BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Review – Etos Primer Skin Smoothing

Op jullie verzoek heb ik weer een budget tip voor jullie. Dit keer review ik de Skin Smoothing primer van de Etos. Het is een transparante gel die ervoor moet zorgen dat je make-up langer blijft zitten, je huid glad maakt en rode plekjes vervaagt.

 photo etos-primer-skin-smoothing-review_zpsg11jd0r8.png

Etos belooft het volgende;

 • De perfecte basis voor onder je foundation
 • Vervaagt rode plekjes en lijntjes
 • Geeft je huid een frisse blik en een egale teint

 photo etos-primer-skin-smoothing-review-5_zpsp6kylsan.png

De Skin Smoothing primer zit in een klein, transparant flesje met een pompje. Lekker hygiënisch en praktisch! Wat ik wel een nadeel vind is dat er nergens een ingrediëntenlijst te vinden is. Mocht je bepaalde ingrediënten willen vermijden, dan is het wel zo fijn om te weten wat er allemaal in de primer zit. Er staat wel bij dat het vrij van conserveringsmiddelen en parfum is.

 photo etos-primer-skin-smoothing-review-6_zpsk5c2rnue.png

Maar wat vind ik ervan? Ik vind het een erg fijne primer die zijn werk goed doet. Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen verschil zie als ik de primer zonder foundation of BB cream smeer. Of het rode vlekjes vervaagt en mijn huid egaliseert, merk ik dus niet echt. Daar is een likje foundation of BB cream toch wel echt voor nodig.

Deze jelly primer smeert wel goed en makkelijk uit. Het laat geen vettige laag achter en trekt redelijk snel in. Ik ben tevreden over de Etos Skin Smoothing primer! Hij zorgt er voor dat mijn gezichtsmake-up een stuk langer blijft zitten. Heb je dus niet veel te besteden en ben je opzoek naar een goede basis voor je make-up? Dan is deze primer van de Etos een aanrader voor de kleine portemonnee.

 photo etos-primer-skin-smoothing-review-2_zpscmagcxpv.png

De Etos Skin Smoothing Primer (13ml) is voor 5,99 euro verkrijgbaar bij alle Etos filialen.

Welke (budget) primer gebruik jij?

Comments:

 • 20 mei 2015

  Klinkt goed!
  Ik ken dit niet.
  Misschien toch maar eens kopen.

  Beantwoorden...
 • 20 mei 2015

  Klinkt goed!

  Beantwoorden...
 • 20 mei 2015

  Deze klinkt heel erg fijn! Altijd goed als je make-up beter blijft zitten, dus dan is het een goed prijsje voor wat je krijgt :).

  Beantwoorden...
 • 20 mei 2015

  Fijne review. Ik gebruik de groene van Etos. Prima budget.

  Beantwoorden...
 • 20 mei 2015

  Ik heb alleen iets gelezen over de groene variant, dit klinkt wel erg goed!

  Beantwoorden...
 • 20 mei 2015

  Ik wist niet dat Etos ook primers verkoopt. Maar fijne review. Klinkt als een fijn product!

  Beantwoorden...
 • 20 mei 2015

  lijkt mij persoonlijk echt een overbodig product, maar ik mag dan ook best blij zijn met mijn huid

  Beantwoorden...
 • Jackie

  20 mei 2015

  Ik dacht dat cosmetica merken verplicht zijn om te vermelden welke ingrediënten er in een product aanwezig zijn?

  Beantwoorden...
 • 20 mei 2015

  Lijkt me een fijn product!

  Beantwoorden...
 • 20 mei 2015

  Lijkt me een fijn product. Ik heb hier de anti dullness primer van Etos liggen. Maar ik moet hem nog uitproberen.

  Beantwoorden...
 • 20 mei 2015

  Ik was hier zo benieuwd naar! Nu ga ik ‘m ook maar halen. Fijne review.

  Beantwoorden...
 • 21 mei 2015

  Klinkt oke. Zelf ga ik altijd voor matterende primers. Gebruik nu alternerend eentje van Smashbox en NYX.

  Beantwoorden...
 • 21 mei 2015

  Ik heb een hele vette huid ergens hoop ik dat ie al dat vetheid kan stoppen, voor de prijs hoef ik het in ieder geval niet te laten 😉

  Beantwoorden...
  • Ibtissam

   21 mei 2015

   Volgens mij maken primers dat juist erger…

   Beantwoorden...
 • 22 mei 2015

  Klinkt goed! Eigenlijk wil ik deze ook wel eens gaan proberen. Heb helaas vaak last van schilfertjes als ik foundation opbreng en hoop dat ik dat door de primer kan verminderen.

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts