BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Shoplog Sevenbien.nl

sevenbien-bestelling-1

Hi allemaal! Ik heb vandaag een ”new-in” blogpost voor jullie met een paar items die ik heb mogen uitkiezen van de webshop SevenBien. Lees verder om te zien waar mijn voorkeur naar uitging!

sevenbien-zwart-witte-trui

sevenbien-bestelling

sevenbien-close-up

Diviner trui

Het is nog steeds winter dus een lekkere, warme trui is wat mij betreft altijd welkom. Dit is een oversized model die echt heerlijk zit. Deze trui heeft een geometrisch patroon van zwart en grijs draad en er zit een subtiele glitterdraad verwerkt in de figuren. In het ‘echt’ is het niet zo heel opvallend, maar op de close-up foto die ik heb gemaakt kan je het wel goed zien. De Diviner trui is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en bruin.

 

sevenbien-floral-sweater

sevenbien-floral-sweater-2

sevenbien-bestelling-trui

Flower Power Sweater

Flower Power it is! Iets wat je de laatste tijd veel terug ziet in de lente/zomer collecties zijn bloemenprints. Ik had voorheen nog geen trui met een bloemenprint en het leek me voor de verandering eigenlijk wel eens leuk. De stof van deze trui is aan de buitenkant zacht en hij heeft ook een subtiele glans. De stof is vrij dun waardoor deze trui me ideaal lijkt om in de lente te dragen.

 

sevenbien-baseball-cardigan

sevenbien-cardigan

Varsity Baseball Knit

Voor de verandering koos ik ook deze lange baseball cardigan. Iets wat ik normaal niet snel zou kopen terwijl ik het wel altijd leuk bij andere mensen vind staan. Veel jongens zie je met zo’n baseball-jack lopen, maar ook voor de dames kan die heel leuk zijn. Een broek en een paar sneakers eronder en je outfit is ready to go! Verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen en roze.

 

todaysoutfit51

De verzendkosten bedragen € 4,95 voor het verzenden binnen Nederland en België. Bij een bestelling van € 77,- of meer, is de verzending gratis. SevenBien verkoopt ook gift cards die je aan iemand cadeau kunt doen. Ze komen in verschillende waarde en zijn verkrijgbaar vanaf €10.00.

Wat vind jij van deze items?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts