BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Review: 5 make-up producten van e.l.f.

 photo elf-eyes-lips-face-producten-review-make-up-beauty-swatches1_zps3d6132f4.png

Wie kent het budget merk e.l.f. (Eyes Lips Face) niet? Eerder schreef ik al over een paar producten van het dierproefvrije merk, maar er zijn nog een aantal producten die ik graag voor jullie zou willen reviewen. Vandaag laat ik jullie kennis maken met de volgende vijf make-up producten van e.l.f.: Brightening Eyeshadow Quad, Blush Tinten, 2 Jumbo Lippotloden en Contouring Blush and Bronzing Powder.

 photo elf-oogschaduw-voor-heldere-blik-quad-butternut-eyeshadow-brightening-_zps312c9649.png photo elf-oogschaduw-voor-heldere-blik-quad-butternut-eyeshadow-brightening-swatches_zps1960b121.png

e.l.f. Brightening Eyeshadow Quad in Butternut

Het oogschaduw palette komt in klein rechthoekig wit doosje. Er is nog wat ruimte over voor een heel klein spiegeltje en een sponsapplicator. Deze oogschaduw quattro bevat vier mooie tinten: zalm, lichtbruin, donkerbruin en een beige highlighter. Je hebt dus twee lichte kleuren en twee (iets) donkere kleuren die goed bij elkaar passen. Met dit palette zou je prima een neutrale look kunnen maken of een bruine smokey eye look die lekker draagbaar is. De pigmentatie van deze oogschaduws zijn best oké, maar als je het gebruikt in combinatie met een oogschaduwbasis en het opbouwt kan het er zeker mee door! Ik ben eigenlijk wel aangenaam verrast dat een product voor maar één euro zo mooi kan zijn. De oogschaduws brengen daarnaast makkelijk aan, zijn goed te blenden en blijven goed zitten (mits je een oogschaduw primer gebruikt).

Verkrijgbaar in de volgende kleuren: Butternut, Pretty n’ Pink, Silver Lining, Nouveau Neutrals, Luxe, Drama, Ivy, Brownstone, Hazy Hazel, Ethereal, Punk Funk, Day 2 Night, Rocker en Ocean Dreams.

 photo elf-Blush-Tinten-23131-Pink-Shimmer_zps9a13ce0c.png photo elf-Blush-Tinten-23131-Pink-Shimmer-review-swatches_zps08f5aaa1.png photo elf-essential-shimmer-blush-tinten-pink_zpsb63a62d9.png

e.l.f. Blush Tinten in Pink

Om bovenop je make-up aan te brengen is deze blush de ultieme toets die je gezicht en decolleté doet stralen. ”

Voordat ik dit product had uitgeprobeerd dacht ik dat het een lichtkleurige blush was, maar het is blijkbaar een highlighter. Dit product zou er voor moeten zorgen dat je een stralende gloed op de huid krijgt. Het is bedoeld voor het verlichten van het gezicht, sleutelbeen, schouders, decolleté of waar je ook maar iets wilt verlichten. Helaas vind ik hem nogal tegenvallen. Zodra je het product op je huid aanbrengt zie je er bijna niks meer van en de glitters zie je ook héél subtiel. Tenzij je heel veel laagjes over elkaar heen smeert, net als wat ik bij de swatch heb gedaan. Dan zie je de shimmer wel goed, maar zo gaat het product natuurlijk wel heel snel op. Jammer, ik had er toch iets meer van verwacht!

Verkrijgbaar in de volgende kleuren: Pink en Gold.

 photo elf-jumbo-lip-gloss-stick-balm-chubby-in-the-nude-pink-umbrellas_zps9605995c.png photo elf-jumbo-lip-gloss-stick-balm-chubby-in-the-nude-pink-umbrellas-swaches_zps6c9a8703.png

e.l.f. Jumbo Lip Gloss Stick in Pink Umbrella & In The Nude

” De formule met actieve extracten van jojoba en sojaboon en vitamine E hydrateert en beschermt de lippen. U kunt de lippen volledig ‘inkleuren’, de textuur is eenvoudig aan te brengen.’

Deze sticks horen dus je lippen te verzorgen en tegelijkertijd je lippen een mooie kleur te geven. Het zit een beetje tussen een lipstick en een lippenbalsem in, een getinte lippenbalm eigenlijk. Alhoewel, de textuur is iets steviger dan een lippenbalsem maar wel vrij romig waardoor het aanbrengen makkelijk gaat. Na een tijdje wordt de formule wel wat droog en vervaagt de kleur. Als je langer wilt genieten van de lippotlood dien je hem dus wel bij te werken. Dat vind ik zelf niet heel erg bij een stick van maar slechts €2,50. De formule benadrukt je velletjes wel iets meer, dus het is verstandig om van te voren eerst je lippen goed te scrubben en te verzorgen.

Ik vind trouwens de verpakking en de manier van aanbrengen leuk en praktisch. Door aan de onderste rand te draaien krijg je de stick omhoog en hoef je niet bij te slijpen. Zowel In The Nude (peach/beige) als Pink Umbrellas (medium pink) hebben een lichte muntgeur en zijn qua kleur goed op te bouwen. Verwacht echter geen felle kleuren, maar eerder een mooie subtiele tint met een tikkeltje glans. Al met al vind ik het prima budget jumbo lippotloden en ben ik wel benieuwd naar de andere kleuren die verkrijgbaar zijn!

Verkrijgbaar in de volgende kleuren: In The Nude, Pink Umbrellas, Summer Nights (glitter), Coco Loco, Tiki Torches (glitter), Sangria Starters, Flirty & Girly (glitter) en Movie Star.

 photo elf-studio-contouring-blush-and-bronzer-powder-review-dupe-nars-orgasm-laguna-bronzing_zps3260bb19.png photo elf-studio-contouring-blush-and-bronzer-powder-dupe-nars-orgasm-laguna-bronzing-review_zpsc6f61c30.png photo elf-studio-contouring-blush-and-bronzer-powder-dupe-nars-orgasm-laguna-bronzing-swatches_zps21d9f77c.png

e.l.f. Contouring Blush & Bronzing Powder

Ik was heel benieuwd naar dit product, omdat het een goede dupe zou zijn van Nars Orgasm en Nars Laguna bronzer. Nu heb ik beide Nars producten nooit in mijn bezit gehad, dus kan ik ze jammer genoeg ook niet vergeleken. Wel kan ik zeggen dat dit een ideaal duo is om mee te nemen op reis of in je handtas! Het doosje is zwart, vrij simpel, strak en bevat een grote spiegel. Beide producten zijn warm, heel goed gepigmenteerd en complementeren elkaar. De kleur van de contourblush staat denk ik iedereen wel mooi. Het geeft een mooi zalmroze gloed op de huid en bevat goudkleurige glitters die je wel ziet zitten, maar niet heel erg opvallend. Het bronzingpoeder geeft ook veel pigment af dus wees voorzichtig met het aanbrengen van dit product. Vooral als je net als ik een lichte huidskleur hebt. Beide producten zijn goed te blenden en brengen makkelijk aan op de huid. Voor een product met deze kwaliteit is de prijs echt heel laag. Ik ben erg blij verrast en vind dit dan ook een echte aanrader als je voor weinig geld een mooie blush en bronzer wilt kopen!

Verkrijgbaar in de volgende kleuren: Blushed/Bronzed, Antigua en Turks & Caicos.

 photo elf-eyes-lips-face-producten-review-beauty_zpsb55af6f2.png

De adviesprijzen:

 • e.l.f. Oogschaduw voor een heldere blik 2.5 gram – €1,00
 • e.l.f. Blush Tinten 6 gram – €2,50
 • e.l.f. Jumbo Lip Gloss Stick 2.8 gram – €2,50
 • e.l.f. Contouring Blush & Bronzing Powder – €4,00

Je kunt de producten van e.l.f. in NL bestellen op eyeslipsface.nl en in BE op eyeslipsface.be.

Welke van de bovenstaande producten spreken jou wel aan?

Comments:

 • 17 april 2013

  Wauw wat een prachtige foto’s! Mij spreken de glossy sticks aan en de nars dupes!:)

  Beantwoorden...
 • 17 april 2013

  Mooie producten! Goede review!
  Liefs

  Beantwoorden...
 • 17 april 2013

  mooie producten 😀 love elf!

  Beantwoorden...
 • 17 april 2013

  Sohee, wat een goede pigmentatie (oogschaduws) 🙂

  Beantwoorden...
 • 17 april 2013

  Wauww wat een pigmentatie! Ik ben dol op ELF en ik denk dat ik maar weer eens wat inkopen ga doen bij ELF 😀

  Beantwoorden...
 • 17 april 2013

  Leuk artikel! Ik heb nog nooit iets van e.l.f. gekocht. Die jumbo sticks zien er erg mooi uit!

  Beantwoorden...
 • 17 april 2013

  Leuke procuten. Ik vind die gloss potloden er zo leuk uit zien!

  Beantwoorden...
 • 17 april 2013

  Het lijken mij erg mooie producten. Op dit moment heb ik zelf nog niets van elf.

  Beantwoorden...
 • 17 april 2013

  Nou dat ze best oke zijn , had ik niet verwacht van zulke cheap producten. Vooral de blush en de chubby sticks klinken lekker.

  Beantwoorden...
 • 17 april 2013

  Ze zien er erg mooi uit (: Elf heeft fijne producten!

  Beantwoorden...
 • 17 april 2013

  Ziet er goed uit!

  Beantwoorden...
 • 17 april 2013

  Mooie producten 🙂 Ik vind ELF een erg fijn merk.

  Beantwoorden...
 • 17 april 2013

  Hele mooie producten! Vooral de Contouring Blush en Bronzing Powder vind ik er erg goed uitzien. Ik heb al wel vaak op de ELF site rondgekeken, maar eigenlijk nog nooit iets gekocht.

  Beantwoorden...
 • 17 april 2013

  Heb ook een paar producten van ELF (o.a. het contouring duo) en ben niet zo’n fan van het merk. Ik heb echt altijd het probleem dat een paar producten kapot of beschadigd, of zelfs GEBRUIKT aangekomen (yep, no kidding!)… Het contouring duo (vanwege de mooie blush, de bronzer vind ik maar niets) en de highlighter (in tubevorm) vind ik leuke producten, samen met hun oogkwasten. Maar voor de rest… is dit merk niet aan mij besteed

  Beantwoorden...
  • Bo

   18 april 2013

   Aiiii, dat is natuurlijk niet zo fijn! Ik heb eigenlijk daar nooit problemen mee gehad. Hopelijk heb je er nieuwe producten voor teruggekregen!

   Beantwoorden...
 • Amy

  17 april 2013

  Ik ben echt gek op ELF. Vooral hun ‘op maat’ oogschaduws zijn bij mij echt favoriet. Dat zijn de eyeshadowquads die niet uit driehoekjes bestaan maar uit gewoon rechte lijnen. Ze zijn ook iets duurder (2,50 ipv 1 euro). Verder zweer ik ook bij het bronzer/blush duo uit de gewone lijn, dus niet degene uit de Studio lijn zoals jij hebt. Bij deze zit ook nog eens een mini kabuki brush, superschattig.

  Beantwoorden...
  • Bo

   18 april 2013

   Bedankt voor de tips, ik ben er nu wel benieuwd naar geworden! 😀

   Beantwoorden...
 • 17 april 2013

  Wauw wat een goede pigmentatie zeg! Ik ken ELF van laaang geleden, maar toen vond ik ze niet eens zo geweldig haha.

  Beantwoorden...
 • 17 april 2013

  De blush/bronzer zien er zo mooi uit! Ik houd van ELF spulletjes 🙂

  Beantwoorden...
 • 18 april 2013

  Vooral de contouring blush en brozing powder lijken me heel mooi.

  Beantwoorden...
 • 18 april 2013

  Die gloss sticks lijken me heel fijn!

  Beantwoorden...
 • 18 april 2013

  Klinkt goed! Ik ga denk ik ook maar eens een bestelling doen op elf,
  xx

  Beantwoorden...
 • 18 april 2013

  De oogschaduw en de jumbo lipgloss sticks lijken me wel wat. 🙂
  Sowieso hou ik wel van producten die goedkoop zijn en hun werk net zo goed doen als de duurdere merken. 😉

  Beantwoorden...
 • 18 april 2013

  Wat een leuke review! Ik heb al veel gelezen over de elf-producten, maar heb ze nog nooit zelf gebruikt….

  Beantwoorden...
 • 18 april 2013

  Ik ben dol op e.l.f. Ik kies meestal producten uit de Studio lijn of de minerale lijn, Die jumbo lip gloss ziet er mooi uit!

  Beantwoorden...
 • 18 april 2013

  Heb al een hele tijd geen producten meer van ELF gekocht of gezien, maar ik moet zeggen dat ik echt positief verrast ben. Ziet er erg goed uit!

  Beantwoorden...
 • 18 april 2013

  wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! en ik vind vooral de highlighter mooi 😮

  Beantwoorden...
 • 18 april 2013

  Jammer dat de highlighter zo tegenvalt, in het doosje ziet hij er supermooi uit! Dat blush/bronzerduo is heel mooi, fijne review!

  Beantwoorden...
 • 18 april 2013

  Ik zou denk ik voor de lipproducten gaan!

  Beantwoorden...
 • 18 april 2013

  wat een fijne producten! dat blush en contour duo is wel handig voor op reis!

  Beantwoorden...
 • 18 april 2013

  Mooie producten, ik ben nog steeds erg benieuwd na E.L.F. Ik ben vooral benieuwd naar de jumbo lip gloss stick en het contour duo!

  Beantwoorden...
 • 18 april 2013

  leuke review!

  Beantwoorden...
 • DQ

  18 april 2013

  Zonde van de highlighter, die leek me juist zo mooi!

  Beantwoorden...
 • 19 april 2013

  leuke review! ik vind de elf producten toch vaak wel tegenvallen!

  Beantwoorden...
 • 19 april 2013

  De Quad en de Contouring Blush & Bronzing Powder vind ik er goed uitzien, wauw!

  Beantwoorden...
 • 21 april 2013

  Ik vind E.L.F echt een fijn merk.. Ik heb ooit eens 2 brushes van E.L.F gekocht – die ik nog steeds gebruik. Ze zijn echt heel fijn!

  Beantwoorden...
 • 22 april 2013

  Wat jammer dat die highlighter tegenvalt, maar ach… met zulke kleine prijsjes kun je geen buil vallen. Mooie foto’s trouwens!

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts