BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  New in – Leeff, IWSBS, CaseApp en Eden

 photo new-in-leeff-iwsbs-caseapp-eden_zps504289f1.png

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een new-in/shoplog artikel heb gemaakt, dus bij deze…een new-in artikel met leuke fashion en lifestyle producten! Mochten jullie nog ergens specifiek een uitgebreide review van willen zien, laat het dan even weten in de comments.

 photo leeff-webshop-deco-glas-xl_zps9031ce01.png

 photo leeff-webshop-deco-glas-xl-_zps8de6e932.png

 photo leeff-kaars-zwart-1_zps60956d57.png

 photo leeff-kaars-zwart_zpsfd3c4524.png

Leeff

Laat ik beginnen met een van mijn favoriete Nederlandse woonwebshops: Leeff. Ik ontving twee weken geleden deze ontzettend leuke decoglas met touw die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Ik vind hem erg leuk om als fruitschaal te gebruiken, maar je kunt hem ook als windlicht of vogelhuisje gebruiken. Het decoglas heeft aan de voorkant een ronde opening en door middel van het touw kun je hem gemakkelijk ophangen. Leeff verkoopt ook robuuste kaarsen in verschillende maten die je in het decoglas zou kunnen zetten.

 

iwsbs-ketting-hardleer

 photo iwasstyledbysophie-hardleers-ketting-driehoek_zps99f85502.png

 photo iwsbs-hardleers-sieradenlijn-handgemaakt_zps393caf3f.png

I Was Styled By Sophie

Niet lang geleden schreef ik een artikel over de streetstyle webshop I Was Styled By Sophie. Michou en Sophie, de eigenaressen van de webwinkel, waren zo enthousiast over mijn post dat ze een lief bedankje mij kant opstuurde. Het is een lange ketting uit hun nieuwe en eerste sieradenlijn ‘HARDLEERS’. Unieke sieraden van hout en leer, handgemaakt door Team IWSBS!

 

 photo eden-keramische-slijpstaaf-sharpening_zpsd78e6608.png

 photo eden-keramische-slijpstaaf-sharpening1_zps7632b595.png

 photo eden-keramische-slijpstaaf-sharpening-2_zps00ac009a.png

Eden

Ook van Knivesandtools.nl kreeg ik een product opgestuurd naar aanleiding van een artikel waarin ik schreef over twee Eden keukenmessen die in hun webshop verkrijgbaar zijn. Ik ontving een keramische slijpstaaf die in tegenstelling tot een aanzetstaal wel heel lichtjes materiaal weg slijpt waardoor messen een stuk langer scherp gehouden kunnen worden. Ik heb hem natuurlijk even getest en hij werkt prima! Ligt goed in de hand en doet wat een slijpstaaf hoort te doen.

 

 photo caseapp-iphone-hoesje-ontwerpen_zps7ed58751.png

 photo caseapp-iphone-hoesje-ontwerpen-4_zps6e881df3.png

 photo caseapp-iphone-hoesje-ontwerpen2_zps764f46e4.png

CaseApp

Ik ben een telefoonhoesje rijker en dit keer is het eentje die ik zelf heb ontworpen! Na lang na te denken ben ik uiteindelijk toch voor een simpel design gegaan met de tekst ‘Céline Paris’ en twee icoontjes, de Eiffeltoren en een roze hartje. Benieuwd hoe ik dit heb gedaan? Op de website van CaseApp kan je super makkelijk je eigen hoes of skin ontwerpen voor bijvoorbeeld je iPhone, Samsung, iPad of MacBook. Ook leuk om cadeau te doen!

 

Welk product spreekt jou wel aan?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts