Paul’s Boutique Maisy Bag


 photo pauls-boutique-maisy-bag-shopper_zps08159f6e.png

Voor het najaar was ik behalve op zoek naar een lang crèmekleurig vest, een warme sjaal, ook opzoek naar een bordeauxrode shopper. Eentje van groot formaat om al mijn spullen in kwijt te kunnen. And yesss, I found it and I got it!

 photo pauls-boutique-maisy-bag-shopper-1_zps99e74ee1.png

 photo pauls-boutique-maisy-bag-shopper-5_zps62aa6097.png

 photo pauls-boutique-maisy-bag-shopper-2_zps36509add.png

De Maisy shopper uit de Block Colour Range van het Engelse merk Paul’s Boutique is een elegante tas met een luxueuze uitstraling. Deze damestas heeft een effen kleur en een subtiel nerfpatroon. Hij is gemaakt van hoogwaardig PU-leer en is afgewerkt met goudkleurige metalen zoals de ritssluiting en de studs aan de onderzijde die de tas horen te beschermen.

 photo pauls-boutique-maisy-bag-shopper-4_zpsfec0e626.png

De Paul’s Boutique shopper heeft aan de achterzijde een vak met rits, drie kleinere vakken in het hoofdvak (waarvan één een telefoonzakje), twee stevige draaghengsels en aan de voorzijde een klein merklogo. Het interieur van de shopper heeft verder een vrolijk stippenpatroon en is lekker ruim waardoor die dus ideaal is voor meiden die veel spullen kwijt willen in hun tas. Naast dat ik er veel dingen in kan sjouwen, vind ik hem ook echt classy en super mooi. Precies waar ik naar zocht!

 photo pauls-boutique-maisy-bag-shopper-8_zpsd32481a8.png

Hij past heel goed bij mijn nieuwe tartan sjaal van New Look en combineer hem graag met een warme gebreide kabelvest. Goed ingepakt en al…dit wordt denk ik mijn look voor het najaar haha! De Paul’s Boutique Maisy Shopper is in diverse kleuren te koop en is bij de V&D verkrijgbaar voor € 89,90.

Ben jij al bekend met het merk Paul’s Boutique?

Dit product heb ik ontvangen ter review

29 gedachten over “Paul’s Boutique Maisy Bag”

 1. Super mooie tas!! Dat kleurtje is ook echt geweldig. Vraag me trouwens af of er een laptop in past… Het is zo moeilijk om een mooie tas te vinden waar mijn macbook in past, terwijl die mar 13 inch is…

  1. Ik heb zelf geen laptop/macbook, dus ik kan het niet met zekerheid zeggen. Ik heb de afmetingen even voor je opgezocht, misschien dat je hier wat aan hebt?

   Hoogte: 27 cm
   Breedte: 38 cm
   Diepte: 10 cm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *