BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Schrammek Green Energy kruidenpeeling bij SiSana Huidverbetering

Twee weken geleden onderging ik een Schrammek Green Energy behandeling, een gerichte en intensieve kruidenpeeling voor de huid die een merkbare energieboost geeft. Dat was niet zomaar, want ik werd benaderd door Treatwell.nl of ik het leuk vond om een behandeling via hun website te boeken en uit te proberen. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Benieuwd wat ik er van vond? Lees hieronder de review.

 photo sisana-huidverbetering-breda-schrammek-green-energy-peel-kruiden-behandeling-9_zpsh0fqhyyd.png

Laat ik eerst wat over Treatwell vertellen. Via hun website kan je heel makkelijk en snel naar salons of behandelingen naar keuze zoeken. Er zijn meer dan 2000 salons door heel Nederland aangesloten dus je zult vast en zeker iets bij jou in de buurt vinden. Op de website kan je gemakkelijk je postcode en/of de gewenste behandeling invoeren en zodra je dat hebt gedaan krijg je allerlei opties te zien, mét foto’s. Binnen circa een minuut had ik al mijn behandeling geboekt.

Ik boekte een Schrammek Green Energy Peel gezichtsbehandeling t.w.v. € 79,00 bij SiSana Huidverbetering, een instituut wat zich vooral richt op het gezond maken van de huid. Als Medisch schoonheidsspecialist heeft eigenaresse Ymke van der Hoeven meer kennis van huidproblematiek en de (medische) mogelijkheden om hier goed mee om te gaan. Geen nonsens, puur effectiviteit en een zo goed mogelijke begeleiding om de doel van haar klanten te kunnen bereiken. Daar was ik wel benieuwd naar!

Ik stelde haar een aantal vragen over de Schrammek Green Energy Peel behandeling en ze was zo lief om ze voor mij te beantwoorden!

 photo sisana-huidverbetering-breda-schrammek-green-energy-peel-kruiden-behandeling-_zpsig6enpnl.png

 photo sisana-huidverbetering-breda-schrammek-green-energy-peel-kruiden-behandeling-1_zps511l4m8o.png

 photo sisana-huidverbetering-breda-schrammek-green-energy-peel-kruiden-behandeling-3_zpsvft6nm5k.png

Wat is een Schrammek Green Energy behandeling precies?

“Een Schrammek Green Energy behandeling is een uitgebreide kruidenpeeling met vervolgens voedende werkstoffen die diep in de huid kunnen werken. Deze behandeling kan voor verschillende doeleinden worden ingezet en aangepast aan het huidtype. Je zult begrijpen dat een kruidenpeeling voor een acne-huid heel anders samengesteld is dan een kruidenpeeling voor een doffe maar droge huid.

 photo sisana-huidverbetering-breda-schrammek-green-energy-peel-kruiden-behandeling-4_zpsa2btzd6r.png

Wat voor kruiden worden er gebruikt?

“Bij Dr. Med. Schrammek wordt er gewerkt met Aziatische kruiden. Wel 50 verschillende soorten die vervolgens tot een peeling worden verwerkt door middel van een concentraat. Door de verschillende sterktes kunnen we hier verschillende doelen mee bereiken.”

klik hier om het filmpje te zien

Hoelang duurt een Schrammek Green Energy behandeling en hoe gaat het in zijn werk?

“Normaliter duurt deze behandeling 75 minuten, maar de eerste keer neem ik meer tijd om goede uitleg te geven. De behandeling begint natuurlijk met een goede reiniging en het in laten werken van een speciale gel die jouw huid voorbereid op de werkstoffen van de peeling. Ook verweekt deze de huid, zodat onzuiverheden makkelijker verwijderd kunnen worden.

De peeling zelf duurt 5 tot 10 minuten. Afhankelijk van wat je aan kan. We kunnen er bijvoorbeeld een kalmerend product aan toevoegen als het te gevoelig wordt, het is immers niet niets, zo’n sterke peeling. Hierna breng ik het masker aan. Dit brengt de huid tot rust en voedt de huid. Ter afsluiting kiezen wij voor een crème en een beschermingscrème. Deze adviseer ik ook om zo lang mogelijk na de behandeling te gebruiken om een goed herstel te bewerkstelligen.”

 photo sisana-huidverbetering-breda-schrammek-green-energy-peel-kruiden-behandeling-5_zpss2aqvwwd.png

Wat zou je iemand adviseren die deze behandeling ook zou willen laten uitvoeren?

“Kijk goed naar jouw doelen: Is dit wel de juiste behandeling? Vraag een specialist om advies en laat de kruidenpeeling alleen uitvoeren als je minimaal 24 uur een beetje rood mag zijn, wat tintelingen wilt ervaren en water en warmte kan vermijden. Goed beschermen met de bijbehorende balsem is ook zeer belangrijk. Vind je dit allemaal geen probleem? Dan kan het een gladdere huid verzorgen, een dikkere huid verdunnen, de doorbloeding verbeteren en nog veel meer.”

 

Mijn ervaring

Zoals je hebt kunnen lezen is de Dr. Schrammek Green Energy behandeling een sterke peeling. Voordat we begonnen met de behandeling kreeg ik eerst een intake gesprek en werd er goed naar mijn huid gekeken of het wel een behandeling voor mij was. Dat was het, en toen kon de kruidenpeeling beginnen!

In het begin is de behandeling heerlijk en ontspannend, tot het scrubben gaat beginnen. De scrubdeeltjes voelen scherp aan en tijdens het smeren voelde ook mijn huid wat warm aan. Ik vond het zelf helemaal niet pijnlijk, hooguit wat oncomfortabel. Daarna wordt de peeling met een warme handdoek van je gezicht gehaald en wordt er een verkoelend masker aangebracht om de huid te kalmeren.

Het resultaat na de behandeling is een gladde huid die heel goed doorbloed is. Dat was ook te zien, want mijn huid was achteraf rood-/bruinachtig. Ook voelde mijn gezicht de hele dag prikkelbaar (niet een vervelend prikkelend gevoel) als je hem aanraakte. Een goed teken dus, de peeling doet zijn werk! De ergste roodheid en het prikkelbaar gevoel was na een nachtje slapen alweer weg. Na twee dagen begon mijn huid langzaam te vervellen en om het een beetje tegen te gaan smeerde ik er een vette dagcrème op.

Vijf dagen na de peelingbehandeling ziet mijn huid er een stuk gladder en egaler uit. Met het resultaat na één behandeling ben ik al heel blij! Voor het beste resultaat kun je een kuur nemen van 5 á 6 weken, maar dit kun je beter eerst aan een specialist vragen of het wel iets voor jou is.

 photo sisana-huidverbetering-breda-schrammek-green-energy-peel-kruiden-behandeling-8_zpsh0idaump.png

Gegevens SiSana Huidverbetering:

Ginnekenweg 320
4835 NL Breda
Tel: 076 – 5138807
E-mail: info@sisana.nl
Website: www.sisana.nl

Ik wil Ymke van SiSana Huidverbetering bedanken voor de uitstekende service en uiteraard wil ik Treatwell erg bedanken voor deze geweldige treat. Ik heb genoten van mijn behandeling!

Zijn jullie al bekend met Treatwell of een kruidenbehandeling? 

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts