BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Accessoires   >  NUEU | 601 Mirrored Aviator Sunglasses

 photo sunglasses-shop-nueu-601-Mirrored-Aviator-zonnebril_zpsbb48034b.png

Een goede zonnebril is er niet alleen om je ogen tegen de felle zon te beschermen, maar kan een outfit ook helemaal afmaken. Toen Sunglasses Shop mij aanbood om een van hun zonnebrillen te mogen reviewen zei ik daar dan ook geen nee tegen. In hun webshop zie je merken als o.a. Ray Ban, Chanel, Oakley, Dior, Gucci, Maui Jim, Bvlgari, Tom Ford en Oliver Peoples voorbij komen. Ook kleinere merken met een laag prijskaartje kun je daar scoren. Klinkt alvast niet verkeerd hè?

 photo sunglasses-shop-nueu-601-Mirrored-Aviator-zonnebril-glazen_zps4c0a8ec0.png

Dit is hem geworden! Ik heb de Nueu 601 mirrored aviator in de kleur zilver gekozen, omdat ik hem lekker basic, stoer en stylish vind. De design van deze pilotenbril is vrijwel tijdloos en is daarnaast voor bijna iedere gezichtsvorm geschikt. De zonnebril werd geleverd in een Nueu case, zodat je hem bijvoorbeeld zonder problemen in je tas mee kunt nemen en hij niet snel beschadigd wordt. Er zit ook een brillendoekje bij om je zonnebril mee schoon te maken.

 photo sunglasses-shop-nueu-mirrored-zonnebrillen-spiegel_zps8a59e38c.png

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een mirrored sunglass. Het is dus een zonnebril met spiegelende glazen, waardoor je ogen niet goed zichtbaar zijn en je lekker om je heen kunt gluren. Ik heb ze al bij veel beroemdheden gespot, maar deze zijn natuurlijk een stuk betaalbaarder! De producten van Sunglasses Shop worden vanuit Engeland gestuurd, maar alsnog had ik mijn pakketje binnen zes dagen al binnen. Netjes verpakt en wel!

 photo sunglasses-shop-nueu-601-Mirrored-Aviator-zonnebrillen_zps9b2e1c20.png

Ik ben erg blij met deze zonnebril, hij past gelukkig goed bij mij! Laat die zon nu maar komen! De Nueu 601 Mirrored Aviator kost €52,50 en is verkrijgbaar in de webshop van Sunglasses Shop. Ze verkopen trouwens brillen voor zowel heren als dames en het aanbod is echt enorm groot voor het geval je opzoek bent naar een leuke zonnebril. De verzendkosten zijn gratis en je kunt daar o.a. met Paypal, iDeal en een creditcard betalen.

Heb jij al een zonnebril voor de zomer gescoord?

Comments:

 • 16 mei 2013

  Ziet er gaaf uit!

  Beantwoorden...
 • 16 mei 2013

  ziet er een leuke bril uit! jammer dat we hem niet bij jou kunnen aan zien 🙂 foto?

  Beantwoorden...
  • Bo

   17 mei 2013

   Foto’s van mezelf plaats ik liever niet op internet, dus dan gaat dat wat moeilijk. Hopelijk kun je het begrijpen 🙂

   Beantwoorden...
 • 16 mei 2013

  wat een leuke zonnebril! mijn favoriet voor de zomer is mijn dolce& gabbana zonnebril.

  Beantwoorden...
 • Eva

  16 mei 2013

  Heeeeel erg gaaf!

  Beantwoorden...
 • jamaa

  16 mei 2013

  Besaha! hele mooie bril.

  Beantwoorden...
 • 16 mei 2013

  Wat een gave zonnebril! Ik ben nog steeds opzoek naar een goeie voor mij.

  Beantwoorden...
 • 16 mei 2013

  Leuke zonnebril! Een pilotenmodel staat ook echt iedereen, volgens mij dus dat is altijd een goede keus 😉

  Beantwoorden...
 • 16 mei 2013

  heel erg leuk! en wat gaaf dat je die gekregen hebt 🙂

  Beantwoorden...
 • 16 mei 2013

  Wat een beauty! Ik heb laatst ook een nieuwe zonnebril gekocht, mijn eerste ‘duurdere’. Ik moet nog steeds slikken als ik aan de prijs denk hahah. Ik kocht een Michael Kors zonnebril.. Maar dol dat ik er op ben! Nu de zon nog..

  Beantwoorden...
  • Bo

   17 mei 2013

   Oeh zal inderdaad vast duur zijn. Veel plezier ermee! 🙂

   Beantwoorden...
 • 16 mei 2013

  ik vind hem echt supermooi!

  Beantwoorden...
 • 16 mei 2013

  Mooie bril! Ik heb ook net eentje besteld 🙂

  Beantwoorden...
 • 16 mei 2013

  Lol, ik dacht eerst dat er een spelfout stond in de titel van dit artikel:-)
  Hoe spreek je Nueu eigenlijk uit? Nu-eu?
  Leuke bril in ieder geval, nu nog een foto waar je ‘m draagt in een lekker zonnetje.

  Beantwoorden...
  • Bo

   17 mei 2013

   Haha nee geen spelfoutje. Ik heb eigenlijk geen idee hoe je het uitspreekt! :’)

   Beantwoorden...
 • 16 mei 2013

  Ik heb al heel lang dezelfde zonnebril haha. Vind deze wel heel stoer!

  Beantwoorden...
 • 16 mei 2013

  Super mooie zonnebril!

  Beantwoorden...
 • 16 mei 2013

  Die os mooi zeg!

  Beantwoorden...
 • 16 mei 2013

  Zeker erg mooi! Ik heb net vorige week een nieuwe bril gekocht bij Kruidvat, degene die ik had was namelijk te licht. Ik wil liever niet teveel geld uitgeven aan een zonnebril, maar hij is zeker mooi! En hij lijkt me ook heel handig voor als je ‘m echt vaak gebruikt!

  Beantwoorden...
 • 16 mei 2013

  Mooie zonnebril!

  Beantwoorden...
 • 16 mei 2013

  Erg mooi! Vind die spiegelende glazen altijd supervet.

  Beantwoorden...
 • 16 mei 2013

  Mooi!

  Beantwoorden...
 • 17 mei 2013

  Wat een mooi classy model! Ik heb al van die big oversized zonnebrillen in huis gehaald 🙂

  Beantwoorden...
 • 17 mei 2013

  Hele mooie zonnebril! Ik heb wel een zonnebril alleen is die niet zo heel goed, dus ik ben nog overal aan het rondkijken voor een betere.

  Beantwoorden...
 • 17 mei 2013

  Mooie foto’s!

  Beantwoorden...
 • 19 mei 2013

  Mooie zonnebril!

  Beantwoorden...
 • 19 mei 2013

  Erg mooie bril! Ik heb zelf nu een Vans zonnebril.

  Beantwoorden...
 • 19 mei 2013

  Nice! Ik heb al een tijdje de zonnebrillen van Ray Ban op het oog. Maar ik die ik op het oog heb, zijn wat aan de dure kant helaas. :(!

  Beantwoorden...
 • 19 mei 2013

  Ik vind ‘m mooi, ik zelf ben brildragend en draag dus een zonnebril op sterkte, ik heb twee hele mooie hoor maar ik baal vaak wel als ik dit soort beaties zie.

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts