BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  New in – Simply Skin, Ray-Ban en Converse

ray-ban-simply-skin-converse

Ik heb vandaag weer een ”new-in” blogpost voor jullie met een paar items die ik heb geshopt of heb mogen ontvangen van een merk. Lees verder om te zien welke producten het precies zijn!

ray-ban-zonnebril-

ray-ban-zonnebril-1

ray-ban-justin-zonnebril

ray-ban-zonnebril-2

Ray-Ban Justin Shiny

Van Sunglasses Shop mocht ik een paar weken geleden een zonnebril uitkiezen. Zo met dit warme weer komt het goed uit en ben ik even gaan rondneuzen op hun website. De webshop heeft meer dan 100 verschillende merken in huis en beschikt over een ruim assortiment Ray-Ban zonnebrillen. Ik koos zelf de Ray-Ban Justin Shiny in de kleur zwart. Het is een zonnebril die een moderne twist aan de klassieke Wayfarer geeft door de iets grotere rechthoekige lenzen. Daarnaast heeft het montuur een rubberen afwerking.

 

converse

converse-2

Converse Sneakers

Wat doe je als je nog een kortingsbon hebt en een Converse liefhebber bent? Jep, nog een paar aanschaffen. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar deze sneakers lopen echt heerlijk, zijn tijdloos en kun je met zoveel outfits combineren. Love them!

 

simplyskin

simply-skin-facial

simply-skin-breakout

Simply Skin Producten

Van Simply Skin kreeg ik een paar producten opgestuurd om te testen. Simply Skin’s producten zijn door eigenaresse Vivienne met de hand gemaakt en bestaan grotendeels uit natuurlijke ingrediënten. Alle producten zijn dan ook SLS en parabenen vrij. Twee van de producten die ik heb mogen ontvangen (Facial Cleanser en de Facial Scrub) bevatten daarnaast geen parfum wat natuurlijk ideaal is voor mensen met een gevoelige- of probleemhuid. Ik ontving ook een flesje Breakout Oily Skin Facial Serum, maar die heb ik nog niet goed kunnen testen. De cleanser vind ik wel onwijs fijn en gebruik ik regelmatig.

 

ray-ban-converse

Heb jij de laatste tijd nog iets gescoord?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts