Shoplog | Forever21


Photobucket

Phoeh! Het is echt een tijdje geleden dat ik deze items had gekocht bij de Forever21. Ik had er nog foto’s van gemaakt zodat ik ze op mijn blog zou zetten. Helemaal vergeten tot ik ze tegen kwam in een map in mijn computer. Stupid me…Ik laat ze alsnog zien! De meeste items die ik kocht waren in de sale, dus het kan zijn dat de prijzen nu anders zijn.

Photobucket

STUDDED BANGELS (€2.99)

Deze armbanden zijn voorzien van geperste details en een antieke afwerking. Voor deze prijs kon ik ze niet laten liggen…

Photobucket

EFFORTLESS GLAMOUR BANGLE SET (€2.99)

Zodra ik dit setje zag moest ik het gewoon hebben. Totally my style! Deze set is voorzien van twee gladde armbanden met geribbelde randen, een faux diamanten armband en vier armbanden met twist textuur.

Photobucket

BEAD & TWIST BANGLE SET (€2.99)

Toen ik dit setje van negen armbanden ontving waren twee van hen beschadigd. Bummer! Het is niet terug te zien op de foto, maar er miste een paar crème kralen bij een armbandje en de andere armband was bijna gebroken. Ik heb dit setje dan ook teruggestuurd.

Photobucket

LIFE IN PROGRESS™ ZIPPERED SKINNY CHINOS (€26.75)

De armbanden waren niet de enige die ik had teruggestuurd. Ik wilde al heel lang een bordeauxrode broek en deze leek me erg mooi op de website van Forever21. Helaas was deze bordeauxrode broek iets te groot voor mij en was het toch niet precies wat ik zocht.

Photobucket

ANIMAL PRINT SWEATER DRESS (€21.75)

Op de rechter foto ziet dit jurkje er verschrikkelijk uit bij de heupen, maar zodra je het aan hebt is er niks meer van te zien. Like it!

Photobucket

LACQUERED FLOWER RING (€1.99)

Dit is op dit moment een van mijn favoriete ringen. Ik draag hem zo vaak! Ik hou wel van eyecatchers en dat is deze ring zeker.

Photobucket

ROUND BEAD RING (€2.99)

Nog zo’n ring die ik echt geweldig vind! Fleurt elke outfit op!

Photobucket

FACETED STRETCHY RING (€5.90)

Deze ring kwam ik tegen op verschillende blogs en ik besloot hem zelf ook te kopen. Een gekartelde ring met een gekleurde centrum en facetten erop.

Photobucket

SHEER LEOPARD SCARF (€6.90)

De luipaardprint is tegenwoordig niet meer weg te denken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog geen item bemachtigde met een luipaardprint. Ik ben rustig begonnen en kocht een luipaardprint sjaal met lichte franje aan de uiteinden. Volgende keer misschien een jurkje…?

Al met al ben ik erg tevreden met mijn items. Ben jij al bekend met de spullen van forever21?

35 gedachten over “Shoplog | Forever21”

  1. Ooooh wauw vooral die sieraden vind ik heel erg mooi allemaal!
    die armbandensetjes zijn echt prachtig en die ringen zijn inderdaad echte eyecatchers, geweldig!
    jammer dat dat setje kapot was en dat de broek niet in de smaak viel, maar wel hele leuke aankopen! 😀

  2. Leuke aankoopjes, wel jammer dat de armbanden beschadigd waren! Ik heb nog nooit wat besteld bij F21, ik zie vaak 1 of 2 dingen die ik leuk vind en dan vind ik het niet de moeite om te bestellen. Ik hoor ook vaak dat de kwaliteit tegenvalt van de kleding, dus dat weerhoud me ook een beetje..

    1. Ik koop ook weinig kleren van Forever21, omdat ik ze over het algemeen vind tegenvallen. Ik heb daarentegen wel een maxijurk van F21 en daar ben ik wel héél blij mee!

  3. Mooie aankopen! Ik ga in januari naar Antwerpen en volgens mij hebben ze daar een Forever 21 (toch?) Is toch wel fijn als je de spulletjes eerst kunt passen/bekijken voordat je ze koopt. Erg zonde dat het tweede ambandsetje beschadigd was!

  4. Héél erg mooie spulletjes heb je geshopt! Ik ging vroeger altijd naar de F21 in Brussel, maar die is sinds de zomervakantie gesloten wegens de brand die er toen geweest was, gelukkig opent hij binnenkort weer want ik ging daar altijd kijken voor juweeltjes 😉 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *