BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Parfum: Lancôme La Vie Est Belle

Lancôme schrijft met deze ‘La Vie Est Belle’ het tweede hoofdstuk van zijn zoektocht naar pure, stralende levensvreugde. De unieke combinatie van de verschillende noten heeft er voor gezorgd dat dit een parfum is welke menig vrouw heeft weten te verrassen.

Dit parfum van Lancôme is bovendien ook nog eens terug te vinden in een zeer stijlvol, luxueus ogend flesje waardoor ze ook in jouw kast een uitblinker van formaat zal vormen.

De samenstelling

Indien je op zoek bent naar een eau de parfum om te ontdekken is de kans er dat deze La Vie Est Belle van Lancôme je zal weten te verrassen. Dit is niet in het minst het geval omwille van de topnoten, hartnoten en basisnoten die deel uitmaken van dit prachtige flesje.

De basisnoten zijn de Ambroxan, de Iris evenals de Patchouli. De hartnoten bestaan uit Jasmijn, Neroli, Oranjebloesem evenals Roos. Ben je ook geïnteresseerd in de topnoten die hebben bijgedragen aan de samenstelling van deze eau de parfum? Deze zijn de Bergamot, Grapefruit evenals Mandarijn.

De unieke sensatie van deze eau de parfum

De eau de parfum ‘De La Vie Est Belle’ is een bijzondere uitgave die heel wat bekende persoonlijkheden heeft weten te overtuigen. Neem nu bijvoorbeeld Julia Roberts. Deze bekende actrice koos er met plezier voor om het gezicht te worden van deze fantastische parfum.

Wanneer je er voor kiest om dit flesje in huis te halen ben je dan ook eigenlijk verzekerd van een unieke geursensatie die de meest veeleisende dames heeft overtuigd. Je moet er echter wel van houden. Er zijn ook genoeg vrouwen die hem toch te zoet en/of te sterk vinden. Als je daar zelf ook niet van houdt, dan is dit parfum wellicht niks voor jou.

Een mooie flacon, gebaseerd op een meesterwerk

De flacon die wordt gebruikt voor de La Vie Est Belle eau de parfum is niet zomaar een flacon, in tegendeel. Ze werd dan ook gebaseerd op één van de verschillende meesterstukken die zijn terug te vinden in de archieven van Lancôme.

Het kan worden beschouwd als een moderne variant op ‘The Crystal Smile’. Dit is een flacon uit het jaar 1949 welke werd ontworpen door de toenmalige artistiek directeur George Delhomme.

Lancôme La Vie Est Belle is bij de meeste luxe drogisterijen en parfumerieën te koop. Ook is dit parfum online te bestellen, bv. bij Notino.nl. De genoemde prijzen zijn adviesprijzen:

La Vie Est Belle eau de parfum 30 ml – € 43,50
La Vie Est Belle eau de parfum 50 ml – €59,90
La Vie Est Belle eau de parfum 75 ml – € 75,90
La Vie Est Belle eau de parfum 100 ml – € 80,90
La Vie Est Belle eau de parfum 200 ml – € 145,00

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts