BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Accessoires   >  Sammydress Jewelry Haul

 photo sammydress-webshop-jewelry-haul-sieraden-review-shoplog-online-betrouwbaar_zps3a33c20c.png

De temperatuur gaat omhoog, vogeltjes beginnen weer te fluiten en de eerste zonnestralen laten zich zien. De lente is begonnen! Hét seizoen om jezelf en jouw garderobe op te fleuren met vrolijk gekleurde voorjaarsitems.

Ik ontving een vrolijk pakketje van een webwinkel die ik graag aan jullie wil voorstellen, namelijk Sammydress.com. Ik mocht een aantal items van hen uitkiezen en ik koos voor kleurrijke sieraden die ik dit voorjaar wel kan gebruiken. Sammydress.com is een betrouwbare Chinese webshop met een groot assortiment aan fashion en beauty producten tegen lage prijzen. Van oogschaduw palette tot trouwjurk, het aanbod is erg gevarieerd. Het doet me zelfs een beetje denken aan eBay.

Binnen twee weken had ik mijn bestelling al binnen. Dat is redelijk snel voor een pakket dat helemaal uit China komt. Lees gauw verder om te zien wat er allemaal in het pakketje zat!

 photo sammydress-webshop-jewelry-haul-sieraden-review-shoplog-ketting-green_zps749cc76d.png

 photo sammydress-webshop-jewelry-haul-sieraden-review-shoplog-ketting-groen_zpsae7b8cbe.png

Chic Square Faux Gemstone Alloy Necklace

Het eerste item dat ik jullie wil laten zien is een goudkleurige ketting met turquoise en donkergroene stenen. Deze statement ketting is 55 cm lang en sluit met een verstelbaar kettinkje waarmee je zelf kunt bepalen hoe hoog of laag je hem wilt dragen. Ik vind de ketting onwijs tof en zal hem denk ik vaak gaan dragen!

 photo sammydress-webshop-jewelry-haul-sieraden-review-shoplog-statement-colorfull_zpse7b78ccd.png

 photo sammydress-webshop-jewelry-haul-sieraden-review-shoplog-statement-colorfull-_zpsac54e966.png

Sweet Colored Flower Embellished Alloy Necklace

Megamooi, deze vrolijke ketting met allerlei kleurrijke steentjes! Door de gekleurde steentjes is deze ketting perfect om een basic outfit op te fleuren. Toen ik hem binnenkreeg zaten er jammer genoeg een paar steentjes los, maar met behulp van wat secondelijm heb ik ze weer erop kunnen plakken. De kwaliteit van deze sieraden is dus niet zo geweldig, maar voor zulke goedkope items vind ik dat niet erg.

 photo sammydress-webshop-jewelry-haul-sieraden-review-shoplog-armband-bracelet-kleurrijk_zps09f8228a.png

 photo sammydress-webshop-jewelry-haul-sieraden-review-shoplog-armband-bracelet_zpse8f68ce2.png

Bohemian Colored Wide Cuff Bracelet

Deze armband met mooie pasteltinten maakt van ieder meisje een zoet snoepje. Helemaal vrolijk word ik van deze beauty! Deze armband is 18.5 cm lang en heeft een magneetsluiting. Hij zit wat losjes bij mijn pols, dus ik draag hem iets hoger op de arm.

 photo sammydress-webshop-jewelry-haul-sieraden-review-shoplog-statement-necklaces_zpse6acffa9.png

 photo sammydress-webshop-jewelry-haul-sieraden-review-shoplog-statement-kettingen_zps1a9c42f2.png

Exquisite Colored Faux Gemstone Collar Necklace

Als laatste koos ik voor dit exemplaar. Een groot pluspunt van statement kettingen is dat je elke outfit gemakkelijk van simpel naar fabulous kunt omtoveren. Ook met deze opvallende ketting om je nek! Staat o.a. leuk bij een hooggesloten blouse of een witte maxi jurk.

 photo sammydress-webshop-jewelry-haul-sieraden-review_zpse488f83c.png

Voor weinig geld kun je op Sammydress.com leuke sieraden (en natuurlijk andere fashion items) kopen die niet zomaar in Nederland verkrijgbaar zijn. Wat ik wel een minpunt vind is dat je niet altijd de keuze hebt om een product in een bepaalde kleur te kiezen. Zij kiezen zelf een random kleur voor je uit die ze in hun assortiment hebben. Al met al ben ik tevreden!

Draag jij in het voorjaar ook liever meer kleur?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts