BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Shoplog: Primark, Zwijnenburg, Zalando & ModeMusthaves

Image Hosted by PicturePush

Ik vind het altijd onwijs leuk om naar shoplogs te kijken om bijvoorbeeld inspiratie op te doen, maar ik plaats zelf zelden shoplogs. Omdat er vraag naar was besloot ik om weer eens een shoplog te posten. Hopelijk vinden jullie hem leuk!

shoplog-hema-bureauspullen-washi-tapes

 photo shoplog-hema-desk-planner_zpsd61cd64a.png

shoplog-hema-deskplanner-kalender

Hema

De HEMA deskplanner zag ik op allerlei blogs voorbij komen, maar was elke keer uitverkocht. Zowel in de winkel als in de webshop. Uiteindelijk heb ik hem toch nog kunnen bestellen en OOOOOH wat is dat ding handig zeg. Ik hou van plannen en lijstjes maken en deze planner maakt het een stuk leuker. Op elke bladzijde van de deskplanner vind je alle dagen van de week waardoor je makkelijk en overzichtelijk je week kunt inplannen. Daarnaast heb je nog wat ruimte voor een to do-lijst, een notities en een leeg vak waar je van alles kunt tekenen en plakken.

Naast de deskplanner kocht ik nog andere bijpassende schrijfspullen, zoals een bijpassende notitieboekje, balpennen, sticky bookmarks en washi tape. Altijd handig!

 • HEMA deskplanner // € 3,95
 • HEMA A5 notitieboek // € 3,50
 • HEMA balpennen // € 2,50
 • HEMA sticky bookmarks // € 1,50
 • HEMA washi tape // € 2,50

 

 photo shoplog-zalando-maxi-rok-mint-berry_zpsffe23d29.png

 photo shoplog-zalando-maxi-rok-mintberry_zps90a62d24.png

Zalando

Ik ben al een tijdje opzoek naar dé perfecte zwarte maxirok die zowat overal bij zou passen. Op Zalando.nl vond ik een simpele zwarte maxirok van het merk mint&berry die me wel mooi leek. Ik bestelde ‘m en eenmaal toen ik de rok binnen had trok ik hem aan. Hij was hem toch nét niet, maar desondanks is het een mooie rok! In de tussentijd blijf ik opzoek naar de ideale black maxiskirt…

 •  mint&berry zwarte maxirok // € 39,95

 

 photo shoplog-zwijnenburg-mode-webshop_zpsfea96614.png

 photo shoplog-g-star-arc-juke-spijkerbroek-jeans-grijs_zps87ce4e00.png

 photo shoplog-g-star-arc-juke-spijkerbroek-jeans-_zpsf1c88942.png

Zwijnenburg Mode

Laatst schreef ik nog over deze Nederlandse webshop en een week later plofte er een leuk pakketje op mijn deurmat met daarin een grijskleurige spijkerbroek van het merk G-star. Ik draag eigenlijk nauwelijks spijkerbroeken, maar ik was nog wel opzoek naar een lichte variant voor wanneer ik het wel zou dragen. Like!

 • G-Star Arc Juke Jeans Grijs // € 139,95

 

 photo shoplog-primark-blouse_zps4f01d268.png

 photo shoplog-primark-blouse-blauw_zpsa41d7d34.png

Primark

Een paar weken geleden ging ik voor het eerst naar de Primark van Eindhoven. It’s huuuuge! Ik ging voornamelijk voor sieraden en pyjama’s, maar nam o.a. ook dit leuk blousje mee. Ze hebben hem in verschillende kleuren, zoals poederroze en wit. De blouse is lekker luchtig én het allerbelangrijkste; hij is NIET doorschijnend.

 •  Primark blouse blauw // € 10,- á € 13,-  (ik weet de exacte prijs niet meer…oops)

 

 photo shoplog-syoss-repair-therapy-shampoo-conditioner-_zps787a9e9d.png

 photo shoplog-syoss-repair-therapy-shampoo-conditioner_zps0b02f51b.png

Etos

Mijn nicht heeft ongeveer hetzelfde type haar als ik en raadde me aan om de producten van SYOSS te proberen. Vooral over de oranje variant (Repair Therapy) was ze erg te spreken. Ik heb ze nog niet geprobeerd, dus ik ben zeer benieuwd!

 • SYOSS Repair Therapy Shampoo // € 4,04
 • SYOSS Repair Therapy Conditioner //€ 4,24
 • SYOSS Shine Boost  Shampoo // € 4,04

 

 photo shoplog-the-body-shop-producten_zps0cdfa55c.png

The Body Shop

The Body Shop had weer eens sale (zoals bijna alle winkels) en online kon je helemaal los gaan. Het liefst had ik allerlei soorten body butters in mijn virtuele mandje gestopt, maar ik heb hier nog zoveel liggen dat ik me dit keer maar heb ingehouden. Ik kocht de Gift Cube Coconut, een leuk cadeausetje met daarin een flesje Coconut Bodymilk, douchegel en een spons. Daarnaast ook een verzorgende lippenbalsem met sheaboter. Ik vind Shea heerlijk dus deze moest ik eens proberen! Bij m’n bestelling kreeg ik een product t.w.v. 11 euro er gratis bij en dat was de Vitamin E Hand & Nail Treatment. Altijd handig voor in je tas! Ik denk alleen dat die uit het assortiment is, want ik kan hem niet meer vinden op de website.

 • The Body Shop Gift Cube Coconut // € 8,00
 • The Body Shop Shea Lip Butter // € 5,00
 • The Body Shop Vitamin E Hand & Nail Treatment // € 11,00

 

Image Hosted by PicturePush

Image Hosted by PicturePush

Modemusthaves

Last but not least! Ik bestelde voor het eerst iets bij ModeMusthaves.com en het beviel me hartstikke goed. M’n bestelling kreeg ik binnen no-time binnen en deze stoere jas zag er precies hetzelfde uit als op de foto. Ik vind het altijd risky om zoiets te bestellen, want soms ziet het er op de foto zóveel beter uit. Dat was gelukkig dit keer niet het geval. Ik was nog opzoek naar een leuke winterjas en deze jas is echt onwijs warm. Daarnaast vind ik hem ook echt superleuk! Op de bovenstaande foto’s komt de kleur niet echt tot z’n recht, in het echt is de jas ietsjes groener. Ik ga zeker vaker bestellen bij deze webshop!

 • Winter Survivor Jas // € 79,95

Dat was het ongeveer! Zou jij vaker zulke shoplogs op m’n blog willen zien?

Comments:

 • 18 februari 2014

  Leuke aankopen allemaal :3

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Fijne spullen gekocht! Vooral de kledingitems vind ik erg leuk om te zien 🙂

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Wat heb je leuke dingen gekocht allemaal! Die Desk Planner van Hema wil ik heel graag, maar ik heb nog zoveeeeeeel lege notitieboekjes dat ik steeds maar doorloop als ik ‘m zie liggen. De maxi-skirt lijkt me trouwens prachtig <3! Net zoals de blouse van Primark. Mooie kleur blauw!

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Wat een leuke aankoopjes! De deskplanner van de hema is echt leuk. 🙂

  Beantwoorden...
 • Kim

  18 februari 2014

  De deskplanner van de hema heb ik ook super handig!

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Je hebt echt super leuke aankopen gedaan, die deskplanner heb ik ook is echt super fijn om mee te werken

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Die blouse vind ik erg leuk, ik had hem gisteren ook in de Primark gespot. Helaas was de zwarte er niet meer in mijn maat 🙁

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Leuke aankopen! Die deskplanner is zoo enorm handig!!
  Liefs

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Je Hema artikelen zijn super leuk! Deskplanner wil ik ook hebben haha :p

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Leuke aankopen! Ik ben ook helemaal weg van de Hema spulletjes, daar moet ik nog even wat gaan inslaan ^^ heerlijk ook die TBS producten voor onder de douche en die jas van modemusthaves is zo leuk 😀

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Je jas vind ik inderdaad super leuk! 🙂

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Wat een leuke aankoopjes! <3

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  De deskplanner van Hema lijkt mij heel fijn! Ik heb een kleine variant, maar daar is weinig ruimte om meerdere taken op te schrijven. Misschien toch maar even halen.

  P.S. Je blog is leuk! Ga je even toevoegen aan mijn Bloglovin.

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Leuke aankoopjes! Vooral je jas vind ik er erg leuk uitzien! 🙂

  Beantwoorden...
 • DQ

  18 februari 2014

  Leuke aankopen! Die deskplanner van de Hema lijkt me heel handig. X

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Wat een super leuke aankopen! En goed gefotografeerd 🙂
  Die spulletjes van HEMA vind ik altijd zo cute 🙂 Binnenkort ook even van die leuke spulletjes daar kopen

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Super leuke aankopen!! Het bloesje van de Primark is heel erg leuk!!

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Wauw besaha leuke aankopjes! (L) Leuk artikel, vaker doen schat.

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Oh my god, wat een mooie spullen! Die jas, The Body Shop, die blouse, die lange zwarte jurk… I need to go shopping! <3

  Beantwoorden...
 • Sas

  18 februari 2014

  leuke spullen heb je gekocht. Ik heb ook veel van de HEMA. Ideaal die planner 🙂

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Leuke aankopen. Ik vind je jas echt heel leuk

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Oeeehhh die jas is gaaaaaf. Me likes jas!

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  die jurk is echt mooi! en die deskplanner wil ik nu ook!

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Ik ben ook nog steeds op zoek naar de perfecte maxi skirt! Ik vind je jas heel gaaf xxx

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Wat heb je leuke spulletjes gekocht! Vooral die dingetjes van de hema 🙂

  Beantwoorden...
 • 18 februari 2014

  Wat een leuke aankoopjes. Je jas is zooo leuk!!

  Beantwoorden...
 • 19 februari 2014

  Super leuke shoplog. En zeker leuke items.

  Beantwoorden...
 • 19 februari 2014

  Ja ik vind het leuk! Wat een mooie spijkerbroek en winterjas heb je gekocht, super mooi. Ik vind g-star een mooi merk maar jammer dat het vaak wat duurder is, ik beland toch meestal weer bij de h&m.. De hema deskplanner is ook een goede aankoop, die zou ik zelf ook nog moeten aanschaffen;)

  Beantwoorden...
 • 19 februari 2014

  Die jas is leuuuuuuk <3

  Beantwoorden...
 • 19 februari 2014

  De deskplanner is zo handig!! En die jas!! Echt super leuk

  Beantwoorden...
 • jamaa

  19 februari 2014

  Wat een leuke aankopen heb je gedaan! Besaha!

  Geniet ervan! Ik ga weer eens lekker struinen op het net…aanstekelijk dit haha

  Beantwoorden...
 • 19 februari 2014

  Erg leuke aankoopjes! En wat tof dat dat bloesje van de Primark niet doorzichtig is! Super handig voor de zomer. Ik zou graag meer shoplogs van je willen zien! ♡

  Beantwoorden...
 • Faatje21

  19 februari 2014

  Super leuk zo’n shoplog! Me like! Dat bloesje heb ik in het roze maar die blauwe is ook mooi zeg! En prachtige blog heb je! Xxx faatje21

  Beantwoorden...
 • 19 februari 2014

  Superleuk!!!!!!

  Beantwoorden...
 • 20 februari 2014

  super leuke dingen geshopt! die planner van de hema is idd top, wil die bijhorende pennen ook nog gaan halen, schrijven ze blauw of zwart?

  Beantwoorden...
 • 20 februari 2014

  WAUW de jas vind ik echt zoooo mooi <3 en de hema spulletjes zijn ook leuk, ik hou ook van lijstjes maken en plannen haha! en ik heb syoss ook geprobeerd, maar ik was er uiteindelijk niet zo tevreden over ( het maakte geloof ik mijn haar heel erg droog ).

  Beantwoorden...
 • 23 februari 2014

  HEMA <3 ik word altijd blij van hun spulletjes.
  En de kleur van dat blousje is echt mooi :)!

  Beantwoorden...
 • 2 maart 2014

  Ah die Primark blouse is zo mooi! Heel leuk. Liefs

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts