BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Review: Foto op canvas via Smartphoto

 photo webprint-canvas-bestellen-review_zpsb9678d9c.png

Laatst kreeg ik een mailtje van Smartphoto.nl, met daarin de vraag of ik interesse had om een product van hen te testen. Zonder enige twijfel ging ik in op hun aanbod. Ik koos ervoor om een foto op canvas te laten drukken. Dat had ik nooit eerder gedaan, dus het leek me wel leuk om het een keertje te proberen!

Smartphoto.nl is een online fotoservice waar je naast je digitale foto’s kunt laten afdrukken ook andere dingen kunt bestellen of aanmaken, zoals fotobehang, puzzels, kaarten, placemats, posters, kalenders en foto-albums.

Het bestellen en uploaden gaat eigenlijk heel makkelijk. Via een handig programma kun je je foto uploaden en meteen zien hoe het er vervolgens op de canvas eruit zal zien. Je kunt de foto naar wens verplaatsen en daarnaast krijg je gelijk te zien hoe de kwaliteit van de door jou gekozen foto uiteindelijk op canvas zal zijn.

Ik had een iets kleinere foto gekozen en ze gaven direct aan dat het voor een slechtere kwaliteit doek zou zorgen. Ik had geen grotere foto’s dus heb ik hem alsnog zo besteld, waar ik achteraf geen spijt van heb gekregen. Moet je nagaan hoe de canvas eruit zou zien met een betere foto met topkwaliteit!

 photo webprint-review-canvas_zps4e4e8d83.png

Ik kreeg de canvas binnen no time binnen. Het werd geleverd als een rechthoekig kartonnen pakket, keurig en netjes verpakt. Naast de canvas werden er ook extra houtjes bijgeleverd, mocht je het doek wat strakker willen spannen. Ik heb gekozen voor de maat 30x40cm en een dikte van 2 cm.

De prijzen voor een canvas doek variëren van €11,95 voor 20 x 30 cm tot €74,95 voor 100 x 100 cm (inclusief btw en exclusief verwerkings- en verzendkosten). De randen zijn netjes afgewerkt, de kwaliteit is prima en de foto komt tot zijn recht op de canvas.

 photo webprint-canvas-review-schilderij_zps3f1701ac.png

En daar is ‘ie dan! Ik wist niet precies wat voor foto ik eerst wilde kiezen, maar ik bedacht me later om een canvas speciaal voor mijn nichtjes te maken. Het was geen makkelijk jaar voor hen, dus wilde ik iets unieks geven.

Ik heb hun vasthoudende handen vastgelegd op camera als een soort ‘symbool’ van zuster liefde. Ik wilde eerst een vrolijke doek maken met veel kleuren, maar tijdens het bewerken van de foto’s vond ik ze een beetje tegenvallen dus heb ik maar wat anders gedaan.

Mijn nichtjes hebben de canvas nog niet gezien (ze lezen mijn blog niet, ze zijn pas 3 en 8 jaar oud) dus ben ik reuze benieuwd naar hun reactie!

Ik ben tevreden over de canvas en service! Wil jij ook een foto op canvas bestellen? Ga dan naar Smartphoto.nl!

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts