BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  New in – Sacha pistol boots

 photo sacha-schoenen-online-pistol-boots-bestellen_zps32c492e8.png

Ik ben al een tijd opzoek naar leuke zwarte enkellaarsjes. Elke keer als ik ze tegenkwam waren ze te duur of was het toch net niet mijn smaak. Mijn zoektocht is eindelijk teneinde, want ik heb ze in mijn bezit! Vorige week plaatste ik op mijn Instagram en Facebook een collage met diverse laarsjes en de meeste stemmen gingen uit naar de pistol boots van Sacha. En gelijk dat ze hebben!

 photo sacha-schoenen-pistol-hakken-enkellaarzen_zpsf0b702ef.png

Dit zijn ze dan! Deze enkellaarzen zijn van Sacha en eigenlijk zijn ze van een oude collectie die voor het laatst in de maand juli is binnengekomen. In de webshop hadden ze deze pistol boots dus niet meer in heel veel maten, maar gelukkig nog wel in mijn maat! Sacha heeft ook een nieuwe versie van deze pistol boots in hun assortiment, maar ik vind persoonlijker deze een stuk mooier.

 photo sacha-pistol-boots-close-up-review-laarzen_zps4b328b50.png

De Sacha pistol boots zijn knock-off’s van de welbekende Acne pistols die door veel beroemdheden worden gedragen. Dit paar is natuurlijk wel een héél stuk goedkoper dan die van Acne. Deze enkellaarzen zijn van zwart leer en hebben gouden ritsen aan beide kanten. Deze laarzen sluiten niet heel strak aan, wat ze extra stoer maken. De hoogte van de hak is 7 centimeter wat ik persoonlijk wel goed vind. Niet te hoog en niet te laag, ik kan er prima een hele dag op lopen. Ik moet ze nog wel wat inlopen, want na de eerste keer dat ik ze droeg had ik een paar rode (druk)plekjes. Daarna zal het vast wel meevallen!

 photo sacha-pistol-boots-enkellaarzen-acne-look-a-like_zpsf9515389.png

Ik ben heel positief over de service en verzendtijd van Sacha. Je krijgt erg snel antwoord op je vragen (en ik bedoel dan ook echt ERG snel) en mijn bestelling kreeg ik de volgende dag al binnen. Hoe fijn is dat?! Het werd ook netjes geleverd in een schoenendoos die zelf in een doos zat. Mocht je de schoenen retour willen sturen, dan hoef je niks bij te betalen en kan dat gemakkelijk in dezelfde doos.

 photo sacha-pistol-boots-outfit-laarzen-look-a-like_zps773c8266.png
Deze enkellaarzen kun je echt overal onder dragen en zijn makkelijk te combineren met andere items. Wat mij betreft echt een aanrader als je nog opzoek bent naar leuke zwarte enkellaarzen! Deze pistol boots kosten €99,95 en zijn verkrijgbaar bij Sacha. Als je trouwens nu voor hun nieuwsbrief inschrijft ontvang je €5,- korting. Dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts