BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Nieuwe make-up Oriflame Giordani Gold 2015

Giordani Gold is een bijzondere, exclusieve lijn binnen de Oriflame collectie en de Giordani Gold lijn is sinds kort uitgebreid met heel wat prachtige make-upproducten. Ik laat je zien welke precies!

oriflame-giordani-gold-review-make-up-lijn

De producten uit de Giordani Gold lijn hebben allemaal een zwarte verpakking met goudkleurige opdruk. Door deze kleurcombinatie vind ik het er heel luxueus uit. Mooi!

 photo oriflame-nieuwe-giordani-gold-collectie_zpstfdryivo.png

”Al bijna 40 jaar staat Oriflame’s Giordani Gold lijn voor schoonheid en luxe, met prestigieuze producten voor de vrouw die weet wat ze wil. Onlangs zijn diverse samenstellingen en verpakkingen van deze stijlvolle make-uplijn volledig vernieuwd. Door de aandacht voor details en Oriflame’s passie voor innovatieve productontwikkeling is het resultaat een nóg luxere lijn met professionele topkwaliteit.”

 Hieronder laat ik jullie alle nieuwe producten in de collectie zien.

 

oriflame-giordani-gold-long-wear-mineral-foundation-review

 photo oriflame-giordani-gold-mineral-foundation_zpsrorncq68.png

 photo oriflame-giordani-gold-mineral-foundation-1_zpsbo6fraoz.png

Long Wear Mineral Foundation SPF 15

Als eerste de Giordani Gold Long Wear Mineral Foundation die verrijkt is met Italiaanse vulkanische mineralen. De foundation zit in een glazen pompflacon, wat ik zelf altijd prettig vind werken. De textuur is romig en niet te dik maar ook niet te dun. Hij verdeeld prettig en gemakkelijk over mijn gezicht. De dekking is licht tot medium en dekt zonder een pannenkoek effect achter te laten. Hij verbergt niet alle oneffenheden, maar wel voldoende naar mijn wens

De Long Wear Mineral Foundation SPF 15 is verkrijgbaar in 5 tinten: Porcelain, Light Rose, Light Ivory, Rose Beige en Natural Beige. Ik ontving Light Ivory en Natural Beige en beide zijn ze voor mijn lichte huid helaas aan de donkere kant. Porcelain of Light Rose zullen denk ik beter bij mijn huidskleur passen. Al met al een prima foundation!

 

oriflame-giordani-gold-intense-shine-nail-lacquer-review

oriflame-giordani-gold-make-up-lijn-nagellak-review
 photo oriflame-intense-shine-nail-lacquer_zpsxrvyzap3.png

Intense Shine Nail Lacquer

Oriflame is met 8 nieuwe Giodani Gold lakjes gekomen die een schitterende glans beloven. Het viel me meteen op dat het klassieke en vrouwelijke kleuren zijn die voor het hele jaar door geschikt zijn. Hier houd ik van! Als je liever opvallende of felle kleuren op je nagels draagt dan is dit niet echt iets voor jou.

Door de brede kwast is de nagellak makkelijk aan te brengen en de structuur van het lakje is wat mij betreft precies goed. Heel fijn om mee te werken en hij droogt ook best snel. Hierboven op de swatches heb ik 2 laagjes van de nagellak aangebracht. Qua structuur vind ik Soft Pink en Bianca Nude het dunst, ze hebben beide een creamy finish en zijn beide wat transparant. Soft pink is ideaal voor een French manicure! Tea Rose en Gentle Lilac dekken al prima met slechts één laagje.

 

oriflame-giordani-gold-review-eye-brow-gel

oriflame-giordani-gold-review-eyebrow-gel-wenkbrauwgel

Eye Brow Gels

De nieuwe wenkbrauwgels van Oriflame bieden een langhoudende kleur en zijn ideaal om je wenkbrauwen in model te houden. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren: Blonde en Brown. Ik heb van mezelf hele donkere wenkbrauwen waardoor beide kleuren helaas niks voor mij zijn. Alsnog heb ik de bruine variant geprobeerd om het product te testen en hij doet verder wel wat hij beloofd.

 

oriflame-giordani-gold-review-eye-pencils-oogpotlood
 photo oriflame-giordani-gold-review-oogpotlood-eye-pencils_zps1eoomdi8.png

Eye Pencils

Dan komen we bij de oogpotloden. Daar kan ik heel kort en krachtig over zijn: ze zijn prachtig! De pigmentatie is heel goed, de kleur blijft goed zitten en de potloden hebben geen harde textuur. Ze brengen dus fijn aan en glijden moeiteloos over de huid. De Oriflame Giordani Gold Eye Pencil zijn beschikbaar in vier kleuren: Black, Brown, Charcoal Grey en Midnight Blue.

 

 photo oriflame-giordani-gold-review-lipstift-2_zpsezbjhn1n.png

 photo oriflame-giordani-gold-review-jewel-lipsticks_zpsf5xzcxrz.png

 photo oriflame-giordani-gold-review-lipsticks_zps6hayrnln.png

oriflame-giordani-gold-review-lipstick-frosted-rose-1

Swatch van lipstick Pink Delicacy (boven: zonder flits – onder: met flits)

Jewel Lipsticks

Het ster product uit deze collectie is wat mij betreft de Jewel Lipstick. De hulzen alleen al zien er onwijs mooi uit. Gepresenteerd in een goudkleurige verpakking met aan de onderkant een mooi reliëf. Echt een sieraad voor in je handtas!

Maar de inhoud is natuurlijk wel belangrijker. De Oriflame Giordani Gold Jewel Lipstick Collectie is uitgebreid met 5 nieuwe kleuren: Beige Suede, Pink Delicacy, Frosted Rose, Violet Dawn en Red Attraction. Ze hebben allemaal een hele romige structuur en zijn daarnaast ook voedend. Intens of fel zijn deze kleuren zeker niet, waardoor iedereen ze gemakkelijk kan dragen. De kleuren zijn namelijk niet heel dekkend, maar vrij subtiel. De lipsticks overleven een drankje, maar na een maaltijd moet je je lippen toch weer even bijwerken.

 

 photo oriflame-giordani-gold-review-lippotlood_zps2tjyywy4.png
 photo oriflame-giordani-gold-review-lippencil-lippotloden_zpshpp53psg.png
 photo oriflame-giordani-gold-review-lippencils_zpszquowa1a.png
 photo oriflame-giordani-gold-review-lippencils-red-coral-rose-nude_zpselcdqphu.png

Lip Pencils

Eén van de nieuwe producten in het assortiment is het Giordani Gold Lip Pencil. Het is een crèmig lippotlood met aan het andere uiteinde een penseel voor de lippen, waarmee je een bijpassende lippenstift kunt aanbrengen. De pigmentatie van deze lippotloden is uitstekend en ze voelen allemaal heel zacht aan. Ook de houdbaarheid van deze Lip Pencils is redelijk lang, circa zo’n 6 uur. Hier ben ik dan ook heel enthousiast over! Verkrijgbaar in de kleuren Nude, Coral, Rose, Pink en Red.

 

 photo giordani-gold-lijn_zpsj7tar8so.png

Zo, dat waren alle nieuwe make-upproducten binnen Oriflame’s schitterende Giordani Gold-lijn. De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl. Wil je een aparte review zien van een specifiek product? Laat dan een reactie achter met daarin wat voor product je graag uitgebreid gereviewd wilt zien!

Welk product spreekt jou het meeste aan?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts