BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  New in – producten van The Make Up Spot

Als je opzoek bent naar leuke cosmeticamerken die niet gauw in Nederlandse winkels te verkrijgen zijn, is The Make Up Spot ’the place to be’. Ze hebben merken als Beauty UK, Barry M, MeMeMe en Sleek in hun assortiment. In dit artikel licht ik 7 (nieuwe) producten die te koop zijn in de webshop kort toe.

the_make_up_spot_bestelling_2 the_make_up_spot_bestelling_3

Wet ’n Wild 1 Step Wonder Gel Nail Color

Laat ik eerst beginnen met de Wet ’n Wild 1 Step Wonder Gel Nail Color. Dit is een nagellak met een gel-formule waarvoor je helemaal geen lamp en geen topcoat nodig hebt. De kleur die ik heb mogen ontvangen is ‘Don’t Be Jelly!’, een mooi lilapaars kleurtje. De 1 Step Wonder Gel nagellak is verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren en belooft ongeveer 2 weken te blijven zitten. Ben benieuwd!

 

Invisibobble Secret Garden

De haarelastieken van Invisibobble kennen jullie vast: elastiekjes die een beetje op een telefoondraad lijken en geen lelijke knik in je haar achterlaten. Ze voorkomen hoofdpijn en zijn verder vriendelijk voor je haar. Speciaal voor deze zomer zijn ze met een nieuwe limited Secret Garden collectie gekomen. De collectie bestaat uit vier zomerse frisse kleuren met ieder een blooming verpakking. Het zijn misschien niet de mooiste haarelastiekjes die ik ooit heb gezien, maar wel een van de fijnste. Ook voor meiden met erg dik haar!

the_makeup_spot_bestelling_4

the_make_up_spot_bestelling_5

W7 Banana Dreams Loose Powder

Kim Kardashian zweert erbij: bananenpoeder. Niet om door je shakes te gooien, maar om als transparante gezichtspoeder te gebruiken. Eén van de bekendste bananenpoeders is die van het merk Ben Nye’s, maar die is helaas niet makkelijk te verkrijgen en ook niet heel goedkoop. Gelukkig bestaan er dupes, net als deze van het merk W7! De Banana Powder schijnt voor alle huidtinten perfect te werken, dus ik ben erg benieuwd of die op mijn lichte huid geen gele waas achterlaat…

 

Wet ’n Wild Color Icon Eyeshadow Palette

Palletjes met bruine en beige tinten doen het wat mij betreft altijd goed. De nieuwe Wet ’n Wild Color Icon Eyeshadow Palette Bare and Beautiful heeft 5 prachtige oogschaduwkleuren met zachte tinten. Daarnaast worden er twee mini-tools erbij geleverd. Handig palletje met mooie basiskleuren!

the_make_up_spot_bestelling_6

Tony Moly Placenta Sheet Masker

De maskertjes van Tony Moly waren voor mij nog onbekend, maar na deze heerlijke sheetmask te hebben uitgeprobeerd, ben ik wel benieuwd geworden naar dit merk. De Tony Moly Pureness 100 Placenta Sheet Mask is plantaardig en zorgt voor een sterkere huidbarrière. Het masker is ongebleekt, eco-vriendelijk, gemaakt van katoenzaad en geschikt voor alle huidtypen.

 

Milani Amore Mattalics Lip Creme

Matte lipproducten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit beautyland. De limited edition Milani Amore Mattallics Lip Crèmes geven de lippen matte kleuren met een metallic finish. Ik ontving 02 Matterialistic, een gewaadge bruinachtige kleur. In combinatie met mijn lichte huid vond ik hem op mijn lippen helaas niet zo’n succes. Het lipproduct trekt ook in de lijntjes van mijn lippen. Wel blijft hij lang zitten en is hij niet na een veegje al weg. Al met al vind ik ‘m een beetje teleurstellend.

the_make_up_spot_bestelling_7 the_make_up_spot_bestelling_8 the_make_up_spot_bestelling_9

The Make Up Spot Eyeshadow Palette Spotted Beauty

Waar ik wel heel enthousiast over ben is het ‘The Make Up Spot Eyeshadow Spotted Beauty’ palette. Het is een enorme palette met maar liefst 35 prachtige warme tinten met verschillende finishes. De pigmentatie is prima, de kleuren pakken goed en ze blenden mooi met elkaar. Dit product schijnt ook dé dupe van het uitverkochte 350 Palette van Morphe te zijn.

the_make_up_spot_bestelling_10

Van welke product(en) zou jij wel een uitgebreide review willen zien?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf voor een eerlijke review.

Comments:

 • 30 juni 2016

  Prachtige nieuwe producten.
  Mooie foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden...
 • 30 juni 2016

  Ik heb ook met de banana powder in mijn handen gestaan, maar niet gekocht. Ik ben eerlijk gezegd ook bang dat die te geel voor mij is… dus razend benieuwd wat jij ervan vindt!

  Beantwoorden...
 • 30 juni 2016

  Wat een mooie producten zeg! Ik ben benieuwd naar het palette van The Make-up Spot. De liquid lipstick van Milani heb ik ook, ik vind de kleur wel heel tof, alleen blijft hij bij mij niet de hele dag zitten en als je iets droge lippen hebt al, voelt die wel wat droog aan.

  Beantwoorden...
 • 30 juni 2016

  leuke producten! ik ben benieuwd naar het banana powder product!!

  Beantwoorden...
 • 30 juni 2016

  Oh wauw prachtige producten! Ik ben altijd wel fan van bananenpoeder

  Beantwoorden...
 • 30 juni 2016

  Wauw! Jij boft! Ik wil graag een review van het palette zien, die ziet er echt prachtig uit!

  Beantwoorden...
 • 1 juli 2016

  Oh wow ja ik dacht eerst dat het het Morphe palet was! Dit is ECHT wel een goeie dupe precies.

  Beantwoorden...
 • 1 juli 2016

  The Make-up Spot is inderdaad erg leuk ik ben er ook bekend mee. Het ogschaduw palette spreekt mij wel erg aan, zou leuk zijn om daar een look mee te zien.

  Beantwoorden...
 • 4 juli 2016

  Heel benieuwd naar dat bananenpoeder, al heel veel goeds over gehoord!

  Beantwoorden...
 • Jessica

  20 maart 2017

  Deze is ook echt super! Heb deze laatst ook gekocht samen met de gezichtspenselen van mac

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts