New in – sportkleding van DefShop


 photo new-sportkleding-defshop_zpsce243b2b.png

Als je sport gaat het er niet echt om hoe je eruit ziet, maar als een leuke outfit je kan stimuleren om weer eens energiek aan de slag te gaan, wat is er dan mis mee? Ik kon wel wat nieuwe sportkleding gebruiken en bij DefShop vond ik een aantal fijne nieuwe items.

 photo new-sportkleding-defshop-nike-tanktop_zpsf51f94e2.png

 photo new-sportkleding-defshop-nike-top_zpsa5eee4fa.png

Nike Loose Top

Als eerste een grijze top van Nike met gele details. Het is een simpele tank top met een racerback waardoor je goede bewegingsvrijheid hebt. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk als je wilt sporten. Dit item is van zichzelf al een beetje oversized, maar ik heb een maatje groter genomen zodat de top nog iets losser zit.

 

 photo new-sportkleding-defshop-only-joggingbroek_zpsfccedc22.png

 photo new-sportkleding-defshop-only_zps0f503fe1.png

Only Joggingbroek Bridgit Elvira

Met zo’n comfortabele joggingbroek wil ik eigenlijk het liefst alleen maar heerlijk op de bank hangen. Maar daar heb ik hem dus niet echt voor gehaald…

 

 photo new-sportkleding-defshop3_zps30693fe4.png

Urban Classics shorts

Dit broekje vind ik ten eerste erg leuk, de kleurencombinatie maakte me meteen enthousiast. Laat ‘ie nou ook nog eens lekker zitten! De Urban Classics French Terry Hotpants zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: zwart, blauw, grijs, zwart/roze en wit.

 

 photo new-sportkleding-defshop-4_zpsb7f4814d.png

 photo new-sportkleding-defshop-5_zpsf823ecaf.png

Grimey Wear Legging

Als laatste een GRMY legging. Ik heb wel meerdere leggings, maar nog geen één die echt lekker en comfortabel zit. Daarnaast vind ik het fijn als een sportlegging vooral niet afzakt. Deze keer ben ik gegaan voor een simpele zwarte tight met aan de zijkant ‘GRMY Burning & Looting Co’. Ik ben benieuwd.

 

 photo new-sportkleding-defshop-_zpsf099e6b6.png

Waar koop jij meestal je sportkleding?

15 gedachten over “New in – sportkleding van DefShop”

  1. Fijne items! Ik heb zelf niet heel veel echte sportkleding, omdat ik eigenlijk alleen pilates doe sinds kort en ik daar gewoon graag een hemdje en een legging of iets dergelijks bij draag.

  2. Hele leuke sportkleding heb je gekocht! Zelf kijk ik eigenlijk altijd gewoon bij de goedkopere winkels zoals de Zeeman of Action met of ze nog iets leuks hebben om aan te trekken bij het sporten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *