BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Saponem Cosmetics | Voor 100% natuurlijke zeep

 photo saponem-review-natuurlijke-zeep-natural-hamam-abrikozen-_zpsbf5298f3.png

Saponem was voor mij nog een onbekend merk totdat ik twee producten binnenkreeg en ze uittestte. Saponem verkoopt 100% natuurlijke zepen die geschikt zijn voor zowel de vette als de droge huid. Ook hebben ze zepen die speciaal gemaakt zijn tegen acné en bieden ze zelfs zepen voor je haren. Ik vind het wel leuk om kennis te maken met onbekende merken, zeker als ze producten verkopen die volledig natuurlijk zijn!

 photo saponem-review-natuurlijke-zeep-natural-olijfolie-pitolie-sodium-essence-_zps12b82f00.png

Alle zeepjes zitten in een mooie en simpele verpakking. Op de achterkant van de verpakking vind je een ingrediëntenlijst en een korte beschrijving over de werking. Zo kun je zien dat de zepen enkel zijn samengesteld met pure oliën en een klein hoeveelheid sodium om de zeep te verbinden. De zepen bevatten ook geen parfum, kleurstof of chemische stoffen. Ideaal dus voor de gevoelige huid!

 photo saponem-review-natuurlijke-zeep-lekker-100-natural-soap-handgemaakt_zpsa52abd45.png

Natuurlijke zepen hebben een subtiele geur en zachte, aardse tinten. Dat is ook met deze zepen het geval! Beide zepen laten een subtiele geur achter op de huid en hebben geen sterke overheersende geur. De zepen reinigen op een milde manier en laten mijn huid niet droog achter, iets wat ik een groot pluspunt vind.

Abrikozen pitolie zeep: Deze zeep bevat verrijkende abrikozenpitolie. Het zou de haarvaten stimuleren en de verouderde, droge of geïrriteerde huid herstellen. Op de verpakking staat dat je deze zeep ook voor je haar kunt gebruiken. Ik heb het geprobeerd, maar ik vond het zo apart om met zo’n blok zeep over mijn haar te wrijven. Naar mijn idee kwam ik niet op alle plekken en duurde het ook een stuk langer dan als ik gebruik maak van shampoo. Ik vind deze zeep wel fijn, maar dan alleen voor de huid!

Turkse hamam zeep: Met deze zeep ervaar je de echte hamam! Dit pure product is geschikt voor elke huidsoort en heeft ook een positieve invloed voor mensen met acne, eczeem en psoriasis. Daarnaast is het een fijn product om te gebruiken voor een ontspannende zeepmassage.

 photo saponem-review-webshop-zeep-bestellen-natuurlijk_zps1096f42b.png

Ik houd van compacte zepen en vind deze natuurlijke zepen van Saponem ook prima. Andere zepen die van dit merk op dit moment ook verkrijgbaar zijn: Laurier, Olijfolie, Wilde rozen, Lavendel, Kamille, Druivenpitolie, Thijm, Rozemarijn, Bittim en Menegic. De zepen van Saponem bevatten 100 gram en zijn heel betaalbaar, want de prijzen liggen tussen de € 2,00 en € 5,00 per stuk. Met de couponcode Womanistical2013 krijgen jullie ook nog eens 30% korting op alle zepen. Deze code gaat in op 1 juli 2013.

Wat heeft jullie voorkeur: douchegel of zeep in vaste vorm?

Comments:

 • 29 juni 2013

  Ik gebruik eigenlijk nooit zeep! Haha dat klinkt zo verkeerd 😀 ik gebruik gewoon douchegel voor in de douche en een vloeibare handzeep

  Beantwoorden...
 • 29 juni 2013

  useful post~~I like it~~

  Beantwoorden...
 • 29 juni 2013

  Ik gebruik ooo nooit zeep. Mede omdat ik er vaak jeuk van krijg maar natuurlijke zepen heb iknooit geprobeerd. Voor de haren lijkt het me ook lastig. Nou heb ik ook gelezen dat ze speciaal voor vet haar zeep hebben daar ben ik dan wel nieuwsgierig naar.

  Beantwoorden...
 • 29 juni 2013

  Ik ben meer van de douchegels denk ik!

  Beantwoorden...
 • 29 juni 2013

  Ik gebruik Dove zeep omdat die goedkoper zijn dan douchegels en net zo goed werken. En natuurlijk ook milieuvriendelijker zijn 😀 Ik vind deze zeepjes wel wat hebben, abrikozenpit klinkt heel lekker!
  PS heb je mijn laatste blog gezien? Ik mag een supervrouwelijke smartphone wallet weggeven 🙂

  Beantwoorden...
 • 29 juni 2013

  Klinkt goed! Ik ben dol op zeepjes 🙂 Met name de natuurlijke zeepjes.

  Beantwoorden...
 • 29 juni 2013

  Ze zien er heel goed uit en ze klinken goed! Ik ben zelf meer van de vloeibare zeep eigenlijk 😀

  Beantwoorden...
 • 29 juni 2013

  Ze klinken erg fijn! Misschien toch mijn douchegel laten staan en een zeepje proberen.

  Beantwoorden...
 • 29 juni 2013

  Ze zien er goed uit. Ik gebruik eigenlijk vrij weinig zeep blokjes.

  Beantwoorden...
 • Sas

  29 juni 2013

  Ziet er erg goed uit zeg. Bedankt voor de tip!

  Beantwoorden...
 • 29 juni 2013

  Ik houd niet zo van een stuk zeep.. Hooguit voor op de wastafel in het toilet, maar dan meer voor de geur die het aflaat.

  Beantwoorden...
 • 29 juni 2013

  ze lijken me best fijn 😀

  Beantwoorden...
 • 30 juni 2013

  Ze klinken allebei heel erg fijn. Ik heb eigenlijk al heel lang geen stukje zeep meer gebruikt. Ik grijp toch altijd naar douchegel of vloeibare zeep. Toch wil ik het binnenkort wel weer eens een stukje zeep gaan proberen.

  Beantwoorden...
 • 1 juli 2013

  Ik weet niet waarom, maar ik wordt altijd hebberig van zeepjes. De kleur, de geur. Vind het gewoon zo mooi en lekker 🙂

  Liefs,

  Maria

  Beantwoorden...
 • 1 juli 2013

  Ik hou van zeep, vind het zo’n fijn product 😀 mooie zepen zijn dit ook!

  Beantwoorden...
 • 1 juli 2013

  Ik ben meer van de douchegel, vind het wat praktischer 🙂

  Beantwoorden...
 • 2 juli 2013

  Ik ben dol op zeep, echt heerlijk, heb er wel 10 in gebruik geloof ik 😉

  Beantwoorden...
 • 3 juli 2013

  Oh heeeerlijk, zeep!

  Beantwoorden...
 • 5 juli 2013

  klinkt goed en een mooie korting

  Beantwoorden...
 • An

  5 januari 2014

  Ik vindt zeep heerlijk en zuinig. Douchegel en andere vloeibare zepen zijn zo op. Geef mij maar bijv. Wasnootzeep.

  Beantwoorden...
 • 18 mei 2014

  De zepen van Saponem zijn nu ook verkrijgbaar bij More Than Soap.

  http://www.morethansoap.nl/102-saponem-natuurlijke-zeep

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts