BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Riannah’s Organisatie Tips #2

Photobucket

Het is alweer een heel tijd geleden dat Riannah haar organisatie-tips met ons heeft gedeeld. Voor het geval je niet weet waarover ik het heb, lees dan hier het interview met Riannah en zie hier haar eerste artikel met handige tips. Vandaag de tweede deel!

 photo riannah-organisatie-tips-parfum-opbergen-etagere-stash_zps1d74558c.png

DISPLAY BEAUTYPRODUCTEN OP EEN ETAGÈRE 

Het is haast zonde om beautyproducten of parfumflacons in een laatje of kast te verbergen. Het kan zo mooi staan en vooral als je ze leuk uitstalt op een etagère. De bovenstaande etagère heb ik een tijdje terug bij de Blokker gekocht, dus ik weet niet of die nog verkrijgbaar is. Gelukkig zijn er genoeg winkels die ze verkopen, zoals Cook&Co, Marskramer, Xenos, V&D en zelfs de Action! Een etagère met parfums staat ontzettend leuk, is handig en decoratief. Ik heb er ook eentje staan met al mijn crèmes en lotions. Je kunt er echt alles opzetten dus experimenteer er vooral op los!

 photo riannah-organisatie-tips-kruiden-opbergen-potjes-bakjes-netjes_zps06061898.png

KRUIDEN OPBERGEN EN LABELEN

Als je in de keuken veel kruiden gebruikt en niets hebt aan die hele kleine potjes dan is dit wellicht een handige tip voor jou! Het is heel simpel; berg de kruiden op in afsluitbare bakjes. De plastic bakjes met deksels die ik gebruik zijn van de Xenos, maar je kunt ze vast ook bij de Blokker kopen. Op de deksel (kan ook op de zijkant) heb ik een etiketje geplakt met de naam van de inhoud van het bakje. Aan de onderkant heb ik een etiketje geplakt met de uiterste gebruiksdatum. Zodra het bakje leeg is kun je het weer vullen met hetzelfde product of de stickertjes verwijderen als je er iets anders in wilt doen. Het is erg overzichtelijk en werkt prima voor mij!

 photo riannah-organisatie-tips-dekbedovertrek-beddengoed-vouwmethode-vouwen_zpsd346aad1.png

BEDDENGOED OPBERGEN ZONDER DAT HET OMVALT

Al mijn beddengoed had ik opgeborgen in een kast op zolder, maar dat was zo’n gedoe! Alles zat op een gegeven moment door elkaar en ik kon meestal de dekbedovertrekken niet snel vinden die bij elkaar matchte. Daarnaast vielen de stapels ook vaak om. Ik vond een keer deze tip en daar ben ik eigenlijk wel heel blij mee! Je vouwt als eerst al je beddengoed zoals je normaal zou doen. Op het gevouwen dekbedovertrek leg je de hoeslaken(s) en één van de kussenslopen. Slaap je alleen en heb je maar één kussensloop? Dan leg je geen kussenhoesje op de hoeslaken(s). Stop dit hele pakketje in de tweede kussensloop en berg het zo op. Je kunt op deze manier stapels maken van bijvoorbeeld vijf dekbed-setjes en ze vallen echt niet om. Heel handig kan ik je zeggen!

 photo riannah-organisatie-tips-plaids-opbergen-mand_zpsdaadd807.png

PLAIDS OPBERGEN

Plaids kun je lekker rond je schouders wikkelen, op de bank draperen en geven daarnaast gelijk een boost aan een oude zitmeubel. Het schept ook direct een nieuwe sfeer in de kamer. Maar ja, soms wil je ze liever netjes opbergen of uit het zicht houden… Gebruik dan een grote gevlochten mand als opbergruimte en berg daar de plaids in op als je ze even niet meer wilt gebruiken. Ook een handige tip voor sierkussens!

Ken jij nog een leuke organisatie-tip? Laat het dan achter in de comments!

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts