BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Culinair   >  Review: Oxfam Fairtrade Geschenkdoos

Laatst kreeg ik een heel leuk pakket binnen van Gift.be. Namelijk een Oxfam Fairtrade Geschenkdoos! Gift.be is een van de grootste online gift shops in België dat alleen werkt met kwaliteitsproducten en topmerken. Ze maken al meer dan tien jaar gepersonaliseerde cadeaupakketten en ik heb er ook een ontvangen. Benieuwd wat er in de box zat? Kijk dan snel verder!

Het eerste wat me opviel was dat alles goed en zorgvuldig verpakt was. De doos en de (breekbare) spullen die erin zaten waren nog in perfecte staat en niks was beschadigd. Dat is natuurlijk al een heel groot pluspunt!

Het eerste wat ik zag waren de Oxfam Bio Sesamreep en de Oxfam Bio Nougat Reep. Ik ben niet zo dol op sesamrepen, dus die heb ik maar aan mijn vader gegeven. Nougat daarentegen…YUM! Ik hou ervan en deze was ook heerlijk! Wel een tikkeltje anders qua smaak dan ik gewend ben.

Er zaten ook twee bruin/roodkleurige Aziatische kommen in met eetstokjes. In de kom zit als het ware een gaatje waar je de eetstokjes in kunt steken. Geniaal! Ik vind ze echt geweldig en je zult ze zeker vaker voorbij zien komen op Womanistical.nl!

Daarnaast zaten er ook een currysaus, olijfolie, basmatirijst en een zakje cashewnoten in de doos. Ik ben de volgende dag gelijk aan het koken geslagen en heb met de producten een gerechtje gemaakt. Ik heb eerst de basmatirijst apart gekookt. Daarna de ui, kipfilet en paprika gebakken in wat olijfolie en vervolgens de currysaus en cashewnoten toegevoegd. Ik kook nauwelijks uit potjes of zakjes, maar dit was echt heerlijk! De eetstokjes heb ik trouwens vervangen door een lepel. Rijst kan ik niet echt met stokjes eten, dus ben ik maar terug naar het vertrouwde gegaan…

Deze geschenkdoos was echt leuk om uit te pakken. Ik weet zeker dat elke liefhebber van Aziatisch koken zal glimlachen als hij of zij dit geschenk ontvangt. De doos bevat biologische producten van Oxfam dus je weet zeker dat je een cadeau geeft van hoge kwaliteit.

Dit pakket kan je bestellen op Gift.be voor €55,-. Ze verzenden naar meerdere landen en gelukkig ook naar Nederland. Ik zou zeggen kijk eens even rond op hun website, ze hebben echt superleuke geschenken om weg te geven aan je ouders, vrienden, partner, familieleden of collega’s !

Comments:

 • 2 november 2012

  Wat gaaf zo’n pakket zeg! De kommetjes zijn echt heel leuk, vooral van die eenmaaltijd dingen (kan je lekker mee op de bank zitten^^)
  Bezorgen ze ook in NL?

  Beantwoorden...
  • Bo

   2 november 2012

   Leuk he die kommetjes? Vind ze ook geweldig!
   Ja, ze bezorgen ook naar Nederland.

   Beantwoorden...
 • 2 november 2012

  Leuk zo’n pakket! En die kommetjes zijn echt heel leuk ja, die wil ik ook!

  Beantwoorden...
 • 2 november 2012

  Wat een leuke box, de kommetjes zijn superleuk!

  Beantwoorden...
 • 2 november 2012

  Wauw nom nom, dat ziet er best lekker uit! Super leuke box 🙂

  Beantwoorden...
 • 3 november 2012

  Wauw, een prachtig mooi pakket met een hele mooie gedachte erachter! En ik kan met stokjes eten wieuhhh!

  Beantwoorden...
 • 3 november 2012

  Oooh wat GAAF! Ik ga deze ZEKER onthouden voor kerst! Die kommetjes zijn prachtig!

  Beantwoorden...
 • 3 november 2012

  Wat heb jij een ontzettend leuke en mooie blog!

  Beantwoorden...
  • Bo

   4 november 2012

   Dank je wel! Vind ik echt heel leuk om te lezen ^__^

   Beantwoorden...
 • 3 november 2012

  Wat een leuk pakketje 😀

  Beantwoorden...
 • 3 november 2012

  Ik vind dit echt zo’n typisch kerstpakket! Leuke frutsels, waar je (althans ik) in praktijk weinig mee doet. Ik vind het idee leuk, de uitwerking valt me wat tegen!

  Beantwoorden...
 • 4 november 2012

  Erg leuk! Echt een aanrader voor Kerst!
  Leuk blog heb je, ik volg je nu via bloglovin!

  Beantwoorden...
 • Es

  4 november 2012

  Hallo Bo,
  Dank voor je reactie op mijn blog. Leuk blog heb je!
  Mooi die Oxfam Fairtrade Geschenkdoos. Ziet er prachtig uit.

  Beantwoorden...
 • 5 november 2012

  Oh wouw, ziet er echt heel leuk uit om cadeau te geven inderdaad. Die kommetjes….liefde!

  Beantwoorden...
 • 25 november 2012

  Oh ziet er wel leuk uit 🙂 De sesamrepen van de oxfam zijn yummy yum 😀 & die kommetjes ga ik denk ik ook eens halen in de winkel als ze die hebben, want ze zien er echt leuk uit!

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts