BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  OSiS+ – Stylingproducten van start tot finish

OSiS+ is een productlijn dat onderdeel uitmaakt van het merk Schwarzkopf. De lijn bestaat uit styling en finishing producten. Er zijn producten ontwikkeld voor fijn, steil, glanzend en krullend haar, voor man en vrouw. De OSiS+ lijn is ontwikkeld voor jou en kappers om je eigen stijl te creëren. De producten halen je uit je comfort zone en zorgen voor inspiratie, ze laten je iets nieuws proberen op het gebied van haarstyling.

Schwarzkopf OSIS+ producten
Producten van OSiS+ zijn geen gewone haarproducten, het zijn stijlwapens. De productlijn bestaat uit veel verschillende producten, voor ieder wat wils dus. Er worden verschillende gels, haarlakken en verzorgingsproducten aangeboden.

De producten zijn speciaal ontwikkeld voor verschillende texturen. Voor krullend haar adviseren we bijvoorbeeld de OSiS+ Bouncy Curls, deze zorgt voor een gladde definitie van de krullen met natuurlijke veerkracht.

Vervolgens kan na het in model brengen van het haar een ultra strong gel gebruikt worden. Deze kunnen in spray, klei of gel variant aangeschaft worden.

Schwarzkopf OSIS+
Deze product lijn van Schwarzkopf is een van de best verkopende lijnen, dit komt onder andere door de kwaliteit van de producten. Schwarzkopf Professional biedt uiterst professionele verzorgingsproducten, dit kunnen zij bewerkstelligen door de nauwe samenwerking met toonaangevende professionele kappers met een zeer ruime ervaring op het gebied van haarverzorging.

De productlijn OSiS+ is een van de productlijnen die Schwarzkopf heeft ontwikkelt. Het bestaat uit verschillende categorieën, namelijk de prep, style, texture en finish categorieën.

Een goede voorbereiding is het halve werk
De Prep, ook wel voorbereiding categorie bevat de Pre-stylers. Deze geven het haar versteviging, op die manier gaat de styling op een later moment eenvoudiger. Eén van de producten die de Knip&Go Shop verkoopt uit deze categorie is de Schwarzkopf OSiS Hairbody. Dit is een styling en verzorging in één. Deze conditioner beschermt het haar en zorgt voor een prachtig gestylde coupe met een natuurlijk resultaat.

Het haar stylen en beschermen tegelijk met OSiS+
De style categorie bevat onder andere de volume creërende producten. Tevens zorgen ze voor krulbeheersing en bescherming tijdens hittebehandelingen. Producten uit deze categorie zijn de OSiS+ Blow & Go welke zorgt voor een luxe zachtheid en gemakkelijke styling of de OSiS+ Sleek Flatliner welke zorgt voor een gladde, zijdezachte finish.

Textuur aanbrengen tijdens het stylen met OSiS+
De Texture categorie bevat de speciale stylingsproducten. Hieronder worden verschillende soorten wax, gel, styling crème verstaan. De producten die Beautyfabs onder andere verkoopt uit deze categorie zijn de OSiS+Refresh Dust, een droogshampoo dat zorgt voor het opfrissen van het haar tussen twee wasbeurten.

Ook de OSiS Rock Hard Extreme Glue is een fijn stylingsproduct voor extreme controle over je haar. Het maakt iedere stijl mogelijk en zorgt voor een lange houdbaarheid.

De Finishing touch
De finish Categorie bevat verschillende soorten haarlak en glansproducten. De producten die Knip&Go Shop onder andere verkoopt uit deze categorie zijn de OSiS+ Sparkler Finish, deze glasspray geeft een fijne, subtiele verzorging met een lichte controle.

Ook de OSiS+ Session Finish Extreme Hold hairspray zorgt voor een perfecte look in een handomdraai met een ongekende controle. Dit product zorgt voor haar dat perfect in model zit en blijft zitten.

Bron afbeelding: Didecs / Shutterstock

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts