Review: Oxfam Fairtrade Geschenkdoos


Laatst kreeg ik een heel leuk pakket binnen van Gift.be. Namelijk een Oxfam Fairtrade Geschenkdoos! Gift.be is een van de grootste online gift shops in België dat alleen werkt met kwaliteitsproducten en topmerken. Ze maken al meer dan tien jaar gepersonaliseerde cadeaupakketten en ik heb er ook een ontvangen. Benieuwd wat er in de box zat? Kijk dan snel verder!

Het eerste wat me opviel was dat alles goed en zorgvuldig verpakt was. De doos en de (breekbare) spullen die erin zaten waren nog in perfecte staat en niks was beschadigd. Dat is natuurlijk al een heel groot pluspunt!

Het eerste wat ik zag waren de Oxfam Bio Sesamreep en de Oxfam Bio Nougat Reep. Ik ben niet zo dol op sesamrepen, dus die heb ik maar aan mijn vader gegeven. Nougat daarentegen…YUM! Ik hou ervan en deze was ook heerlijk! Wel een tikkeltje anders qua smaak dan ik gewend ben.

Er zaten ook twee bruin/roodkleurige Aziatische kommen in met eetstokjes. In de kom zit als het ware een gaatje waar je de eetstokjes in kunt steken. Geniaal! Ik vind ze echt geweldig en je zult ze zeker vaker voorbij zien komen op Womanistical.nl!

Daarnaast zaten er ook een currysaus, olijfolie, basmatirijst en een zakje cashewnoten in de doos. Ik ben de volgende dag gelijk aan het koken geslagen en heb met de producten een gerechtje gemaakt. Ik heb eerst de basmatirijst apart gekookt. Daarna de ui, kipfilet en paprika gebakken in wat olijfolie en vervolgens de currysaus en cashewnoten toegevoegd. Ik kook nauwelijks uit potjes of zakjes, maar dit was echt heerlijk! De eetstokjes heb ik trouwens vervangen door een lepel. Rijst kan ik niet echt met stokjes eten, dus ben ik maar terug naar het vertrouwde gegaan…

Deze geschenkdoos was echt leuk om uit te pakken. Ik weet zeker dat elke liefhebber van Aziatisch koken zal glimlachen als hij of zij dit geschenk ontvangt. De doos bevat biologische producten van Oxfam dus je weet zeker dat je een cadeau geeft van hoge kwaliteit.

Dit pakket kan je bestellen op Gift.be voor €55,-. Ze verzenden naar meerdere landen en gelukkig ook naar Nederland. Ik zou zeggen kijk eens even rond op hun website, ze hebben echt superleuke geschenken om weg te geven aan je ouders, vrienden, partner, familieleden of collega’s !

15 gedachten over “Review: Oxfam Fairtrade Geschenkdoos”

  1. Oh ziet er wel leuk uit 🙂 De sesamrepen van de oxfam zijn yummy yum 😀 & die kommetjes ga ik denk ik ook eens halen in de winkel als ze die hebben, want ze zien er echt leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *