BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Review – MeMeMe Blush Me! Coral

Photobucket

In de enorme goodiebox van Misslipgloss die ik een tijdje geleden had besteld zat er een mooie blush van MeMeMe. Ik weet niet of jullie het merk kennen, maar MeMeMe bestaat sinds 2009 (niet zo heel lang geleden dus) en is geïnspireerd door de oude Grieken en hun invloed op de beschaving, kunst en architectuur. Vandaag vertel ik jullie wat ik van de MeMeMe koraalkleurige blush vind!

Photobucket

De blush zit in een schattig, strak vierkant doosje. In het doosje zit een zacht kwastje en wat me ook opviel was een spiegelje in het dekseltje. Handig! Je hebt alles bij de hand om je bijvoorbeeld je blush bij te werken voor onderweg. Dit doosje doet me trouwens denken aan de Benefit blushes, alleen is deze blush een stuk goedkoper.

Photobucket

De Blush Box is er in vier kleuren: Bronze, Coral, Pink en Rouge. Ik heb de kleur Coral ontvangen, een mooie peachy kleur. De blush heeft een lichte shimmer wat je alleen ziet in het zonlicht of wanneer je een foto met flits maakt.

Photobucket

In daglicht, zonder flits.

Photobucket

In daglicht, met flits. Hier lijkt de kleur wat oranje wat eigenlijk niet het geval is wanneer je hem op je wangen aanbrengt.

Photobucket

Ik heb de blush met de bijbehorende kwast op mijn nichtje’s wangen aangebracht. Het werkt fijner als je het gewoon met een stippling brush aanbrengt, zo kan je de blush mooi en natuurlijk opbouwen. Deze coral blush past denk ik wel bij iedere huidskleur en oogt natuurlijk en onopvallend. De subtiele shimmer geeft je een gezonde glow zonder dat het te veel opvalt. Daarnaast is de blush makkelijk te blenden en blijft die goed zitten. De MeMeMe Blush Me! blushes bevatten maar liefst 8 gram, wat best veel is voor een blush. Ze zijn verkrijgbaar in de MissLipgloss shop voor € 9,95 per stuk.

Ben jij al bekend met het merk MeMeMe?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts