Review – Etos Primer Skin Smoothing


Op jullie verzoek heb ik weer een budget tip voor jullie. Dit keer review ik de Skin Smoothing primer van de Etos. Het is een transparante gel die ervoor moet zorgen dat je make-up langer blijft zitten, je huid glad maakt en rode plekjes vervaagt.

 photo etos-primer-skin-smoothing-review_zpsg11jd0r8.png

Etos belooft het volgende;

  • De perfecte basis voor onder je foundation
  • Vervaagt rode plekjes en lijntjes
  • Geeft je huid een frisse blik en een egale teint

 photo etos-primer-skin-smoothing-review-5_zpsp6kylsan.png

De Skin Smoothing primer zit in een klein, transparant flesje met een pompje. Lekker hygiënisch en praktisch! Wat ik wel een nadeel vind is dat er nergens een ingrediëntenlijst te vinden is. Mocht je bepaalde ingrediënten willen vermijden, dan is het wel zo fijn om te weten wat er allemaal in de primer zit. Er staat wel bij dat het vrij van conserveringsmiddelen en parfum is.

 photo etos-primer-skin-smoothing-review-6_zpsk5c2rnue.png

Maar wat vind ik ervan? Ik vind het een erg fijne primer die zijn werk goed doet. Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen verschil zie als ik de primer zonder foundation of BB cream smeer. Of het rode vlekjes vervaagt en mijn huid egaliseert, merk ik dus niet echt. Daar is een likje foundation of BB cream toch wel echt voor nodig.

Deze jelly primer smeert wel goed en makkelijk uit. Het laat geen vettige laag achter en trekt redelijk snel in. Ik ben tevreden over de Etos Skin Smoothing primer! Hij zorgt er voor dat mijn gezichtsmake-up een stuk langer blijft zitten. Heb je dus niet veel te besteden en ben je opzoek naar een goede basis voor je make-up? Dan is deze primer van de Etos een aanrader voor de kleine portemonnee.

 photo etos-primer-skin-smoothing-review-2_zpscmagcxpv.png

De Etos Skin Smoothing Primer (13ml) is voor 5,99 euro verkrijgbaar bij alle Etos filialen.

Welke (budget) primer gebruik jij?

15 gedachten over “Review – Etos Primer Skin Smoothing”

  1. Klinkt goed! Eigenlijk wil ik deze ook wel eens gaan proberen. Heb helaas vaak last van schilfertjes als ik foundation opbreng en hoop dat ik dat door de primer kan verminderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *