BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Shopping   >  Shopping Event: Webshop Till You Drop

Image Hosted by PicturePush

Toen Sensationalhome mij twee weken geleden benaderde of ik interesse had in een paar entreekaarten voor het Webshop Till You Drop-evenement zei ik hier geen nee tegen. Ik besloot om mijn zus en schoonzus mee te nemen en er een leuk dagje van te maken! De allereerste editie van het gloednieuwe event vond drie dagen plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De webshops verzamelde zich in een New Yorkse thema in hal 4 van de Jaarbeurs waar bezoekers offline konden shoppen, workshops bijwonen en eten en drinken. De webwinkels werden ingedeeld in de thema’s fashion, beauty, gifts, accessoires, living, feel good, shoes, travel, kids en food & drinks. Je kunt dus de nieuwe collectie zelf ervaren, het productmateriaal voelen en kijken hoe iets staat. Kijk mee naar een impressie van deze gezellige dag vol interessante producten.

Image Hosted by PicturePush

Voordat we naar het event gingen dronken we eerst een bakske caramel macchiato bij de Starbucks. We kwamen al snel aan bij de jaarbeurs en bij het parkeerterrein zagen we al dat het redelijk rustig was. Bij binnenkomst werden we welkom geheten en boden ze ons een gratis Grazia en JAN magazine aan. Je zag al gelijk een roze loper, een replica van de statue of liberty en de stands van de shops staan.

Image Hosted by PicturePush

Laat ik maar gelijk met een webshop beginnen die mij erg is bij gebleven: Angels Fashion and More. Heel enthousiast werden we alle drie van de leuke kleding, sieraden en tassen die ze verkochten. De meeste items die er stonden waren echt zo mijn smaak. Pastelkleurige, studs, mintgroene, roze en (rose)gouden items. Helaas staat meer dan de helft van wat ik heb gezien nog niet op hun website, maar ik ga hem zeker in de gaten houden!

Image Hosted by PicturePush

Naast de stand zaten er ook bakjes vol met leuke make-upjes voor €1,-. Handig voor degene die een voorraadje make-up willen inslaan voor weinig geld.

Image Hosted by PicturePush

Hoe leuk en schattig zijn deze telefoonhoesjes van Nerdboy?!

Image Hosted by PicturePush

Ik had niet eerder van Makeupboost gehoord. Ze geven visagie workshops in hartje Amsterdam, maar ook op locatie in heel Nederland. Bijvoorbeeld bij je thuis of op een andere gewenste locatie. Ik woonde de presentatie Basis make-up bij die door Ingrid de Vos werd gegeven. Later was er ook een presentatie voor smokey eyes, maar toen waren wij al vertrokken…

Image Hosted by PicturePush

Hier moest ik gewoon een foto van maken! Jewelsforheaven.com verkoopt deze oorbellen met een gecustomizede luciferdoosje die dienst doet als geschenkverpakking en als juweeldoosje om je oorbellen in te bewaren. Wat mij ook was bijgebleven zijn de 3D-geprinte Merry Bird en Happy Bird ornamenten die door Michiel Cornelissen zijn ontworpen. Ik heb er geen foto van gemaakt, maar hier kun je ze zien. Ik zou het zelf niet snel dragen, maar het ziet er wel apart uit!

Image Hosted by PicturePush

Hoe gezellig ziet dit eruit? Kadoshop De Duizendpoot heeft betaalbare cadeaus en een ruime keuze. Ze bieden een mix van klassieke, moderne, brocante, landelijke en handgemaakte hebbedingen. Leuk en sfeervol!

Image Hosted by PicturePush

Towelzz verkoopt allerlei badkamertextiel van het merk Ambianzz zoals Ambianzz washandjes, Ambianzz gastendoekjes, Ambianzz handdoeken, Ambianzz douchelakens, Ambianzz strandlakens en Ambianzz badjassen. Daarnaast verkopen ze ook handgemaakte zeep van Babylon Bubbles, die je hierboven op de foto ziet staan.

Image Hosted by PicturePush

Image Hosted by PicturePush

Echt waar. Ik overdrijf niet als ik zeg dat dit de lekkerste geurkaarsen zijn die ik ooit heb geroken. Ik heb al eerder een artikel geschreven over een geurkaars van Yankee Candle, maar nu kon ik ze bijna allemaal ruiken. Ik kan jullie vertellen dat er mega lekkere geuren bij zitten! De grote potten vind ik nogal wat prijzig, dus heb ik eerst een paar wax tarts gekocht om de geuren uit te proberen. Ik koos voor Fruit Fusion, Sicilian Lemon, Bahama Breeze, Soft Blanket (een van de bestsellers) en Vanilla Satin. Het valt me nu pas op dat het allemaal zachte, frisse of fruitige geuren zijn. Perfect voor de lente! Het was daarnaast ook erg leuk om de dames achter Sensationalhome te zien, lieve meiden zijn het!

Image Hosted by PicturePush

Hmmmm, even later kwamen we dit lekkers tegen! Alles stond erg mooi uitgestald en wij spotte daartussen een schattige macaron burger. Dat is een macaron die gemaakt is als een soort hamburgertje. Heel schattig! Dit allemaal wordt gemaakt door Waldo van Waldo’s chocolate.

Image Hosted by PicturePush

Ik moet zeggen dat nu ik deze bovenstaande foto’s terug zie ik wel spijt heb dat ik niet zo’n handgemaakte telefoonhoesje heb gekocht. Ik ben de naam ook kwijt van de webshop, dus als jullie enig idee hebben…
Edit: Ahw yeaaah, ik heb de webshop gevonden! www.joycemode.nl

Image Hosted by PicturePush

En last but not least – mooie en leuke hoezen voor bijvoorbeeld je laptop van What’s in a Bag!

Terugkijkend op het Webshop till you drop-event heb ik veel personen achter de (web)shops ontmoet en veel nieuwe producten en webshops ontdekt. Er waren zeker nog een aantal leuke stands waar ik geen foto’s van heb gemaakt, zoals LOOkX en Phonegeek. Aangezien deze keer de eerste editie was van het WTYD-event was het qua opzet niet heel groot. Ik had eerlijk gezegd het echt een stuk groter en drukker verwacht met veel meer webshops. Na afloop zijn we nog gaan winkelen in het winkelcentrum van Utrecht en bezocht ik het nieuwe huisje van mijn zus. Het was in ieder geval een geslaagde dag!

Heb jij een of meerdere producten gezien waar je nieuwsgierig naar bent?

Comments:

 • 11 maart 2013

  O my god heaven!

  Beantwoorden...
 • 11 maart 2013

  Ziet er super tof uit zeg! Wat gezellig! Ik wil altijd nog eens een Yankee Candle proberen, dus die webshop ga ik eens bezoeken. De eerste webshop die je noemt ziet er ook super leuk uit!

  Beantwoorden...
 • 11 maart 2013

  Dat ziet er erg leuk uit!

  Beantwoorden...
 • 11 maart 2013

  Leuk dagjeeee 🙂

  Beantwoorden...
 • 11 maart 2013

  Oh dat zag er leuk uit! 🙂

  Beantwoorden...
 • 11 maart 2013

  Ziet er tof uit zeg!

  Beantwoorden...
 • 11 maart 2013

  Ik hoorde ook over het event en als ik kon was ik zeker gegaan! Ziet er ook heel erg leuk uit, en wat een superleuke winkeltjes allemaal! Ik ben zelf ook een keer in een winkeltje geweest waar ze alle geuren yankee candles hadden, zó lekker 🙂

  Beantwoorden...
 • 11 maart 2013

  ooh, dat ziet er geweldig uit!

  Beantwoorden...
 • 11 maart 2013

  Superleuk! Als dit nog een keer georganiseerd wordt, ga ik er zeker heen

  Beantwoorden...
 • 11 maart 2013

  Ziet er echt geweldig uit!

  Beantwoorden...
 • 11 maart 2013

  Me likez! Dat ziet er uit als een leuk dagje! :”D

  Beantwoorden...
 • 11 maart 2013

  Wat een super leuke webshops! Ik had er ook graag naar toe gewild maar ik moest hard leren voor school helaas.

  Beantwoorden...
 • 11 maart 2013

  Ooo dat had ik ook wel leuk gevonden! Er zitten leuke shops tussen!

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Dat ziet eruit als een super leuk event!

  Beantwoorden...
 • lin

  12 maart 2013

  Wat een leuk verslag! Ik heb nog getwijfeld of ik er heen zou gaan, maar vond het er op de site niet heel boeiend uit zien, dus heb geskipt.

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Jaa de yankee candle ben ik heel nieuwsgierig naar. En het landelijke is echt ook mijn smaak. Leuk event!

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Jammer dat ik het niet wist dat het was, anders was ik wel even gegaan. Ziet er erg leuk uit allemaal!

  <3

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Wat een fijne event ziet dat eruit!

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Wat een leuke dingen allemaal zeg! Jammer dat ik niet wist dat het er was, anders was ik misschien ook gegaan!

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Wat ziet dit er mooi uit 🙂 x

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Wouw, dit ziet er zo gaaf uit! Leuk hoor 😀

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  die foto’s, geweldig!! vooral die geurkaarsen <3

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Ziet er geweldig uit vooral die geurkaarsen! 🙂

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Wat leuk dat je al die nieuwe dingen hebt ontdekt! 🙂 Volgens mij heb je een geweldige dag gehad met een lekker bakske koffie! Haha geweldig hoe je dat zegt. 😀

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Ziet er leuk uit zeg!

  Beantwoorden...
 • Ingrid Hoffman

  12 maart 2013

  Jammer, ik zie http://www.issamadeby.nl niet terug in je fotoreportage….. unieke handgemaakte armbanden! Kijk eens op de site…….

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Jammer, ik zie IssaMadeBy niet terug in je fotoreportage….. unieke handgemaakte armbanden! Kijk eens op de site…….

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Dat ziet er echt zooo leuk uit. Ik vind het altijd fijn om spullen in het echt te zien en te voelen, voordat ik het koop ook al ziet het er zo leuk uit op internet, dus zo een event is echt ideaal en het is ook altijd leuk om de persoon achter een webshop te zien / leren kennen. Ik ben al een tijdje benieuwd naar de geuren van Y.C.

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Dat zag er supergezellig uit! En de kaarsen van Yankee candle zijn echt hemels. Ik heb ooit eentje gehad die naar vers linnen rook, zo heerlijk!

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Ziet er echt super leuk uit! Yankee candle is echt geweldig 🙂

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Wauw, wat mooi! En al die lakjes en geurkaarsen, heaven!

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Wat ziet dit er super mooi uit! 😀 Vind de iPhone hoesjes heel erg mooi.

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Wauw die telefoonhoesjes zijn echt te gek!!
  Leuke blog heb je! 🙂
  Lijkt het je leuk om elkaar te volgen via Bloglovin en Facebook?
  Liefs, Annewil

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Oh dat ziet er leuk en gezellig uit!
  Herken veel dingen van de Huishoudbeurs, zoals de nagellakjes van een euro en die huiselijke standjes 🙂

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Wat ziet dat er leuk uit!

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Oh, dat ziet er geweldig uit zeg! Leuk om te zien.

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Leuk idee om webwinkels op deze manier de gelegenheid te geven zich te presenteren ! Yankee Candles wil ik zeker nog een xtje gaan proberen, denk dat ik binnenkort maar eens wat wax tarts ga bestellen bij Sensationalhome !

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Ziet er super gaaf uit!

  Beantwoorden...
 • Sas

  12 maart 2013

  Erg leuke foto’s!

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Wauw I like, ook echt super mooie foto’s heb je gemaakt!

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Wat een leuke webshops allemaal!

  Beantwoorden...
 • Margriet

  12 maart 2013

  Cool! Nerdboy.nl heeft echt schattige telefoonhoesjes. Mijn knuffelhoesje besteld yeeeey!!!

  Beantwoorden...
 • Ellis

  12 maart 2013

  was er heel er leuk was helemaal weg van spullen bij kadoshopdeduizendpoot
  van Jeanne d”arc waren er ook heel mooie spullen en dan die prachtige =zeephanges zeepjes een baby mooi ingepakt op een buikband ..en dan de super geurzakjes van greenleave ..had eerst yc maar een tijdje terug deze geprobeerd en die zin zoooooooooo lekker ..de little hotties . geuren die je zelf kan maken met een recepten boekje kaarsje uizoeken diverse soorten of 1 soort op een geurbrander met waxine licht en gaan ..ook verkopen ze daar de scentcips het zelfde principe maar weer andere geuren veel goedkoper dan YC en veel meer keus ..ik heb mijn shop gevonden http://www.kadoshopdeduizendpoot.nl

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2013

  Ziet er heel leuk uit zeg! Die laptophoezen vind ik erg mooi.

  Beantwoorden...
 • 13 maart 2013

  Ziet er onwijs leuk uit! Vooral de iPhone case.

  Beantwoorden...
 • DQ

  13 maart 2013

  Wauw, wat een heerlijke foto’s! Ik had hier nog nooit van gehoord. Wat gaaf zeg.

  Beantwoorden...
 • 13 maart 2013

  Wauw, dat ziet er uit als een leuk event! Wat een eer dat je gevraagd bent en ik kan me voorstellen dat je met je zus en schoonzus hier een leuke dag hebt gehad.

  Beantwoorden...
 • 13 maart 2013

  Oh wauw, wat gaaf!

  Beantwoorden...
 • 13 maart 2013

  Leuk verslag!

  Beantwoorden...
 • 13 maart 2013

  zo te zien was het er erg leuk! die nagellak is volgens mij van het merk Fogan, zo te zien..

  Beantwoorden...
 • 13 maart 2013

  Leuk om te zien! Ik was er ook! Ik heb mijn geld uitgegeven aan make-up en handige zitjes voor Rock Werchter 😉

  Beantwoorden...
 • 14 maart 2013

  Waaaa, wat een mooie spullen allemaal zeg! Haha, het is maar goed dat ik er niets vanaf wist 😉
  Ik vind je blog trouwens onwijs mooi en leuk! Ik volg je via Bloglovin’!

  Beantwoorden...
 • 17 maart 2013

  Wat een gave laptophoezen!

  Beantwoorden...
 • 18 maart 2013

  Ziet eruit als een erg leuk event! 🙂

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts