BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Remington Pearl Wand CI95 Review

Het heeft lang geduurd voordat mijn review over de Remington Pearl Wand Ci95 online stond, maar hier is ‘ie dan! Ik zat even te wachten tot de hype een beetje voorbij was, aangezien het één groot bombardement aan blogposts over deze krultang was. Zelf had ik nooit eerder ervaring gehad met zo’n curling wand, dus ik was dan ook erg benieuwd of het wat voor mij zou zijn! Voor dit review heb ik de Pearl Wand getest op het lange haar van mijn nichtje.

 photo remington-pearl-wand-review-krultang-krullen-pijpenkrullen-tutorial-bestellen-verkrijgbaarheid-te-koop_zpsdb6f01e9.png

“De Remington Pearl Wand is een innovatieve kegelvormige krultang die zachte, losse krullen maakt. Het apparaat warmt snel op en heeft een variabele, digitale temperatuurinstelling. Dankzij de speciale coating blijft het haar gezond en glanzend.”

 photo remington-pearl-wand-review-krultang-krullen-pijpenkrullen-tutorial-bestellen-verkrijgbaarheid_zps9adcd598.png

De tang wordt in een doos geleverd met daarin een hittebestendige beschermhoes en een hittebestendige handschoen. Die kun je gebruiken om je handen niet te verbranden tijdens het krullen. Handig!

 photo remington-pearl-wand-review-krultang-krullen-pijpenkrullen-tutorial-bestellen-verkrijgbaarheid-handschoen_zps2bc87776.png

De temperatuur van deze krultang kan je door middel van twee knoppen digitaal instellen van 130 tot maximaal 210 graden. Op de LCD-display kun je precies zien hoe heet de tang is. De Pearl Wand van Remington is al heel snel opgewarmd, binnen 30 seconden á 1 minuut kun je beginnen met het krullen van je haar.

 photo remington-pearl-wand-review-krullen-krultang-glanzend-before-after-tutorial_zps164f9c27.png

Before & After.

 photo remington-pearl-wand-review-krullen-krultang-stap-voor-stap-fotos-collage_zpse2bf1a59.png

Het apparaat is heel simpel in gebruik: doe eerst de handschoen aan, pak een kleine lok haar en draai deze met de hand om de Pearl Wand heen. Na ongeveer 10 seconden kun je de lok loslaten en is er een prachtige krul ontstaan. Ook dikke plukken kun je prima krullen met deze wand.

Tijdens het krullen merkte ik op dat het lokje haar dat ik probeerde te krullen best snel van de Pearl Wand afgleed. Niet alleen ik, maar ook mijn zus had hier last van. Dat kan soms lastig zijn, maar na meerdere keren gebruik ging het al een stuk beter.

 photo remington-pearl-wand-review-krullen-krultang-glanzend-before-after-tutorial-krulletjes_zps6a702464.png

 photo remington-pearl-wand-review-krullen-krultang-glanzend-before-after-tutorial-bos-ci95_zps66b75d19.png

De krullen die de Remington Pearl Wand mijn nichtjes haar geven glanzen echt prachtig en zijn lekker vol! Ze zijn sterk, bouncy en blijven zeker twee dagen goed zitten. Ze zakken ook heel mooi uit. Ik heb er helaas geen foto van, maar de volgende dag waren de krullen veel mooier. Minder strak, en iets meer nonchalanter en natuurlijker!

 photo remington-pearl-wand-review-krullen-eindresultaat_zpsbcfd13a6.png

Om de krullen iets natuurlijker te maken kun je ook met je vingers of een grove kam voorzichtig door je haar gaan. Je raakt wel een beetje van de glans kwijt en begint het haar een klein beetje te pluizen, maar het oogt wel een stuk natuurlijker.

 photo remington-pearl-wand-review-krullen-krultang-glanzend-before-after-tutorial-haar-ci95_zpsae56695c.png

De Remington Pearl Wand Ci95 is voor € 34,95 o.a. verkrijgbaar op Fonq.nl, onder het kopje ‘Body, Sport & Health‘. Een prima prijs voor zo’n geweldige krultang…absoluut een aanrader!

Heb jij de Pearl Wand al geprobeerd?

Comments:

  • 8 januari 2014

    Wauw, wat een geweldige krullen!

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    Wauw wat mooi zeg!

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    wauwie 😀 wat een mooi effect!

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    Mooi! De beste krultang EVER!
    Eefje

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    Wauw, wat een mooie krullen. Deze krultang staat nog steeds op mijn wishlist!
    Liefs

    Beantwoorden...
  • Deb

    8 januari 2014

    Wow, wat heb je prachtig haar (ik word stiekem een beetje jaloers nu hihi) en de krullen zijn prachtig!!

    Beantwoorden...
    • 8 januari 2014

      Zeker mooi haar en die krullen zijn amazing! Best een goedkope krultang vind ik voor dat effect.

      Beantwoorden...
    • 8 januari 2014

      Haha, het is haar nicht. Kleine meisje hebben altijd mooi dik vol haar 😉

      Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    Hij blijft geweldig! En wat heb jij een mooie bos haar zeg!

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    Super mooi effect! Ik heb hem zelf ook gebruikt en hij is heel fijn! Hoewel hij wel heel warm wordt!

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    wow wat een mooie bos krullen kun je daar mee maken!

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    Wauw wat een mooi resultaat! En een goede prijs ook xxx

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    Wauw, wat een prachtige bos krullen!

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    Wauw wat een mooie prinsessen krullen. Dat is een goede aankoop geweest.

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    Wauw, super mooi haar!

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    heb je erg goed gedaan mooi hoor

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    Wauw, prachtige resultaat! En zeker niet duur voor zo’n resultaat.

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    ik heb die ook en ben er erg blij mee!

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    Het lijkt me zo’n fijne krultang! Leuk dat je een review doet, ik zat al na te denken over het kopen van deze tang.

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    Ik vind het effect prachtig

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    Wauw wat een krullen!!!

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    Wauw dit ziet er erg goed uit!

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    Wauw wat een mooie krullen. Deze staat heel hoog op mijn wishlist *kijkt met hartjesogen*

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    Waaw wat een mooie krullen! Lijkt me een geweldige tang!

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    Wat een prachtig haar heeft je nichtje!! Mooi resultaat.

    Beantwoorden...
  • 8 januari 2014

    Wat een prachtig haar en mooie krullen heb je gemaakt! Ik heb deze krultang ook, zo blij mee! 🙂

    Beantwoorden...
  • 9 januari 2014

    Die krullen zijn prachtig! Wauw!

    Beantwoorden...
  • 9 januari 2014

    Ik heb hem ook! Bij mij glijdt het ook echt van de krultang af. En daarnaast vind ik het heel lastig om het laatste puntje te krullen zonder mijn vingers te verbranden. Dat lukt nog aardig ondanks die handschoen

    Beantwoorden...
  • 9 januari 2014

    Mijn eerste reactie (bij de foto op bloglovin) was ook “wauw wat heb je een mooi haaar! en nu zien we eindelijk ‘iets meer’ van jou!” alleen toen las ik dat het je nichtje was haha! Neemt niet weg dat ik nog steeds nieuwsgierig naar je ben, raar dat ik geen idee heb hoe je eruit ziet haha!
    En wat een mooie krullen geeft de krultang! Ziet er heel mooi uit, vooral de losse krullen aan het eind, heel mooi! Ben nooit zo van die hele strakke krullen

    Beantwoorden...
  • 9 januari 2014

    Wauw wat een prachtig effect! <3 love it. Vooral de mooie natuurlijke glans na gebruik.

    Top review weer schat. Ga zo door!

    Beantwoorden...
  • 10 januari 2014

    Wow, hele mooie krullen! Super mooi effect!

    Beantwoorden...
  • 11 januari 2014

    Woaaaa, I love de pearl want en ik houd van je lange gorgeous lokken! Knap trouwens dat je je haar gekruld hebt gekregen met een pearl wand, want die stok is redelijk smal vind ik. Ik heb niet superlang haar, maar merk dat ik nu wel wat meer moeite krijg, nu het langer wordt. Wel prachtig hoor. Damn! Oh, de pearl wand, daar houd ik van! ^^

    Beantwoorden...
  • 12 januari 2014

    Ik wil er een hele lange poos een, maar mijn gehaastheid zal waarschijnlijk voor veel verbrande huid zorgen :p

    Beantwoorden...
  • 22 februari 2014

    Ik vind ze iets minder strak mooier persoonlijk, heb dan ook de dikkere wand van reminton. Maar ze zijn fijn he! zeker goede budget tangen

    Beantwoorden...
  • 11 maart 2014

    De Pearl Wand maakt echt hele mooie krullen! Ik vind het zelf wel lastig om de puntjes goed mee te krullen. Maar ik heb nog nooit gezien dat krullen zolang bleven zitten. Ziet er heel mooi uit zo bij dat lange haar.

    Beantwoorden...
  • 14 april 2014

    Dat is pas mooi!
    Totaal ook niet duur… WANT.
    Prachtig haar trouwens 😮

    xo

    Beantwoorden...
  • 15 april 2014

    Waaaauuuw prachtig resultaat !!!!

    Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

93 posts

Culinair

135 posts

Fashion

102 posts

Lifestyle

262 posts

Travel

82 posts