BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Culinair   >  Review: Domo Personal Blender DO436BL

 photo domo-blender-recensie_zpsdd705ee9.png

In het voorjaar is er niks lekkerder dan vers fruit, frisse sapjes en gezonde smoothies. Om zulke lekkere drankjes te bereiden is een mixer of blender natuurlijk wel handig. Ik heb de afgelopen tijd de Personal Blender van Domo mogen testen en vandaag review ik dit handige toestel!

 photo domo-my-blender-drinkfles-in-een-review_zps712164ad.png

De My Blender kwam ik vaak tegen op verschillende online stores en herkende ik altijd aan hun vorm en felle kleurtjes. Ze zijn in drie opvallende kleuren verkrijgbaar: groen, oranje en rood. Veel mensen zijn over dit toestel te spreken dus werd ik wel benieuwd…

 photo domo-my-blender-drinkfles-in-een-review-recepten-boekje-bekers_zpsb954de35.png

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Blenderbasis
 • Afneembaar messenstuk
 • Mengfles / drinkbus van 600 ml
 • Extra mengfles / drinkbus van 300 ml
 • 2x deksel met aflsluitbare drinktuit

 photo domo-my-blender-drinkfles-in-een-review-recepten-boekje-shakes_zps3bef99ed.png

Ook wordt er een handleiding en een leuk receptenboekje voor smoothies bijgeleverd. Omdat ik deze blender van Vitaminstore heb ontvangen, ontving ik het nieuwe Vitamin Magazine gratis bij de bestelling.

 photo domo-my-blender-drinkfles-in-een-review-recepten-boekje-beker_zps6e15d14a.png

Dit is ‘m dan! De My Blender van Domo maakt het ons wel heel gemakkelijk om elke dag snel verse smoothies te maken die je vervolgens gemakkelijk mee kunt nemen. Dit toestel is namelijk een blender en drinkfles in één. Geen extra vaat meer en ook geen geknoei tijdens het overgieten. Verwissel heel simpel de afneembare messenstuk voor de deksel met drinktuit en je kunt hem makkelijk meenemen in je tas. Het formaat is ook nog eens aangepast aan de drankhouder in je auto. Handig dus voor onderweg! 

 photo domo-my-blender-drinkfles-in-een-review-smoothie-_zps5eb384f1.png

De blender heeft een ingebouwde veiligheid voor het opstarten van het toestel. De mengfles moet je goed in de basis plaatsen voordat de blender kan starten. Om de blender te starten druk je gewoon op de ‘Pulse’ knop. Het indicatielampje zal dan branden. Zodra je de knop terug loslaat stopt de blender.

 photo domo-my-blender-drinkfles-in-een-review-smoothies_zps5470e03a.png

De blender kun je niet gebruiken om warme vloeistoffen of warme ingrediënten te mixen. De blender is alleen geschikt om koude ingrediënten te mixen. Denk aan bijvoorbeeld het mixen van fruit, groenten ijs e.a. tot heerlijke drankjes. Daarnaast is deze blender ook niet geschikt voor het mixen van grotere hoeveelheden. Ik gebruik het vooral voor 1 persoons-smoothies die ik even snel als ontbijt of als tussendoortje drink.

De drinkflessen zijn herbruikbaar, vaatwasmachinebestendig, duurzaam, en smaakloos. Ze absorberen dus helemaal geen smaken of geuren.

 photo domo-my-blender-drinkfles-in-een-review-smoothie_zps8c7d61f4.png

Dit simpele apparaat is echt een topper! Sinds ik de Personal Blender in mijn bezit heb, maak ik bijna dagelijks verse smoothies. Ik vind het ook heel fijn dat de basisblender lekker klein en compact is waardoor hij weinig plaats inneemt in de keuken. Ik laat de blender dan ook gewoon op zijn plek staan waardoor ik het toestel niet elke keer hoef op te bergen wanneer ik ‘m gebruik. De Domo Personal Blender DO436BL is voor € 39,00 o.a. verkrijgbaar op Vitaminstore.nl.

Comments:

 • 30 maart 2014

  Dat ziet er heel handig uit! Ook niet duur!
  Ben zo benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken…….

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2014

  Wauw, dit is echt heel handig! Wat een uitvinding, super.

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2014

  Wauw, wat een handig apparaatje 😉
  Scheelt ook weer wat afwas als je zo in een keer uit dat flesje kan drinken! I-de-aal.

  Beantwoorden...
 • Kim

  30 maart 2014

  Ik wil ook een blender handig voor smoothies enzo

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2014

  Wat een mooi ding! Leuk ook dat je direct kan drinken uit de mengfles.

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2014

  Ik heb laatste eentje gekocht die wat iets onhandig is voor dezelfde prijs, als ik jou review had gelezen was ik zeker voor deze gegaan.

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2014

  Hij ziet er wel echt heel gaaf uit!

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2014

  super handig dat je gewoon alles in de vaatwasser kunt doen!

  Beantwoorden...
 • Kim

  30 maart 2014

  Wat een mooi ding. En erg handig van de drinkfles

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2014

  Wat ziet die er leuk uit! En wat handig dat je eigenlijk er ook meteen uit kan drinken!

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2014

  Blenders zijn zo handig. Ik heb er sinds pas een van princess. Love it!

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2014

  Super handig! Met dat drinkfles erbij 🙂

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2014

  ziet er vrolijk uit! handig ook dat flesje:) niet duur moet ik zeggen, het is dat ik laatst nog een blender heb gekocht, anders had ik deze aangeschaft

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2014

  Wat ontzettend handig!

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2014

  Ziet er super uit! x

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2014

  Die ziet er echt leuk uit! Ik wil ook wel zo eentje 😀

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2014

  Handig!

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2014

  Dit is onwijs handig 😀 !

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2014

  Wat een super handig ding! Zo eentje moet ik ook echt nog een keertje hebben! Leuke review ook!

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2014

  Handig ding! Ik ben dol op smooties! 🙂

  Beantwoorden...
 • 31 maart 2014

  hij ziet er leuk uit in ieder geval! goed om te horen dat die ook fijn is 🙂

  Beantwoorden...
 • me

  31 maart 2014

  Ik heb een vereenvoudigde versie (geen tweede beker) hiervan en werkt uitstekend, was een aanbieding bij de Trekpleister.

  Beantwoorden...
 • 31 maart 2014

  Wat een handig ding!

  Beantwoorden...
 • 31 maart 2014

  Ik ben ook op zoek naar een goede blender en ik moet zeggen dat deze er heel erg goed uitziet! Heerlijk voor in de zomer

  Beantwoorden...
 • 31 maart 2014

  wow, wat super gaaf! Dit is inderdaad perfect voor een snelle on-the-go fruit juice 🙂 handig dat je ook van die drinkflessen bij hebt!!

  Beantwoorden...
 • 31 maart 2014

  Leuke review, lijkt me een heel handig machientje!
  Liefs

  Beantwoorden...
 • 31 maart 2014

  Lijkt me een onwijs praktisch ding! Inderdaad voor de smoothies lijkt deze me erg handig 🙂 Heb zelf een grote blender, maar die is niet zo handzaam (en ziet er een stuk minder leuk uit dan deze 😉 )

  Beantwoorden...
 • 31 maart 2014

  Handigggg! En leuk ook die kleurtjes 😀

  Beantwoorden...
 • 2 april 2014

  Ik heb een normale (grote) blender en daar ben ik heel tevreden mee. Opzich makkelijk schoon te maken, maar wel een enorme ruimtevuller op mijn aanrecht. Dan is zo’n kleintje toch een stuk praktischer.

  Beantwoorden...
 • 1 mei 2014

  Kende deze blenders nog niet maar ben naar aanleiding van je winactie maar even gaan neuzen, echt een superapparaat! Die gaat op mijn verlanglijstje, ben toch over 2 weekjes jarig! 😉

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts