BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  Samsung Galaxy Note 8: nieuwe topper

Samsung brengt deze week de Galaxy Note 8 uit, de nieuwe topper van het gigantische bedrijf. Zijn voorganger, de Samsung Galaxy Note 7, was niet erg succesvol. Er waren problemen met de productie en de batterijen waren niet goed ontworpen. Zo raakten veel toestellen oververhit en sommige exemplaren vatten zelfs vlam. Dit zorgde voor veel ophef en Samsung had veel goed te maken.

Met de komst van de Note 8 heeft Samsung orde op zaken gesteld. Dit toestel wordt gezien als de beste smartphone van het moment. Het toestel is werkelijk waar geweldig en hoewel de prijs vrij hoog is gaan waarschijnlijk toch veel mensen een Note 8 kopen. Hieronder een paar redenen waarom deze telefoon een echte topper is!

Specificaties

  • Een 6,3 inch amoled-scherm met een resolutie van 2960px bij 1440px
  • Dubbele 12 megapixel-camera achter en 8 megapixel-camera voor.
  • Draait op Android 7.1
  • 64 GB-opslagruimte en 6gb werkgeheugen
  • Ingebouwde S Pen

Het beeldscherm
Het beeldscherm van de Note 8 is uniek. Het is als het ware een ‘infinity’ beeldscherm, dat tot over de randen doorloopt. Er blijft alleen boven en onderaan een kleine zwarte rand over. Dit zorgt voor een gigantisch scherm van maar liefst 6,3 inch. Het beeldscherm heeft een hoge resolutie en je kunt hier prima films en andere video’s op kijken.

De batterij
De batterij van de Note 8 is vergelijkbaar met die van de Galaxy S8, maar hier is niets mis mee. Wanneer de telefoon intensief gebruikt wordt, zal deze zeker een volle dag meegaan, wat natuurlijk meer dan voldoende is. Ook kun je de Note 8 met deze handige oplader overal opladen!

samsung-smartphone-galaxy-8

De dubbele camera
De grootste vernieuwing is de dubbele camera aan de achterkant. Deze wordt gezien als de beste dubbele camera ooit. Beide lenzen produceren haarscherpe foto’s met prachtige kleuren en veel detail. Zelfs in situaties waar de belichting niet zo goed is, maakt de Note 8 prachtige haarscherpe foto’s. Ook kun je in portretmodus foto’s maken waarbij de achtergrond wazig is, wat voor een prachtig effect zorgt.

Vingerafdrukscanner
Net als bij de Samsung Galaxy S8 zit de vingerdrukscanner achterop naast de camera. In tegenstelling tot de Galaxy S8 zit er bij de Note 8 voldoende ruimte tussen de camera en vingerafdrukscanner, zodat je deze makkelijker kunt vinden met je wijsvinger. In de toekomst wil Samsung de vingerafdrukscanner in het scherm plaatsen, maar dat gaat voorlopig nog niet gebeuren…

De prijs
De Samsung Galaxy Note 8 is wel aardig prijzig. Zo is de adviesprijs in Nederland 999 euro. Dit is iets duurder dan de Galaxy S8 (849 euro). In Nederland is alleen de variant met 64 GB-opslag verkrijgbaar, waar je in het buitenland ook kunt kiezen voor 128 GB en 256 GB. De opslag is gelukkig wel uit te breiden door middel van een micro-sd geheugenkaart. De Note 8 is er in twee kleuren; zwart en goud.

Kortom, de Note 8 is erg prijzig vergeleken met de concurrentie. Wel krijg je hier veel voor terug. Zo beschikt deze ‘phablet’ over een dubbele 12-megapixel camera, waarmee je prachtige foto’s kunt maken, zelfs in onderbelichte ruimtes. Daarnaast heeft deze smartphone een ‘infinity’ beeldscherm, waar je prima films en andere video’s op kunt kijken.

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts