BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  Review – Booqpad iPad hoes met notitieblok

 photo booqpad-ipad-case-2-3-agenda-review-hoesje-notitieboek_zps6006c058.png

Een iPad hoes waarbij op innovatieve wijze een A5 notitieblok is geïntegreerd en de mogelijkheid om een pen of stylus mee te nemen? Hmmm, dat had ik nog niet eerder gezien. Tot ik deze Booqpad folio case zag!

 photo booqpad-ipad-case-2-3-agenda-review-hoesje-notitieboek-_zps0b286a27.png

Het Amerikaanse merk Booq staat bekend om functionele producten en met de nieuwe Booqpad voor iPad kunnen professionele creatievelingen het maximale uit hun iPad halen. De Booqpad combineert namelijk een leuke hoes voor je tablet en een notitieblok in één product. Zo kun je jouw iPad gebruiken en heb je de mogelijkheid om met de hand notities, tekeningen of schetsen te maken als dat nodig is.

 photo booqpad-ipad-case-2-3-agenda-review-hoesje-tablet_zps3589b56c.png

De Booqpad iPad Folio Case is in verschillende kleuren verkrijgbaar: Black, Sand, Coffee Cream (is gemaakt van kwaliteitsleder), Grey en Purple Plum. Ik ben voor een bruine zandkleurige schrijfmap gegaan die me doet denken aan jute stof. Zodra je de hoes openklapt zie je dat er in het midden van de Booqpad een ruimte is gecreëerd voor een stylus of pen. Heel handig zodat je hem altijd bij je hebt en je niet nog in je tas of zakken moet graaien om hem te vinden!

Naast de iPad en (stylus)pen bevindt zich een A5 formaat 50-vel blanco notitieblok die je voor verschillende dingen kunt gebruiken. Een snelle schets laten zien van de indeling van een interieur, kostberekeningen voorleggen aan een klant of een indeling laten zien van een nieuwe website. Naast het schrijfblok zijn er nog kaarthouders gecreëerd voor het opbergen van (bank)pasjes of onlangs verkregen visitekaartjes.

 photo booqpad-ipad-case-2-3-agenda-review-hoesje-notitieboek-sluiting_zps7d63893a.png

De Booqpad is een beschermende hoes voor de iPad 2/3/4 en is voorzien van een drukknoopsluiting. De hoes is symmetrisch ontworpen zodat zowel links- als rechtshandigen hem kunnen gebruiken. Even openklappen, neerleggen op een tafel en je kunt altijd en overal aan het werk!

 photo booqpad-ipad-case-2-3-agenda-review-hoes-notitieboek-_zps5e44d223.png

Ik vind de Booqpad erg praktisch voor bijvoorbeeld zakelijke gebruikers. Heel handig! De Booq Booqpad iPad 2/3/4 – sand is momenteel voor € 49,95 verkrijgbaar op iPad-Center.nlDe verzendkosten bedragen € 1,95 (voor België € 4,95) en je hebt je bestelling binnen no time binnen. Naast hoesjes voor iPad 2/3/4 verkopen ze ook iPad mini 2 cases.

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts