BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Ontspannen weekendje weg naar Parijs

Een weekendje weg is een heerlijke manier om alle dagelijkse beslommeringen achter je te laten. In de prachtige Franse hoofdstad Parijs ben je er even een paar dagen helemaal tussenuit. De sfeervolle stad raak je door de vele prachtige bezienswaardigheden nooit uitgekeken. Geniet bijvoorbeeld van het schitterende uitzicht over de stad vanaf de Eiffeltoren.

Weekendje weg Parijs
Parijs is een van de populairste bestemmingen voor een weekendje weg. In de stad vind je een schat aan wereldberoemde bezienswaardigheden en fijne parken om te ontspannen. Zo is het heel bijzonder om de Eiffeltoren voor het eerst in het echt te zien.

Of ontdek historische gebouwen als de Arc d’Triomphe, de Notre Dame en de Sacré-Coeur basiliek. Echte cultuurliefhebbers brengen natuurlijk ook een bezoek aan het Louvre. Mona Lisa verwelkomt je graag met haar wereldberoemde glimlach. Amuse-toi!

weekendje-parijs-ontspannen

Slenteren langs de Seine
Naast het bekijken van bezienswaardigheden kun je in Parijs natuurlijk ook prima ontspannen. Maak bijvoorbeeld een mooie boottocht langs de Seine. Aan de Seine liggen vele historische gebouwen die Parijs een unieke sfeer geven.

Sommige boten bieden zelfs de mogelijkheid om aan boord te dineren. Of maak eens een frisse ochtendwandeling langs de Seine. Parijs is ’s morgens vroeg ook ontzettend mooi, op deze manier zie je de stad ‘wakker worden’.

Een relaxweekend in Parijs
Het dagelijks leven kan soms behoorlijk hectisch zijn.  Je zult misschien je werk moeten combineren met een gezinsleven en sociale contacten. Soms is het fijn om even een weekendje weg te gaan. Met bijvoorbeeld het all inclusive arrangement van Weekendesk beleef je een relaxweekend met een fijn hotel, zachte bedden en een heerlijk ontbijt om de dag goed mee te beginnen.

Daarnaast bevat het all inclusive arrangement een aantal extra activiteiten. Plan een weekendje weg naar Parijs in december, zodat je ook meteen de sfeervolle verlichting kunt bewonderen. Maakt het net nog wat bijzonderder!

Ben jij weleens in Parijs geweest?

Bron afbeeldingen

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts