Recept: Ei in brood gebakken (egg in a basket)


 photo ei-in-boterham-brood-gebakken_zpsc2da26b0.png

Op veel Amerikaanse blogs zie je ze voorbij komen. Eggs in the hole, One Eyed Jacks, Eggs in a basket, Bullseye eggs, Eggs in a nest of hoe je het ook wilt noemen! ”Klinkt allemaal heel interessant, maar is het niet gewoon een boterham met daarin een simpel eitje?” Eigenlijk wel, maar dit is geen gewoon gebakken eitje. Qua smaak is het net wat anders dan een normaal gebakken ei en het ziet er natuurlijk ook veel leuker uit. De geweldige Nima van Cuisine La Nima deelt vandaag het recept! Of naja, voor zover je het een recept kan noemen…

45 gedachten over “Recept: Ei in brood gebakken (egg in a basket)”

  1. Hoe leuk! Ik maak dit al jaren en wij noemde het een Engelse eitje – Engelse oma- Alleen maken wij hem iets anders en doen wij in het gat eerst spek of ham en dan pakken in de pan ei erin en het rondje ernaast in de pan en die er later weer op 🙂

  2. Wauw dit ziet er zo heerlijk lekker en superleuk uit!
    Lijkt me ook lekker door een plak kaas en/of een plak ham tussen de twee boterhammen (dus onder het gat met het ei) te doen! Ga het denk ik ook maar eens proberen, ben helemaal enthousiast haha 😛

  3. Wat idioot, maar zó leuk! Het ziet er superlastig en fancy uit, terwijl het zo makkelijk is. Misschien probeer ik dit ooit ook eens (na mijn 21-dagen challenge, want ik mag nu geen tarwebrood ;)). Ik ga je blog trouwens even linken op de mijne, vind dat je leuke artikelen schrijft!

  4. Lijkt mij wel heel erg lekker en het ziet er ook nog eens erg leuk uit. Ik eet het liefste een gekookt ei op een pistolet met kaas of een geruld ei op brood met wat peper en zout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *