BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  New in – Sacha pistol boots

 photo sacha-schoenen-online-pistol-boots-bestellen_zps32c492e8.png

Ik ben al een tijd opzoek naar leuke zwarte enkellaarsjes. Elke keer als ik ze tegenkwam waren ze te duur of was het toch net niet mijn smaak. Mijn zoektocht is eindelijk teneinde, want ik heb ze in mijn bezit! Vorige week plaatste ik op mijn Instagram en Facebook een collage met diverse laarsjes en de meeste stemmen gingen uit naar de pistol boots van Sacha. En gelijk dat ze hebben!

 photo sacha-schoenen-pistol-hakken-enkellaarzen_zpsf0b702ef.png

Dit zijn ze dan! Deze enkellaarzen zijn van Sacha en eigenlijk zijn ze van een oude collectie die voor het laatst in de maand juli is binnengekomen. In de webshop hadden ze deze pistol boots dus niet meer in heel veel maten, maar gelukkig nog wel in mijn maat! Sacha heeft ook een nieuwe versie van deze pistol boots in hun assortiment, maar ik vind persoonlijker deze een stuk mooier.

 photo sacha-pistol-boots-close-up-review-laarzen_zps4b328b50.png

De Sacha pistol boots zijn knock-off’s van de welbekende Acne pistols die door veel beroemdheden worden gedragen. Dit paar is natuurlijk wel een héél stuk goedkoper dan die van Acne. Deze enkellaarzen zijn van zwart leer en hebben gouden ritsen aan beide kanten. Deze laarzen sluiten niet heel strak aan, wat ze extra stoer maken. De hoogte van de hak is 7 centimeter wat ik persoonlijk wel goed vind. Niet te hoog en niet te laag, ik kan er prima een hele dag op lopen. Ik moet ze nog wel wat inlopen, want na de eerste keer dat ik ze droeg had ik een paar rode (druk)plekjes. Daarna zal het vast wel meevallen!

 photo sacha-pistol-boots-enkellaarzen-acne-look-a-like_zpsf9515389.png

Ik ben heel positief over de service en verzendtijd van Sacha. Je krijgt erg snel antwoord op je vragen (en ik bedoel dan ook echt ERG snel) en mijn bestelling kreeg ik de volgende dag al binnen. Hoe fijn is dat?! Het werd ook netjes geleverd in een schoenendoos die zelf in een doos zat. Mocht je de schoenen retour willen sturen, dan hoef je niks bij te betalen en kan dat gemakkelijk in dezelfde doos.

 photo sacha-pistol-boots-outfit-laarzen-look-a-like_zps773c8266.png
Deze enkellaarzen kun je echt overal onder dragen en zijn makkelijk te combineren met andere items. Wat mij betreft echt een aanrader als je nog opzoek bent naar leuke zwarte enkellaarzen! Deze pistol boots kosten €99,95 en zijn verkrijgbaar bij Sacha. Als je trouwens nu voor hun nieuwsbrief inschrijft ontvang je €5,- korting. Dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Comments:

 • 5 May 2013

  Ik vind ze heel erg gaaf 😀

  reply...
 • 5 May 2013

  Ze zien er goed uit! 🙂

  reply...
 • 5 May 2013

  Ze zijn erg leuk

  reply...
 • 5 May 2013

  Jaaa, daar zal je geen spijt van krijgen! Ik heb ze al een hele tijd en ben er nog altijd heel blij mee 🙂

  reply...
  • Bo

   5 May 2013

   Ah top, dat is goed om te lezen! 🙂

   reply...
 • 5 May 2013

  Wat een mooie laarsjes zijn dat toch! Ik wil ze al heel lang maar heb al twee paar zwarte enkellaarsjes dus koop ze telkens toch maar niet haha

  reply...
 • 5 May 2013

  wat een leuke enkellaarsjes! ik ga ook eens kijken want ik vind ze echt ontzettend mooi

  reply...
 • 5 May 2013

  oh die wil ik ook nog steeds! erg leuk 😀

  reply...
 • 5 May 2013

  Hoi Bo,

  Bedankt voor je leuke comment op mijn blog! Het wordt steeds warmer, voor je het weet kunnen we de zomerjurkjes weer aantrekken!
  De boots die je gekocht hebt zien er erg stoer uit, zeker een aanrader in ieder zijn kledingkast. Leuk!

  XOXO
  Nancy

  reply...
 • 5 May 2013

  Love zulke laarsjes!

  reply...
 • 5 May 2013

  Leuke boots! x

  reply...
 • 5 May 2013

  Ze zijn erg leuk! Ik heb zelf ook nog geen enkel laarzen, ik vind het bij een ander altijd erg leuk maar bij mezelf twijfel ik altijd.

  reply...
 • 5 May 2013

  Hele leuke laarsjes zeg!!! Nice. zoek ook nog steeds basic zwarte 😉

  reply...
 • 5 May 2013

  Leuke boots! Ze staan je leuk. Basa7a!!

  reply...
 • 5 May 2013

  Ze zijn mooi!

  reply...
 • 5 May 2013

  Leuk! Ik heb zulke al een jaar van de Topshop, zijn erg handig

  reply...
 • 5 May 2013

  Aaah, heerlijk! Ik heb er een tijdje terug ook zo’n gehad. Ik heb ze gedragen tot ze zo versleten waren dat ze bijna van m’n voeten afvielen 🙂

  reply...
 • 5 May 2013

  Die zijn inderdaad super mooi!

  reply...
 • 5 May 2013

  Wauw wat een mooie laarsjes!
  Lekker simpel, strak en goed te combineren!

  reply...
 • 5 May 2013

  ooh wow ze zijn echt mooi! helemaal mijn smaak!

  reply...
 • 5 May 2013

  Leuke boots! Ik heb al genoeg zwarte enkellaarsjes… 😉 *ahum* dus ik sla even over, maar ze zijn heel mooi!

  reply...
 • 5 May 2013

  Tof! Ze zien er echt heel leuk uit!

  reply...
 • 5 May 2013

  Heel leuk!

  reply...
 • 5 May 2013

  Stoere laarsjes 🙂

  reply...
 • 5 May 2013

  Wat zijn ze stoer én onwijs gaaf, zeg!

  reply...
 • 5 May 2013

  heel mooi, staan je leuk! x

  reply...
 • 5 May 2013

  Oeh! Deze zijn echt stoer & pretty!

  reply...
 • 5 May 2013

  Leuk! Ik heb ze in de winkel ook gepast, maar het paste niet helemaal bij mij.
  Door mijn smalle kuiten oogden deze schoenen best wel lomp bij mij. Toch vind ik het model wel echt heel tof en vind ik ze anderen wel vaak erg mooi staan

  reply...
 • 5 May 2013

  Zoiets zoek ik al heel lang! Staat je super! XX

  reply...
 • 5 May 2013

  Oh dit staat leuk zeg, ik vind ze alleen nooit zo mooi bij mij staan 🙁

  reply...
 • Eva

  6 May 2013

  Echt heeeel erg gaaf!

  reply...
 • 6 May 2013

  Wat een mooie laarsjes zeg! Die zullen vast erg lekker lopen 🙂

  reply...
 • Joy

  6 May 2013

  Ik heb altijd al een zwak gehad voor de Sacha Pistol boots, maar honderd euro vond ik toen te veel voor erbij. Ik vind ze wel erg leuk, en inderdaad makkelijk te combineren!

  reply...
 • 7 May 2013

  Ze zijn echt heel tof! Juist omdat ze overal bij kunnen en niet te veel poespas hebben 🙂

  reply...

post a comment

CATEGORIEËN

Beauty

96 posts

Culinair

131 posts

Fashion

101 posts

Lifestyle

304 posts

Travel

79 posts