal jaren het straatbeeld, maar ik had zelf nog niks van dit merk. De Vans Authentic, de Vans Era en de Vans Old Skool zijn de populairste Vans sneaker modellen…ik ging voor de eerste optie in de kleur wit. Ik heb ze nog niet buiten aangehad, maar ik ga ervan uit dat het van die héérlijk lopende schoenen zijn waarmee je lekker door de stad kan struinen.

 

 photo defshop-bestelling-maskulin-the-mpire-strikes-back-t-shirt_zps2cb350ea.png

 photo defshop-bestelling-maskulin-the-mpire-strikes-back-t-shirt-3_zpsf25b0e48.png

 photo defshop-bestelling-maskulin-the-mpire-strikes-back-t-shirt-_zpsc38085b0.png

Maskulin The Mpire Strikes Back T-shirt

Mijn broer koos voor dit toffe shirt met Darth Vader van Star Wars:

”Ik heb net mijn nieuwe Maskulin t-shirt binnen gekregen en ben er superblij mee. Ik heb hem gecombineerd met de Maskulin Leather Imitation Jacket die ook verkrijgbaar is bij DefShop. Het t-shirt past goed en zit lekker. Ik bestel mijn kleren wel vaker bij DefShop. Ze hebben een groot assortiment aan kleding en schoenen, de prijzen zijn bovendien niet al te hoog.”

 

Def-Shop

Hou je van hippe streetwear, urban fashion en hiphop kleding? Ja? Dan is DefShop zéker een webshop voor jou. Ik denk dat je ook veel mannen blij kunt maken met deze webwinkel, mijn broer is in ieder geval groot fan. Het is de grootste webwinkel voor streetwear en biedt meer dan 17.500 artikelen (!) met bekende merken als Nike, Adidas, Converse, Jordan, Lacoste, Only, Vero Moda en Jack & Jones. De verzendkosten voor Nederland bedragen € 6,99.

Ben jij bekend met deze online store?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts