BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  Review: Pixum bureaukalender

Photobucket

Een tijdje geleden ben ik door Pixum benaderd met de vraag of ik interesse had om één van hun artikelen te testen. Ik vond het uiteraard prima en koos om een staande bureaukalender te maken. Niet zomaar eentje, maar een bureaukalender met inspirerende foto’s en quotes!

Het ontwerpen van een bureaukalender gaat heel makkelijk met behulp van een programma. Eerst mag je kiezen tussen een bepaalde design voor je kalender. Vervolgens laadt je foto’s naar keuze op en plaatst ze waar je ze hebben wilt. Je kunt de afbeeldingen nog vergroten of verkleinen. Het uploaden gaat snel en het gehele bestelproces verliep ook zonder enkel probleem.

Mijn bureaukalender had ik binnen enkele dagen al binnen, keurig verpakt in een kartonnen envelop. Over de kwaliteit van de staande bureaukalender ben ik tevreden;  voelt stevig aan, kleuren zijn mooi en de kwaliteit van de foto’s is prima.

Photobucket

Zoals je hierboven ziet heb ik voor elk maand een andere foto gekozen. De ene keer zijn het gewoon plaatjes die ik mooi vind en de andere keer zijn het quotes die ik inspirerend vind.

Photobucket

Maar toen…*SCHEUR* Craaaaaapppp!! De metalen spiraalbinding werkte niet echt mee. Het ging moeizaam om een maandpagina om te slaan, waardoor ik echt een beetje moest gaan trekken wat resulteerde tot een dikke vette scheur. Het is niet dat ik nooit eerder een bureaukalender heb gehad, dus ik weet prima hoe je ermee om moet gaan. Oh well. Misschien is het een teken dat mei niet echt een fijne maand voor mij zal zijn…?

Photobucket

Al met al vind ik het een prima bureaukalender. Ik heb weleens eerder bij Pixum besteld (en zal er blijven bestellen) en de producten worden altijd netjes afgedrukt en samengesteld. De toegezegde levertijd wordt bij mij ook altijd waargemaakt en voor de rest is de kwaliteit gewoon goed. Jammer van de kwaliteit van de spiraalbinding, hopelijk kunnen ze daaraan wat doen! De staande bureaukalender kost €12,99 en is online te bestellen op Pixum.nl.

UPDATE: Nadat Pixum mijn review had gelezen kreeg ik een nieuwe bureaukalender toegestuurd en daar werkt de spiraalbinding perfect! Blijkbaar was bij de vorige bureaukalender de spiraalbinding verkeerd aangebracht. Top service!!

Comments:

 • 11 januari 2013

  Ziet er super leuk uit! 🙂 Jammer van de scheur, zou fijn zijn als er inderdaad iets anders dan een spiraalbinding kan worden gedaan.

  Beantwoorden...
 • 11 januari 2013

  Een bureaukalender, daar heb ik nog nooit van gehoord! Ik vind het wel heel leuk staan, jammer van de scheur.

  Beantwoorden...
 • 11 januari 2013

  Jammer van de scheur, idd. Maar ik heb zelf ook reeds bij Pixum besteld en ben er steeds tevreden van geweest! Liefs, Asmahane

  Beantwoorden...
  • Bo

   11 januari 2013

   Ik ook hoor! Ben nog steeds tevreden over Pixum. Alleen was de spiraalbinding van de bureaukalender een minpuntje.

   Beantwoorden...
 • 11 januari 2013

  Gaaf geworden hoor, wel heel jammer van de scheur. Ik heb een wandkalender van Pixum mogen reviewen en ben er erg blij mee 🙂

  Beantwoorden...
 • 11 januari 2013

  Ziet er leuk uit met de foto’s en quotes alleen jammer van de scheur.

  Beantwoorden...
 • 11 januari 2013

  oe, ik heb precies dezelfde maar qua omslaan valt het best wel mee. Je kalender ziet er echt leuk uit ^^

  Beantwoorden...
  • Bo

   11 januari 2013

   Apart! Misschien was het toevallig alleen bij die van mij?

   Beantwoorden...
 • 11 januari 2013

  Erg leuk! Al gebruik ik niet echt een staande bureaukalender. Er zijn geheid handige dingetjes bij hun te vinden. Zal er eens een kijkje nemen 🙂

  Beantwoorden...
 • 11 januari 2013

  Wauw wat een prachtige fotos en quotes heb je uitgezocht!
  Ziet er superleuk uit en het resultaat is erg mooi! Wel erg jammer van de scheur 🙁

  Beantwoorden...
 • 11 januari 2013

  Hmmm als ik zoiets zou bestellen zou het toch een herinnering’s ding zijn, vanwege de foto’s, en netjes willen houden ook al is het jaar voorbij.
  Als ze iets aan die ring zouden veranderen zou ik eerder iets bestellen.

  Beantwoorden...
 • 11 januari 2013

  Wat een leukerd! Ik wil ook wel zoiets
  xoxo

  Beantwoorden...
 • 11 januari 2013

  Leuke kalender, jammer van de scheur.

  Beantwoorden...
 • 11 januari 2013

  Wat heb je een leuke plaatjes gebruikt voor je kalender 🙂 Heel leuk geworden!

  Beantwoorden...
 • 11 januari 2013

  Leuke kalander alleen die ringetjes zijn inderdaad vrij irritant..

  Beantwoorden...
 • 11 januari 2013

  Je kalender ziet er echt te leuk, jammer van de scheur inderdaad, maar zulke leuke afbeeldingen heb je gekozen!

  Beantwoorden...
 • 12 januari 2013

  Waauw, ziet er erg leuk uit! Heerlijke plaatjes.

  Beantwoorden...
 • 12 januari 2013

  Ziet er super uit! Leuk die plaatjes (:

  Beantwoorden...
 • 12 januari 2013

  Leuk gemaakt! Ik vind het altijd super om zulke dingen te bestellen, je maakt het zelf (min of meer) en het is heel makkelijk 😀

  Beantwoorden...
 • 12 januari 2013

  Ah dat is echt jammer! In de mooiste maand van het jaar nog wel (ik ben dan jarig haha). Je hebt hem mooi vormgegeven 😀

  Beantwoorden...
 • 12 januari 2013

  Ziet er erg leuk uit!

  Beantwoorden...
 • 12 januari 2013

  vind dat je wle leuke foto’s ervoor hebt uitgekozen (:
  en zo jammer van de scheur 🙁
  oppassen voor de maand mei dus haha
  xoxo

  Beantwoorden...
 • 12 januari 2013

  Wat een leuke kalender. Wel jammer van de spiraalbinding, ik zou meteen het gevoel hebben dat mijn kalender verpest is.

  Beantwoorden...
 • 12 januari 2013

  wat mooi kalender en mooie foto`s ook

  Beantwoorden...
 • 12 januari 2013

  wauw mooie kalender!
  xx

  Beantwoorden...
 • 13 januari 2013

  Dat is echt handig! En ziet er heel mooi uit ook!

  Beantwoorden...
 • 13 januari 2013

  Oeh dat is wel heel schattig!

  Beantwoorden...
 • 13 januari 2013

  leuk zeg!

  Beantwoorden...
 • Anna (happyannanas)

  13 januari 2013

  Ondanks de scheur, mooie kalender! Leuke plaatjes, ziet er cute uit.xx

  Beantwoorden...
 • DQ

  14 januari 2013

  Wat een leuk idee! En handig dat je hem op je bureau kan zetten.

  Beantwoorden...
 • 16 januari 2013

  Ah, wat jammer van die scheur. Het is wel een hele mooie kalender. Ik ben ook erg tevreden over de kwaliteit van pixum (:

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts