BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Accessoires   >  New in – Ted Baker Rose Gold Horloge

 photo review-ted-baker-te2103-watch-horloge-rose-goud-gold-white-wit-strap-shadestation-2_zpsb15933b9.png

Volgens mij is het inmiddels wel duidelijk dat ik graag horloges draag. Naast hun functionaliteit vind ik het ook een prachtig accessoire. Twee weken geleden werd ik benaderd door ShadeStation met de vraag of ik een van hun items wilde reviewen. Met een snelle blik op de website zag ik dat ze heel wat mooie items verkopen van diverse merken. Na wat gezoek op de website en gevraag via social media (dank jullie wel voor jullie mening!) koos ik een rosé gouden horloge van Ted Baker.

 photo review-ted-baker-te2103-watch-horloge-rose-goud-gold-white-wit-strap-shadestation-3_zps44ad72c7.png

 photo review-ted-baker-te2103-watch-horloge-rose-goud-gold-white-wit-strap-shadestation-4_zpsee8c4d23.png

Laat ik eerst even wat kort vertellen over het merk. Het Britse modelabel Ted Baker is in de jaren ’80 opgericht in Glasgow. Het is inmiddels uitgegroeid tot een lifestyle merk met diverse producten voor zowel mannen als vrouwen. De focus ligt vooral op kwaliteit, oog voor detail en zelfs gevoel voor humor. Wist je trouwens dat Ted Baker één van de weinige designer labels is die het zo goed doet zonder reclamecampagnes? Zoals het aan het begin al werd gedaan, wordt er puur vertrouwd op mond-op-mond-reclame.

 photo review-ted-baker-te2103-watch-horloge-rose-goud-gold-white-wit-strap-shadestation_zps895be34f.png

Dit is hem geworden, het Ted Baker TE2103 Horloge. Ik had nog helemaal niks van dit merk in mijn bezit, waardoor ik er extra benieuwd naar was. Shadestation verstuurde het pakket op een vrijdag en ik ontving het op een dinsdag. Ze versturen vanuit Engeland en je kunt er vanuit gaan dat je je bestelling binnen 5 á 10 werkdagen binnen hebt. Ik kreeg mijn pakket dus supersnel binnen, helemaal top!

 photo review-ted-baker-te2103-watch-horloge-rose-goud-gold-white-wit-strap-shadestation-5_zpsed04fd7b.png

Het horloge zit in een luxe doosje waarin je behalve het product ook een boekje met alle informatie vindt. Daarnaast wordt de TE2103 ook geleverd met een officieel ‘Ted Baker Horloges 2 jaar garantie’.

Dit model heeft een leren witte band en een rosé vergulde roestvrij stalen behuizing. Daarnaast is de kast voorzien van kleine diamanten op de wijzerplaat en heeft een wit/goud draaiknopje aan de zijkant waarmee je uiteraard de tijd kunt instellen.

 photo review-ted-baker-te2103-watch-horloge-rose-goud-gold-white-wit-strap-shadestation-9_zpsfa53564d.png

 photo review-ted-baker-te2103-watch-horloge-rose-goud-gold-white-wit-strap-shadestation-8_zpsa3b424c4.png

Je kunt kiezen uit de maten M of L. Omdat ik vrij smalle polsen heb, was ik bang dat zelfs M te groot voor mij zou zijn. Ik nam toch de risico en achteraf bleek dat maat M gelukkig helemaal niet zo groot is…hij past perfect! Ik combineer het horloge graag met een dunne armband ernaast, staat naar mijn idee wel heel leuk en elegant.

 photo review-ted-baker-te2103-watch-horloge-rose-goud-gold-white-wit-strap-shadestation-7_zps03ca3dd0.png

Ik ben helemaal weg van dit prachtige horloge, en ik weet zeker dat hij bij veel outfits erg leuk zal staan! Omdat hij niet helemaal bezaait is met diamantjes/strass-steentjes is dit horloge een draagbare accessoire voor dagelijkse gebruik. Ik houd wel van de subtiele steentjes, maakt het net wat vrouwelijk vind ik. Ik ben uiteindelijk blij dat ik voor dit exemplaar ben gegaan, hij is nog mooier dan ik had verwacht.

Het Ted Baker TE2103 Horloge kost € 130,93 en is verkrijgbaar op nl.shadestation.com. De verzendkosten zijn wereldwijd gratis voor bestellingen boven € 63,25 en € 12,65 voor bestellingen onder € 63,25. Naast Ted Baker Horloges verkopen ze ook horloges van luxe merken als Michael Kors, DKNY, Marc Jacobs, Fossil, Guess, Armani en nog zoveel meer.

Ben jij al bekend met het Engelse merk Ted Baker? Zoja, wat voor items raad jij van dit merk aan?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts