BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  New in – bestelling van Stylelounge

Hi allemaal! Ik heb vandaag een ”new-in” blogpost voor jullie met een paar items die ik heb mogen uitkiezen van één van de snelst groeiende online mode platforms: StyleLounge. Lees verder om te zien waar mijn voorkeur naar uitging!

StyleLounge is een metazoekmachine en vergelijkingsplatform op het gebied van mode. Denk aan kleding, schoenen, tassen, sieraden en zelfs make-up. Ze werken met meer dan 250 partners en op hun website kun je meer dan 2,5 miljoen producten vinden. Dat zijn er heel wat! Gelukkig weet je met een paar klikken al waar je het product tegen de beste prijs en beschikbaarheid kan verkrijgen op een van de partnersites die Stylelounge aanbiedt. Hieronder laat ik jullie een aantal items zien die ik heb mogen uitkiezen.

 

stylelounge_bestelling_1

stylelounge_bestelling_2

Y.A.S. Bea Maxi Dress

Allereerst een item waarvan ik weet dat ik het in de zomer veel wil gaan dragen. Deze maxijurk van het merk Y.A.S. heeft een v-hals, is gemaakt van stretch stof en valt soepel langs je lichaam. Ze hebben hem helaas alleen in de kleur blauw, anders had ik er nog een gekocht in een andere kleur. Love it! Hij kostte eerst rond de 70 euro en nu kost hij 25 euro.

 

stylelounge_bestelling_5

stylelounge_bestelling_4

Esprit Top Black

Ik was opzoek naar een geribde kledingstuk en kwam uit op deze dubbellaagse top van Esprit. Het is dus een 2-in-1-top met een uitlopend model. De onderste top heeft gewoon een effen stof en de bovenste laag heeft een ribstructuur met glinsterend lurex. Op de website van Zalando kost hij momenteel 11 euro.

 

stylelounge_bestelling_7

Barry M Make Me Blush Cream – Rhubarb Crumble

Ik was ook nog opzoek naar een blush met een subtiele roze gloed en kwam uit op de Make Me Blush Cream van Barry M. Het is een creamy blush waarmee je je wangen een gezond oudroze blosje kunt geven. De blush bevat goede ingrediënten, zoals vitamine C, jojoba-olie en sheabutter. Hij kost € 6,25.

 

stylelounge_bestelling_

stylelounge_bestelling_0

Zara SOEPELVALLENDE BLAZER MET REVER

De dagen worden langer dus onze jassen worden steeds dunner. Nu het steeds warmer wordt draag ik liever luchtige blazers, trenchcoats of vestjes. Toen ik deze blazer van Zara zag dropte ik hem meteen in mijn virtuele winkelmand. Voor € 39,95 heb je een mooie, soepelvallende blazer voor in het voorjaar!

 

stylelounge_bestelling_8

stylelounge_bestelling_9

stylelounge_bestelling_3

Fiorelli MIA Handtas

And last but not least, een superleuke cognackleurige handtas van Fiorelli. Ik kende het merk voorheen niet, maar na hun collectie te hebben bekeken vond ik aardig wat leuke tassen. De MIA tas heeft meerdere ritssluitingen aan de bovenzijde en meerdere opbergvakken. Het vak voorin is voorzien van een magneetsluiting. Naast de normale hengsels heeft het ook een afneembare schouderriem, waardoor je hem ook als crossbodytas kunt gebruiken. Dat vind ik zelf altijd het fijnst! De Fiorelli Mia handtas kost € 84,95 en komt van Zalando.

Heb jij wel eens iets besteld bij StyleLounge?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts