BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Entertainment   >  Smartphoto lanceert vernieuwde website

webprint-vernieuwde-website

Vandaag lanceert Smartphoto.nl haar vernieuwde website. Naast een nieuwe look and feel heeft de website ook diverse vernieuwde functionaliteiten. Ontwerpers hebben hard gewerkt om een prachtig resultaat neer te zetten. Welke positieve veranderingen heeft de vernieuwde website voor jou in petto?

Het maken en bestellen van producten is gemakkelijker dan ooit. Je kunt namelijk gloednieuwe bewerkingsprogramma’s gebruiken die het maken van een fotoproduct nog leuker maken dan voorheen. Mede dankzij een handige instructievideo kan iedereen er mee aan de slag. Ook deze kun je vanaf vandaag bekijken.

Bewerkingsprogramma’s met nieuwe opties
De bewerkingsprogramma’s bevatten tientallen nieuwe opties. Zo is het voortaan een fluitje van een cent om je foto’s te koppelen met al je social media accounts. Bovendien is het niet meer nodig om een speciaal account te maken. Je hoeft slechts in te loggen op Facebook om foto’s te bestellen. De klant is dan ook altijd koning bij Smartphoto.nl. Zodoende verloopt het bestellen van fotoproducten gemakkelijker en sneller dan ooit.

Prachtige herinnering
Smartphoto levert al geruime tijd hoge kwaliteit. Zo kun je bijvoorbeeld prachtige foto’s af laten drukken op hoogwaardig fotopapier van Fuij Supreme. Daarmee heb je altijd een mooie herinnering aan een speciaal moment. Of laat je mooiste foto vereeuwigen op een canvas en hang het trots in de huiskamer.

Geef een fotoproduct cadeau
Met de fotoproducten van Smartphoto.nl doe je niet alleen jezelf een plezier. Ze zijn namelijk ook ontzettend leuk om te geven als cadeau. Op de vernieuwde website heb je de keuze uit een groot aantal fotocadeaus, waarmee je iemand anders ongetwijfeld heel gelukkig maakt.

In samenwerking met Smartphoto

Comments:

 • 13 oktober 2016

  Heb er onlangs een hele hoop fotoboeken besteld dus good to know.

  Beantwoorden...
 • 13 oktober 2016

  Handig artikel! Het klinkt als fijne nieuwe opties!
  Ik blijf denk ik alsnog bij Pixum haha. Ik heb namelijk ooit heel lang geleden een fotoboek gemaakt, heel veel werk zat er in en toen bestelde ik het ergens kreeg ik uiteindelijk een fotoboekje zo ontzettend klein dat je eigenlijk een vergrootglas nodig had om de foto’s te kunnen zien haha. Daarna heb ik het bij Pixum gedaan en was het zo mooi en zo’n goede kwaliteit dat ik eigenlijk niet meer durf het bij een ander bedrijf te proberen haha.

  Beantwoorden...
 • 21 juni 2018

  Site ziet er mooi en professioneel uit!

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts