BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Ontspannen sfeer in de slaapkamer: creëer het met verlichting

sfeer-in-slaapkamer-creeren-met-verlichting

De slaapkamer is een belangrijke plek in het huis. Je brengt immers een deel van je leven slapend door. Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat er in een slaapkamer een fijne sfeer hangt. Dit kun je bereiken voor de inrichting prachtige hang- en wandlampen te gebruiken. Met sfeervolle verlichting in de slaapkamer creëer je een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen.

Een fijne plek om te ontspannen
De slaapkamer is niet alleen een plek waar je naar dromenland vertrekt. Met een sfeervolle inrichting kun je er ook heerlijk ontspannen zonder te slapen. Een paar prachtige lampen mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Een Vintage Eglo hanglamp vormt ongetwijfeld een perfecte combinatie met stijlvolle grijze en witte kussens. Zink weg in een paar zachte kussens, en geniet ondertussen van de schitterende lampen die van je slaapkamer een heerlijke plek hebben gemaakt.

Duurzame verlichting in de slaapkamer
Verlichting in de slaapkamer is tegenwoordig zeer duurzaam. Zo worden er in hang- en wandlampen tegenwoordig vaak LED-lampen gebruikt. Deze zijn vaak al in de hanglampen ingebouwd. Met deze duurzame lampen bespaar je niet alleen energie, maar ook geld. Ook andere factoren naast duurzaamheid spelen een rol bij de keuze voor verlichting in de slaapkamer.

Een lamp dient bijvoorbeeld goed te passen bij het interieur van een slaapkamer. Een vintage hanglamp past bijvoorbeeld perfect bij een klassieke inrichting. Petto Eglo verlichting maakt juist een modern interieur helemaal af.

Het licht dimmen voor sfeer
Bij het plaatsen van verlichting in de slaapkamer zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Met een paar handige tips creëer je uiteindelijk de ideale plek. Zo is het belangrijk om voor een goede basisverlichting te kiezen. Een slaapkamer heeft natuurlijk ook plafondverlichting. Tegenwoordig kun je het licht vaak dimmen. Dit is een groot voordeel, omdat je daarmee sfeer kunt creëren in de slaapkamer. Met fel licht bereik je dit natuurlijk nooit. Daarnaast dien je de onderkant van een hang- of wandlamp altijd te bedekken. Zo zorg je ervoor dat het licht nooit in je gezicht schijnt.

In samenwerking met Lampenonline.com

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts