Overzichtelijke webshoplijsten ge-update


 photo overzichtelijke-lijst-mode-fashion-webshops-online-winkels-shoppen-op-rij-womanistical-blog-accessoires-schoenen-tassen_zpsa4e4d40d.png

Degene die mijn blog nog niet zo heel lang volgen hebben het blijkbaar nog niet gezien. Een tijdje terug heb ik drie overzichtelijke webshoplijsten gemaakt: Mode, Beauty & Wonen. Zo hoef je niet elke keer weer urenlang te zoeken naar die ene webshop waar je iets leuks had gespot of waar je iets graag wilde bestellen. De lijsten zijn alledrie op alfabetische volgorde gezet en alle webshops die er tussen staan verzenden naar Nederland.

 photo overzichtelijke-lijst-beauty-make-up-webshops-online-winkels-bestellen-verzorgingsproducten-cosmetica-op-rij-womanistical-bl_zps11ca2c86.png

De lijsten heb ik gisteren weer helemaal ge-update.  Zo heb ik webshops die niet meer bestaan (blijkbaar failliet gegaan) verwijderd en nieuwe webshops toegevoegd. Ook heb ik één onbetrouwbare website verwijderd. Ik kreeg namelijk mailtjes en reacties met dat ik beter CosmoBrands.nl uit de beauty-lijst kon verwijderen. Ik heb zelf geen ervaring met deze webshop, maar hij schijnt alles behalve betrouwbaar te zijn.

Ik quote even Blondie: ”Er zijn talloze klachten van mensen die bestellingen hebben geplaatst voor aanzienlijke bedragen en die gewoonweg niets aan huis krijgen, verder contact is onmogelijk aangezien ze nooit reageren en er geen (correcte) contactgegevens voorhanden zijn. Just so everybody knows: laat je niet verleiden door de mooie merknamen en de aanlokkelijke prijzen, het is bedrog!”

 photo overzichtelijke-lijst-woonwebwinkels-woonwebshops-huis-decoratie-interieur-wonen-op-een-rij-blog-womanistical_zpse423b054.png

Daarnaast heb ik in de rechter zijbalk drie banners gezet die naar de webshoplijsten linken zodat je ze snel kunt vinden.

Nu is mijn vraag aan jullie: willen jullie meer van zulke lijsten zien? Zoja, waar gaat jullie voorkeur naar uit?

18 gedachten over “Overzichtelijke webshoplijsten ge-update”

  1. Leuk! Vooral da je ze weer up to date hebt gemaakt 🙂 ik shop zelf niet veel online maar kijken vind ik altijd leuk! Ik vind vooral het kijken naar beauty en interieur spullen heel leuk!

  2. Wat fijn dat je zulke uitgebreide lijsten hebt gemaakt! Ik shop graag online, omdat ik 1) het heel leuk vind als ik pakketjes krijg en die dan openmaak en 2) omdat veel buitenlandse merken niet hier in de winkels liggen.

  3. Wow, dat zijn lange lijsten. Ik bestel de laatste tijd echt veel online niet omdat ik dat fijner vind maar sommige merken/producten zijn alleen online verkrijgbaar. Fijn om eens rond te neuzen in een lijst die al klaar gemaakt is 😉

  4. Deze lijstjes zijn zwaar slecht voor mijn portemonnee. Just saying 😉 Maar desondanks wel super handig 😀 Wat goed dat je dat over CosmoBrands erbij hebt gezet. Ik wist niet dat het daar zo slecht was! Gelukkig nog nooit een bestelling geplaatst. Online winkelen is tha bomb dot com. Minpuntje: Ik geef altijd teveel uit ^^”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *