BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Accessoires   >  Pandora lente collectie 2016

Pandora geeft kleur aan de lente met deze prachtige collectie. Bloemenprints, vrolijke kleuren en krullende vormen doen denken aan frisse lentedagen. De sierlijke en verfijnde sieraden zorgen voor een op en top vrouwelijke en elegante look.

soft bouquet pandora soft bouquet

Florals

Florals voeren de boventoon deze lente. PANDORA brengt glimmende, gemengde boeketten op sterling zilveren ringen. De sprankelende bloemvormige ringen zijn versierd met wit emaille en blozend roze kristallen. Pastelkleuren accentueren de verschillende lagen van de bloemen.

 

colourdrops

Colour Drops

De kleurrijke ringen uit de Colour Drops-lijn laten zich perfect met elkaar combineren. Apart van elkaar op meerdere vingers, of als set bij elkaar. De ringen zijn geïnspireerd op bloeiende bloemknoppen. De serie bestaat uit roze en paarse zirkoniastenen en aqua- en nudekleurige kristallen gezet in sterling zilveren en 14-karaat gouden ringen.

 

 

forgetmenot

Forget Me Not

Vergeet-me-niet-bloemetjes, geliefd om de liefelijke kleur, vorm en de symbolische betekenis, vormen de inspiratie voor de Forget-Me-Not-lijn. Dit resulteert in een serie van een sterling zilveren collier, oorhangers en -knopjes en een statement ring. Omringd door een brede sterling zilveren band, komt het fijne, met paarse zirkonia opengewerkt design, extra tot zijn recht.

 

geometric elegance

geometric

Geometric Elegance

Een geometrisch design met strakke lijnen; de bloei van bloemen wordt dit seizoen op een nieuwe manier bekeken. Er is ingezoomd op de bloemknop om de grafische lijnen van de bloem te benadrukken. De versmelting van grafisch design met luxueuze details in 14-karaat goud en sterling zilver, geaccentueerd met zirkonia, zijn verwerkt in onder andere oorsieraden en ringen in de Geometric Elegance-lijn.

 

pandora_1

pandora_lente_collectie

pandora

De Spring collectie van PANDORA is momenteel verkrijgbaar bij de PANDORA concept stores, shop-in-shops, een ruime selectie juweliers en via de eSTORE. De prijzen variëren tussen € 29,- en € 399,-.

Wat vind jij van deze collectie?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts