BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Review: Cattier Paris Eau Fraîche Délicate

 photo cattier-paris-eau-fraiche-delicate-parfum_zpsb9aa13fd.png

Ik schreef al eerder artikelen over een paar producten van Cattier Paris, maar daar laat ik het zeker niet bij. Ik let niet altijd perse op de ingrediënten van cosmeticaproducten, maar als ze natuurlijk en geen kunstmatige, conservermiddelen, geur- en kleurstoffen bevatten is dat natuurlijk mooi meegenomen! De producten van Cattier zijn dus ideaal voor mensen die graag natuurlijke verzorgingsproducten en parfums willen gebruiken. Vandaag heb ik een review voor jullie over een parfum van Cattier Paris: Eau Fraîche Délicate.

 photo cattier-paris-eau-de-parfum_zps41b9dd96.png

Cattier Paris heeft een heel breed assortiment, dus ook parfums. Van de parfum zijn er drie soorten: Cattier Parfum Eau Fraîche Délicate, Cattier Parfum Eau Fraîche Exquise en Cattier Eau Fraîche Pétillante. Eau fraîche Exquise is een zoete en verleidelijke geur, speciaal voor de zelfverzekerde vrouw. Eau Fraîche Pétillante wordt omschreven als een aantrekkelijke geur waarvan je gaat houden, deze is speciaal voor de zelfbewuste vrouw ontworpen. Beide heb ik ze niet geroken of getest, maar de blauwe versie (Délicate) wel!

 photo cattier-paris-parfum-fraiche-delicate_zps0427b8c7.pngEau fraîche Délicate is zowel een frisse als een mysterieuze geur die je herinnert aan een wandeling op het platteland op een zomeravond. Deze parfum is speciaal voor elegante en gevoelige vrouwen (just like me, ahum…). De topnoot is fris en pittig met kardemom, sappig en fruitig met zwarte bessen en peer, en ietwat krachtig met verse munt. De hartnoot bevat de geur van patchouli en de diepe basisnoten bevatten verzachtende vanille en watermeloen geuren. Ik vind het een aparte, maar heerlijke combinatie! Vooral de peer ruik ik duidelijk terug.

Dit is echter niet een parfum dat ik snel zou kiezen als ik lang naar een lekker geurtje wil ruiken, aangezien de geur bij mij na een paar uurtjes al vervliegt. Ik gebruik deze parfum het liefst overdag of wanneer ik net uit de douche stap. Ik spray me helemaal in met wat parfum en het geeft gelijk een verfrissend gevoel op de huid. Heerlijk! Ik vind dit echt een lente/zomerse geur, maar ik heb hem eigenlijk al in de winter best vaak gebruikt.

 photo cattier-paris-eau-de-toilette-parfum_zps17bee68a.png

Groen cosmeticamerk Cattier Paris is dierproefvrij en hun producten bevatten geen kunstmatige kleur- en geurstoffen, parabenen, paraffine en siliconen. Ook de verpakkingen zijn recyclebaar en milieuvriendelijk. Ik vind de flacon er leuk uit zien, vrij basic net als alle verpakkingen van dit merk.

De adviesprijzen:

  • Cattier Parfum Eau Fraîche Délicate 100ml – €24,99
  • Cattier Parfum Eau Fraîche Exquise 100ml – €24,99
  • Cattier Eau Fraîche Pétillante 100ml – €24,99

De producten van Cattier Paris kun je online kopen, bij een aantal DIO drogisterijen die met het Madelief concept werken en bij de Gezond & Wel winkels.

Hebben jullie al ervaring met de producten van Cattier Paris? Zo ja, wat zijn jullie aanraders of afraders?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts