BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  New in – bestelling van Koos van der Beek

Hi allemaal! Ik heb vandaag weer een ”new-in” blogpost voor jullie met een paar items die ik heb mogen ontvangen kappersgroothandel Koos van der Beek. Lees verder om te zien waar mijn voorkeur naar uitging!

deepfoam

deepfoamcleansing

GOLDEN CARE DEEP CLEANSING FOAM GEL

Deze Deep cleansing Foam Gel van Golden Care is een diepreiniging gel met kalmerende elementen. Hij is geschikt voor een vette, combinatie en probleem huid. Deze cleansing foam voor het gezicht is transparant en schuimt niet echt, wat ik zelf wel had verwacht van een foam gel. De foam is verder wel fijn in gebruik en heeft een lichte geur. Mijn huid voelt na gebruik lekker zacht aan en is vrij van oliën.

goldenrose-1

goldenrose2

goldenrose-mascara

GOLDEN ROSE 3D FANTASTIC LASH MASCARA

Deze 3D Fantastic Lash mascara van Golden Rose is heeft een rode, glanzende huls. Het borsteltje vind ik fijn werken, je kunt er heel precies mee te werk gaan. De mascara klontert niet en loopt ook niet uit. Hij maakt mijn wimpers wel een heel stuk langer, maar verzwaart ze niet.

Mocht je opzoek zijn naar een mascara die veel volume geeft, dan is dit niks voor jou. Deze mascara zorgt er alleen voor dat je wimpers aanzienlijk langer, zwarter en iets dikker ogen. Ik vind de 3D Fantastic Lash mascara van Golden Rose zelf wel heel fijn!

waaierkwast

DA VINCI PRO PENSELEN 47530

Een waaierkwast ontbrak nog in mijn stash. Met zo’n kwast kun je o.a. een blush heel subtiel aanbrengen of om je gezicht te contouren. Je kunt hem ook gebruiken om fall outs van je oogschaduw weg te vegen. Deze waaierkwast van Da Vinci Pro heeft zachte haartjes en doet wat hij hoort te doen.

Waar ben jij wel benieuwd naar?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts