BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Review: Veet Roll-on EasyWax

 photo veet-easy-wax-roll-on-electrique-review-ontharen_zpsac214af8.png

Je hebt de afgelopen weken vast en zeker de nieuwste Veet reclame voorbij zien komen. Veet is met een gloednieuwe roll-on applicator voor warme was gekomen zodat je thuis je lichaam op professionele wijze zelf kunt ontharen. Van The Insiders mocht ik de Roll-on EasyWax uittesten en vandaag laat ik jullie weten wat ik ervan vind!

 photo veet-easy-wax-roll-on-electrique-review-ontharen-benen-apparaat-waxen-harsen_zps90cf986f.png

WAT ZIT ER IN HET VEET ROLL-ON EASYWAX STARTERKIT?

 • het toestel om de was op te warmen
 • een wasvulling van 50 ml, speciaal voor benen en armen
 • 12 kunststofstrips + 1 extra navulling met 24 kunststofstrip
 • 4 nabehandelinsgdoekjes
 • een houder
 • een snoertje

 photo veet-easy-wax-roll-on-electrique-review-ontharen-benen-apparaat-waxen-harsen-opwarmen_zpsaa5636f0.png

HOE GING IK TE WERK?

Na het boekje eerst goed te hebben gelezen en met de handleiding nog bij de hand, begon ik eraan. Eerst stak ik de wasvulling in het toestel en liet ik het volgens de handleiding 30 minuten opwarmen. Na een half uurtje was het nog niet optimaal warm, dus heb ik nog ongeveer 20 minuten zitten wachten. Het duurde behoorlijk lang, dit kun je dus niet even snel tussendoor doen onder het mom van ”Oeh, ik spring even de douche in om me snel te ontharen”. Toen werd het tijd om de roze was aan te brengen. De eerste paar keer rollen kwam er niet echt veel was uit de roller, maar na een paar keer rollen zag je het gelijkmatig en netjes verschijnen zonder enig geklieder. Top!

 photo veet-easy-wax-roll-on-_zps6e9fd755.png

Roze is een kleur waar je niet omheen kunt, dus je kunt duidelijk zien waar je de wax allemaal hebt aangebracht. Het beste kun je de was met de haargroei mee aanbrengen, de strip erop plakken en die tegen de haargroei in eraf trekken. De pijn vind ik echt super meevallen, het deed absoluut geen pijn. Alleen zijn niet alle haartjes, noch alle was meegekomen bij het ontharen met de strips. Ook bleef er soms wat achtergebleven wax achter die je met de nabehandelingsdoekjes (waarvan er niet zo heel veel in de kit zitten) eraf moest vegen. Dat vond ik niet zo soepel gaan…

 photo veet-easy-wax-roll-on-electrique-review-ontharen-benen-apparaat-wax-hars-opwarmen_zps2683fe66.png

Ik raad je aan om het toestel gedurende het waxen gewoon in het stopcontact te laten zitten, omdat het toch een tijdje kan duren voordat je klaar bent met ontharen. Zonder het snoertje blijft hij slechts 15 á 20 minuten warm. Ik was trouwens bang dat misschien de was te heet zou zijn, maar dat is gelukkig helemaal niet het geval. Het heeft een aangename temperatuur en bleef constant goed. Wat ik ook handig vind is dat zodra je de stekker in het stopcontact steekt een lampje ziet branden, zo kun je zien dus zien dat het apparaat aan staat.

 photo veet-easywax-roll-on-starterkit-applicator-review_zps6f4b2c92.png

WAT VIND IK ERVAN?

En? Zou ik het jullie aanraden? Hmm, niet dadelijk. Het concept is wel goed en erg leuk bedacht, maar ik denk dat het qua gebruiksgemak een stuk beter kan. Als alle haartjes en was meekwamen bij het ontharen met de strips en de wachttijd iets korter was geweest dan zou het echt een ideaal apparaat zijn! Helemaal geen geklieder en geklooi meer. Maar goed, een ideaal apparaat is het voor mij helaas (nog) niet en dit is hoe ik het heb ervaren. Ik heb een aantal reviews gelezen waar mensen wel heel enthousiast over de Roll-on EasyWax zijn. Ik denk dat het dan ook per persoon verschilt.

Wil je het zelf proberen? Veet Roll-on EasyWax starterskit kost €24,95 en de navulling kost €9,95. Het is verkrijgbaar in alle bekende drogisten en je kunt het ook online bestellen op bijvoorbeeld bol.com.

Heb jij de Veet Roll-on EasyWax al geprobeerd?

Comments:

 • 1 juni 2013

  Hmmm klinkt niet zo heel bijzonder!

  Beantwoorden...
 • 1 juni 2013

  Jammer, ik zou hem niet kopen!

  Beantwoorden...
 • 1 juni 2013

  Wat een gedoe om een paar haartjes te verwijderen…Geef mij maar een scheermesje met scheergel.

  Beantwoorden...
 • 1 juni 2013

  Hmm jammer! Het ziet er wel heel leuk uit hihi 🙂

  Beantwoorden...
 • 1 juni 2013

  Ik mocht het ook testen via The Insiders en ik ben ook niet enthousiast.

  Beantwoorden...
 • 1 juni 2013

  hmmz, dit is voor mij een twijfelgevalletje XD

  Beantwoorden...
 • 1 juni 2013

  Ik was ook erg nieuwsgierig naar dit apparaat. Maar ja als het zo lang duurt voor hij warm is dan is het niks voor mij, ik blijf dan wel bij mijn braun epilator haha. Je hebt jezelf de afgelopen weken wel moeten pijnigen, eerst de epilator en nu deze haha 😉

  Beantwoorden...
 • 1 juni 2013

  leek mij wel een heel handig ding, maar jammer dat hoj noet echt geweldog is. Ik zou hem sws niet hebben gekocht omdat we in onze badkamer geen stopcontact zit haha

  Beantwoorden...
 • 1 juni 2013

  Ik wou vroeger ook graag dit apparaat kopen maar toen bedacht ik me aangezien je geen strips kon bijkopen achteraf. Ik weet niet hoe het daar nu ondertussen mee zit.

  Beantwoorden...
 • 1 juni 2013

  Ik heb ‘m ook getest en mijn review is toch iets minder positief, haha! Ik vond het echt helemaaaaal niets.

  Beantwoorden...
 • 1 juni 2013

  Hm, klinkt niet als een fantastisch apparaat. Zelf waxen vind ik sowieso veel gedoe trouwens, dan ga ik liever aan de gang met zo’n epilator.

  Beantwoorden...
 • 1 juni 2013

  Goede review! Ik heb er wel eens over na gedacht om dit te kopen omdat het me zo makkelijk en handig leek. Ik denk er nu wel anders over hihi.

  Beantwoorden...
 • 1 juni 2013

  Waxen werkt nooit zo voor mij, helaas.. Maar wel een goede review!

  Beantwoorden...
 • 1 juni 2013

  Oh jammer! Het lijkt zo veelbelovend en gemakkelijk!

  Beantwoorden...
 • 1 juni 2013

  dat waxen vind ik niks eigenlijk …
  ik heb altijd het gevoel dat ie niet alles meeneemt,
  jammer dat deze tegenvalt !

  Beantwoorden...
 • 1 juni 2013

  Het idee vind ik wel erg handig, maar ik ben zelf niet zo van het waxen. Ik vind het ook wel erg jammer dat de opwarm tijd zo lang is.

  Beantwoorden...
 • 1 juni 2013

  denk dat je dit echt bij de schoonheidsspecialiste moet laten doen ><

  Beantwoorden...
 • kim

  1 juni 2013

  Ik vind harsen en waxen zoveel pijn doen, dat ik er maar mee gestopt en het gewoon bij scheren hou. Ik liet het altijd doen en ik denk als ik dit zelf ga doen, dat het dan helemaal mis gaat. Ik zou zelf ook nooit zo hard aan een strip trekken, dan dat de schoonheidsspecialiste dat doet.

  Beantwoorden...
 • 2 juni 2013

  Hm, wie heeft de perfecte al wel gevonden? Bijna niemand na mijn idee. Jammer dat deze qua wachttijd zo lang is, want je wilt natuurlijk wel je benen goed ontharen. Zonde, maar het zag er wel goed uit op je foto’s, dat sowieso. Mijn complimenten!

  Beantwoorden...
 • 6 juni 2013

  wat jammer dat het niet alle haartjes meeneemt, dat lijkt mij toch wel de bedoeling..

  Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  Hmm ik ben een beetje teleurgesteld, ik had er meer van verwacht!

  Beantwoorden...
 • Roos

  17 juli 2017

  Niet kopen want het doet enorm pijn en ik krijg allemaal uitslag en bloeduitstorting van deze manier van waxen. Duurt ook een eeuwigheid voor je alles gewaxt hebt want het pakt lang niet alle haar mee.

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts