BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Accessoires   >  New in – Twinkeltje bestelling

 photo twinkeltje-bestelling-webshop-review-8_zps3b4a0a0e.png

Hi allemaal! Ik heb vandaag weer een ”new-in” blogpost voor jullie met twee items die ik heb mogen uitkiezen van de webshop Twinkeltje. Lees verder om te zien waar mijn voorkeur naar uitging!

 photo twinkeltje-bestelling-webshop-review-2_zpsd68dff26.png

Laat ik eerst wat kort over de webshop zelf vertellen; op de webwinkel Twinkeltje kun je betaalbare dameskleding vinden die er ook nog eens leuk uit zien. Ze bieden van alles en nog wat, zoals fluffy vesten, basic items, broeken, jurken, schoenen en accessoires. Wekelijks wordt de webwinkel aangevuld met nieuwe artikelen waardoor het collectiebeeld vaak wordt veranderd.

twinkeltje-bestelling-webshop-review-7

twinkeltje-bestelling-webshop-review-6

Sjaal Panter Power

In het dagelijkse leven draag ik zelden sjaals met drukke printjes, meestal ga ik voor effen kleurtjes die overal wel bij passen. Soms maak ik een uitzondering en dat was dit keer het geval. Deze bruine sjaal met o.a. een panter-print en korte franjes sprak me direct aan. Ik vind hem echt heel mooi en de stof voelt ook fijn aan. De sjaal kost € 8,95 en is verkrijgbaar in de kleuren blauw, bordeaux en bruin.

 

twinkeltje-bestelling-webshop-review-3

 photo twinkeltje-bestelling-webshop-review-5_zpsdd78838d.png

 photo twinkeltje-bestelling-webshop-review-4_zps37a5cb99.png

Tas Go Gold Girl

Tassen kunnen je net als schoenen nooit genoeg hebben, maar vooral zwarte basic tassen die velen vrijwel dagelijks gebruiken zijn handig om te hebben. Deze tas met goudkleurige details, korte- en lange hengsels is ideaal voor dagelijkse gebruik en heeft een fijne indeling. Hij kost € 29,95 en is momenteel uitverkocht op de website.

 

 photo twinkeltje-bestelling-webshop-review_zps667a0acb.png

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts