BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Review: Andrélon Keratine Repair lijn

Al een tijdje is er een nieuwe Andrélon haarverzorgingslijn verkrijgbaar in de winkels, namelijk Keratine Repair. Dit zijn producten speciaal voor droog en beschadigd haar. Ze zouden er voor moeten zorgen dat de natuurlijke bouwstenen van je haar worden herstelt zodat het weer haar gezonde look terug krijgt. De afgelopen weken heb ik de producten getest en vandaag review ik ze alle zes!

 photo andrelon-review-keratine-repair-shampoo-conditioner_zps13fcdb11.png

Andrélon Keratine Repair Shampoo

Laten we beginnen met de shampoo! Deze shampoo met keratine, zorgt ervoor dat je beschadigde haar wordt hersteld en verzorgd. Het product schuimt lekker, werkt goed en doet wat een shampoo moet doen. Het ruikt daarnaast heerlijk, net zoals alle andere producten uit deze Keratine lijn. Dit product bevat wel SLS, een minpunt voor degene die het liever vermijden. Ik heb er zelf geen problemen mee.

Andrélon Keratine Repair Intensieve Conditioner

Deze conditioner vind ik erg fijn! Hij doet wat ik verwacht van een conditioner en ruikt daarnaast ook nog eens lekker. Na het uitspoelen voelt mijn haar heel zacht aan en is het makkelijk doorkambaar. Dit product bevat keratine, siliconen, kokosolie, zonnebloemolie en amandelolie.

 photo andrelon-review-keratine-repair-masker-anti-klit-spray_zps1bc8cfea.png

Andrélon Keratine Repair Iedere Dag 1-Minuut Masker

In mijn vorige Andrélon review vertelde ik al dat ik geen groot verschil merk tussen het 1 Minuut Masker en de conditioner van Andrélon. Dat is ook dit weer het geval. Ik vind het 1 Minuut Masker een prima product dat mijn haar lekker zacht en doorkambaar maakt, maar ik zou persoonlijk of de conditioner gebruiken óf het masker.

Andrélon Keratine Repair Intensieve Anti-Klit Spray

Deze anti-klit spray maakt droog en pluizig haar zacht en gemakkelijk doorkambaar, waardoor je er weer controle over krijgt. Daarnaast is het ook meteen een heat protector. Mijn haar klit behoorlijk snel, dus zo’n anti-klit spray is wel handig! Het bevat niet veel voedende ingrediënten, maar ik kan na gebruik van deze anti-klit spray mijn haar een stuk makkelijker borstelen. Top!

 photo andrelon-review-keratine-repair-herstellende-creme-serum_zps1d868823.png

Andrélon Keratine Repair Intensieve Herstellende Crème

Dan de bekende herstellende crème van Andrelon! Dit is een ‘leave in’ product die je dus niet uitwast, maar gewoon in je haar laat zitten. Deze crème zou ervoor moeten zorgen dat je haar langdurig mooi en gezond uitziet. Mijn haar ziet er ook een stuk minder droog uit, maar naar mijn idee is hij toch iets te vettig voor mijn haar. Ik ga liever voor het serum!

Andrélon Keratine Repair Intensieve Serum-Oil

Ik had nooit eerder een serum van Andrélon gebruikt, dus was ik hier erg benieuwd naar! Het serum bevat naast keratine ook argan- en maïsolie, wat fijne bestandsdelen zijn voor het haar. Het is een geconcentreerde olie waar je maar weinig van nodig hebt. Ik gebruik twee pompjes per keer omdat ik lang en veel haar heb, maar mocht je dat niet hebben dan is één pompje meer dan genoeg. Deze serum zorgt voor directe glans, zonder het haar te verzwaren of vet te maken. Daarnaast maakt het mijn haar ook een stuk minder pluizig. Ik vind het echt een heel fijn product!

 photo andrelon-review-keratine-repair-serum-ingredienten_zps89936e7a.png

Informatie op de achterkant van de verpakking.

 photo andrelon-review-keratine-repair-haar-producten-1_zps19c5b6a0.png

Ik vind de Keratine Repair lijn van Andrélon goed geslaagd. De producten maken mijn haar goed doorkambaar en een stuk gladder. Daarnaast ruiken ze ook nog eens heerlijk! Mijn meest favoriete product uit deze lijn is het serum. Die ga ik zeker vaker gebruiken!

De adviesprijzen:

  • Andrélon Keratine Repair Shampoo 300 ml – € 4,39
  • Andrélon Keratine Repair Conditioner 300 ml – € 4,59
  • Andrélon Keratine Repair 1 Minuut Masker 180 ml – € 4,99
  • Andrélon Keratine Repair Anti-Klit Spray 250 ml – € 4,99
  • Andrélon Keratine Repair Herstellende Crème 200 ml – € 4,59
  • Andrélon Keratine Repair Serum Olie 75 ml – € 7,99

De Andrélon Keratine Repair lijn is verkrijgbaar bij de drogisterijen en supermarkten.

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts