BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  Reclamefolder App | Voor allerlei folders en aanbiedingen

 photo reclamefolders-app-ipad-iphone-download-alles-aanbieding_zps994bdd68.png

Tegenwoordig wordt er steeds meer gedigitaliseerd. Ja ja, ook de wekelijkse stapels foldertjes die door de brievenbus gepropt worden en met een grote plof op je deurmat belanden. Ik vind het zelf een stuk fijner om door papieren folders te bladeren, maar als je in de winkel staat is het natuurlijk een stuk handiger om de aanbiedingen op je telefoon te checken als dat nodig is. Daarnaast zijn er genoeg mensen die een NEE/NEE of JA/NEE sticker op de brievenbus hebben geplakt, dus voor hen is de moderne manier van folders bekijken erg handig om op de hoogte blijven van aanbiedingen.

 photo reclamefolder-app-ipad-iphone-review_zps1c05f06d.png

Reclamefolder.nl lanceerde een tijdje geleden de Reclamefolder-App, waarmee gebruikers door de folders van verschillende landelijke en regionale winkels kunnen bladeren. Binnen een week was de app al 60.000 keer gedownload! Je vindt de reclamefolders van bijna alle grote winkelketens in de app.

 photo reclamefolder-online-folders-nieuw-_zpsf0ed38e3.png

De reclamefolders zijn onderverdeeld in categorieën, zoals Drogisterij, Kleding & Schoenen, Supermarkt en Elektronica. Als je bijvoorbeeld opzoek bent naar beauty aanbiedingen, dan kun je de categorie Drogisterij selecteren waarbij je folders te zien krijgt van winkels als Kruidvat, Etos en ICI Paris XL. Daarnaast kun je folders als favoriet aanmerken, zodat je deze de volgende keer snel kunt terug vinden. Erg handig kan ik je zeggen!

 photo reclamefolder-app-slide-kaart-navigatie-locatie-ipad_zps7b19181a.png

Alles is overzichtelijk en goed uitgelegd!

 photo reclamefolder-app-ipad-iphone-review-ah-jumbo_zps49a1d3ee.png photo reclamefolder-online-folders-nieuw-aldi_zpsca36512b.png photo reclamefolder-app-ipad-iphone-review-zalando_zps6f169bb1.png photo reclamefolder-app-ipad-iphone-review-parfumwarenhuis_zps30c43cf2.png photo reclamefolder-app-reclames-review-_zps0ae2e369.png

Wat ik ook wel handig vind, is dat je de mogelijkheid hebt om door de GPS-koppeling alleen de folders kunt zien van de winkels die zich in jouw woonplaats bevinden. Er zijn behoorlijk wat folders van leuke winkels, maar als ze heel wat kilometers verder opzitten heb ik er natuurlijk niet veel aan. Ook kun je de meest populaire folders op je scherm toveren en heb je de mogelijkheid om alle bedrijven te sorteren op alfabet.

 photo reclamefolder-app-ipad-iphone-download_zps21f52f27.png

Jep! Ik vind het een prima app en echt superhandig! Of ik niet meer door de papieren folders zal bladeren? Dat denk ik weer niet, maar voor wanneer ik in de winkel sta en de aanbiedingen wil checken vind ik hem wel handig. De Reclamefolder App is helemaal gratis te downloaden voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone toestellen. Heb je geen van deze producten? Dan kun je de reclamefolders ook online bekijken op de website www.reclamefolder.nl.

Blader jij het liefst ouderwets door de folders of bekijk jij de aanbiedingen liever op een app/website?

In samenwerking met reclamefolder.nl.

Comments:

 • 6 juli 2013

  Wat een handige app! 🙂

  Beantwoorden...
 • 6 juli 2013

  Ideaal deze app! Ik bekijk deze zelf ook wekelijks! De folders komen hier altijd pas maandag en op deze app kan ik ze zondag al bekijken! Handig!

  Beantwoorden...
 • 6 juli 2013

  super handig zeg 😀

  Beantwoorden...
 • 6 juli 2013

  Ik heb hem op mijn telefoon en vind hem super. Ook erg handig dat je aanbiedingen uit kan knippen en in een lijstje zetten. Ik heb nu op mijn brievenbus een sticker zodat ik geen folders meer krijg haha

  Beantwoorden...
 • 6 juli 2013

  Super handige app! Maar door folders bladeren vind ik toch ook altijd wel leuk.

  Beantwoorden...
 • 6 juli 2013

  Handig!!

  Beantwoorden...
 • 6 juli 2013

  leuk, kei handig!

  Beantwoorden...
 • 6 juli 2013

  Handig hoor, ik gebruik hem ook regelmatig!

  Beantwoorden...
 • 6 juli 2013

  Wow handig! 🙂
  Ik zit normaal toch altijd reclamefolders op internet op te zoeken.

  Beantwoorden...
 • 6 juli 2013

  wat handig zeg!

  Beantwoorden...
 • 6 juli 2013

  Echt heel erg handig zo’n app! Wij hebben al 2 jaar problemen met de folderbezorging en ze doen er helaas weinig tot niks aan. Momenteel hebben we ze ook al 4 weken niet ontvangen en dit is dan zo handig. Ik heb zelf een andere app, maar daar kan ik niet alle folders mee bekijken. Ik denk dat ik deze maar eens ga uitproberen.

  Beantwoorden...
 • 7 juli 2013

  Ik vind allebei erg leuk om te doen. Gelukkig ontvangt mijn moeder nog folders (ik zelf niet) dus als ik bij haar ben kan ik soms erin snuffelen 😛

  Beantwoorden...
 • 7 juli 2013

  handig maar toch vind ik het fijner om een folder in mn handen te hebben,,en tjah wat is nou milieu vriendelijker…tenslotte beide kosten energie

  Beantwoorden...
 • 8 juli 2013

  Ik denk dat ik toch het liefste nog ouderwets er doorheen blader. Dat heeft net iets anders haha. Maar het is wel super handig. 🙂

  Beantwoorden...
 • 8 juli 2013

  Dit lijkt me een hele handige app!

  Beantwoorden...
 • 8 juli 2013

  ik gebruik deze altijd, heel handig!

  Beantwoorden...
 • 8 juli 2013

  Super handig! Ik gebruik m ook 🙂

  X

  Beantwoorden...
 • 10 juli 2013

  ik gebruik deze app ook en knip de aanbieding die ik wil hebben uit zodat ze in mijn prikbord komen. Heel handig, i love this app

  Beantwoorden...
 • 10 juli 2013

  Deze gebruik ik ook, zo handig!

  Beantwoorden...
 • 11 juli 2013

  Ik lees eigenlijk altijd nog gewoon de folders die in de brievenbus komen, maar ik heb deze app ook op mijn ipad en het is wel heel handig!

  Beantwoorden...
 • 24 juli 2013

  Door de papieren folders bladeren is een genot voor mij. Zoals je het uitlegt is de app wel handig als je midden in een winkel staat maar toch, ik blijf bij mijn vertrouwde papieren folders.

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts