BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Overig   >  Spam je blog of webshop!

spam-je-blog-website-imac

Hi! Het is alweer een tijd geleden dat ik een ‘spam je blog’ deed, maar vandaag is het weer zover; je mag je blog of webshop schaamteloos spammen op Womanistical.nl! Normaal vind ik het vervelend, maar vandaag is het dus toegestaan. Vertel wat kort over jezelf, je blog/webshop en mocht je nog andere websites in het zonnetje willen zetten dan kan dat uiteraard ook. Altijd leuk om nieuwe talenten te ontdekken 🙂

Veel spam plezier!

Comments:

 • 20 juli 2015

  Leuk dat je dit doet.
  Ik ben een blogster die schrijft over make-up etc..
  Neem er eens gerust een kijkje.
  Hou van fotograferen, fashionmagazines lezen, shoppen en nog veel meer leuke dingen.
  Neem er eens gerust een kijkje en als je een artikel gelezen hebt kan je als je wilt een reactie plaatsen.

  Xoxo

  Beantwoorden...
 • 20 juli 2015

  Leuk: https://poldermama.wordpress.com/
  Ik verloot momenteel een leuk jurkje en een kaartenset op mijn blog. Doe zelf ook graag mee aan winacties en blog hierover, en over voordeeltjes scoren en leuke dingen doen met mijn dochters 🙂

  Beantwoorden...
 • 20 juli 2015

  Wat leuk dat dat je dit doet.
  Ik blog over alles wat maar een nautisch tintje heeft. Veel over kleding met b.v. ankertjes, maar ook evenementen, muziek e.d.
  Neem gerust een kijkje en geeft, als je wilt, een reactie. Deze wordt zeer op prijs gesteld.

  Beantwoorden...
 • 20 juli 2015

  Leuk dat we mogen spammen <3

  Ik ben mama blogger en op mijn blog vind je o.a. reviews van baby- en kinderproducten, persoonlijke stukjes, Pakistaanse recepten, mama momentjes, shoptips, DIY, stellingen en nog veel meer. Je kunt een kijkje nemen op http://www.mammiemammie.nl

  Beantwoorden...
 • 21 juli 2015

  Haii,

  Net begonnen met mijn eigen bedrijf: Toetjestafel. Wij verzorgen desserttafels en snoepbuffetten op feesten en bruiloften.

  Beantwoorden...
 • 21 juli 2015

  Denk dat je mijn blog al kent, dus ik ga eens lekker rondsnuffelen bij de rest!

  Beantwoorden...
 • 21 juli 2015

  Ik ben Simone en ik blog op de website http://www.simoneleeft.nl een persoonlijke blog over alles wat me interesseert in het leven en wat ik leuk vind om over te schrijven het zijn verschillende onderwerpen van DIY tot gadgets, maar ook lifestyle , food en verzorging.

  Beantwoorden...
 • 24 juli 2015

  Jeej wat leuk!

  Ik blog op http://www.aroundtheblog.nl. Ik ben pas een kleine maand bezig, maar geniet intens van het bloggen en post elke dag een artikel!

  Je vindt allerlei soorten artikelen op mijn blog, lijstjes, reviews, maar ook een serie blogs over vrijwilligerswerk doen in het buitenland. Neem gerust een kijkje!

  Beantwoorden...
 • 25 juli 2015

  Leuk!

  Ik blog op http://www.fabulicioushomelife.com over verschillende onderwerpen; van cosmetica, tot fashion tot heerlijke recepten met stap voor stap foto’s. En sinds ik zwanger ben blog ik regelmatig over mijn zwangerschap 🙂

  Beantwoorden...
 • 26 juli 2015

  Leuk dat je dit doet! ^^

  Mijn naam is Betty, een beginnende blogger met een voorliefde voor schrijven, tekenen, fashion, films en series, interieur, keyboard spelen, lezen, met vrienden/vriendinnen afspreken en nog veel meer.

  Vandaag heb ik zojuist een outfit post geplaatst. Mind to look?

  http://www.blog.bettywang.nl

  Beantwoorden...
 • 27 juli 2015

  Ben je gek op beauty, fashion en lifestyle? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.blogspot.nl
  Ik schrijf iedere dag één artikel. Naast het schrijven voor mijn blog maak ik ook video’s.
  Elke zondag om 16:00 staat er een nieuwe video online op mijn kanaal die ook via mijn blog te bekijken is.
  Ik schrijf met veel plezier, humor en met een persoonlijke touch.
  Ik nodig je graag uit om mijn blog en YouTubekanaal te bezoeken.
  Je kunt me ook volgen via sociaal media.

  Beantwoorden...
 • 28 juli 2015

  HeyHoiHallootjes,

  Ik ben een twaalf jaar jong meisje dat al sinds een jaar, 4 maanden en 15 dagen bezig is met mijn blog lotjesblogje.blogspot.com
  Sinds kort heb ik ook een blog met mijn twee allerbeste vriendinnen via wordpress, daar ben ik heel erg trots op,
  ik blog over vanalles dat me interesseert,
  dat kan gaan van beauty tot een klein beetje fashion maar vooral over lifestyle en persoonlijke dingen.
  Kus

  Beantwoorden...
 • 30 juli 2015

  Leuk! Ik ben Anne Fleur, en heb sinds (heel) kort een boeken/stripboeken blog. Niet veel boekenblogs gaan ook over stripboeken, dus dat is vrij ‘uniek’. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje kwam nemen!

  Beantwoorden...
 • 4 augustus 2015

  ‘A Pinkie Life’ is een recente blog gevuld met leuke DIY’s, lifestyle, shopping, alledaagse ‘pinkie things’.Ik probeer elke woensdag een DIY te plaatsen en elke zondag een weekoverzichtje. Tussendoor zullen er nog artikels bij komen.Aarzel niet om eens rond te kijken en mij te volgen op bloglovin https://apinkielife.wordpress.com/

  Beantwoorden...
 • 12 augustus 2015

  hallo,

  leuke blog heb je!
  onlangs besloot ik zelf ook een blog te beginnen omdat ik al een tijdje met het idee zat, maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad.
  aangezien ik nog een beginner ben, kan ik wel wat tips gebruiken 🙂
  neem zeker een kijkje op mijn blog en laat me weten wat je er van vindt 🙂
  https://seenbymargot.wordpress.com/

  liefs
  M.

  Beantwoorden...
 • 12 augustus 2015

  Hi,

  Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Daisey 12 jaar en blog nu ongeveer 4 maanden op deze blog.

  Ik blog over beauty, fashion en lifestyle en ook ben ik nu een beetje bezig met video’s!

  Mijn blog: http//:www.daibelezza.com

  Liefs,
  Daisey

  Beantwoorden...
 • 22 september 2015

  Hoi Allemaal!
  Ik ben yoni en heb een verstandelijke beperking
  je kan alles erover lezen in mijn blog
  Je hoeft niet meer moeilijk te doen om op mijn blog te reageren!
  Vanaf nu kan je makkelijk reageren
  http://yonivanekkendonk.blogspot.nl Laten jullie een lief berichtje achter of jullie ervaringen met mensen met een beperking of heb je zelf een beperking? Deel het !!

  Beantwoorden...
 • 10 oktober 2015

  Hoii!
  ik ben janine en ik heb al een paar maanden mijn eigen beautyblog, elke dag komt er een nieuw artikel online over Beauty,lifestyle of andere onderwerpen!
  mijn grote passie is vooral beauty,dus deze artikelen zul je meer voorbij zien komen!
  neem gerust een kijkje en tips zijn van harte welkom!

  x

  Beantwoorden...
 • 10 november 2015

  Fijn dat we dit mogen doen! Ps. Ik vind je lay out heel mooi!

  Beantwoorden...
 • 28 november 2015

  Bedankt

  Beantwoorden...
 • 30 november 2015

  Hi dames,

  Wij verkopen leuke sieraden voor weinig. Van armbanden tot halskettingen en horloges, alles zit erbij. Zoek je een leuke accessoires voor bij een outfit? Check onze webshop http://www.yourfrosting.com!

  Nu gratis O.P.I. nagellak bij je bestelling.

  Liefs, Team YourFrosting

  Beantwoorden...
 • 28 januari 2016

  Hey top dit.

  Check mijn blog even! gaat weliswaar over overhemden maar hey! misschien kom je op ideën? https://overhemden.com/blog/

  Beantwoorden...
 • 8 april 2016

  Leuk dat we mogen spammen! Ik spam graag mee. http://me-licious.com is een persoonlijke lifestyle blog. De onderwerpen die aan bod komen hebben vooral te maken met lifestyle, health en beauty maar ook food, DIY en interieur mogen niet ontbreken. Door op deze manier iets bij te dragen hoop ik dat mijn lezers hier wat van opsteken en uiteraard graag terugkeren. Neem jij ook een kijkje op Me-licious.com?

  Beantwoorden...
 • 19 april 2016

  Hi, ik maak armbandjes voor mijn webshop Leuke Sieraden. Kijk gerust rond, zit jouw stijl er niet bij? Geen probleem, maak ook bandjes op bestelling! Prijzen vanaf € 1,95, tot snel 🙂

  Beantwoorden...
 • 26 april 2016

  Hallo,

  Mijn blog gaat over voeding en gezondheid.
  Op mijn blog vind je de volgende dingen.

  ~recepten
  ~workouts
  ~medische weetjes

  Ga naar:
  Fooddoctor.jouwweb.nl

  Groetjes Gerdien

  Beantwoorden...
 • 28 april 2016

  Hallo allemaal, Ik ben druk bezig aan een nieuw blog over lifestyle. Het moet gaan over alles wat de mens bezig houd om het meeste uit het leven te halen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.
  groetjes

  Beantwoorden...
 • 28 april 2016

  Hallo allemaal, Ik ben druk bezig aan een nieuw blog over lifestyle. Het moet gaan over alles wat de mens bezig houd om het meeste uit het leven te halen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.
  groetjes
  http://www.lifestyletips.nl

  Beantwoorden...
 • 8 augustus 2016

  Mijn blogje ‘http://zuinigleven.blogspot.be is een navolging van mijn succesvolle facebookgroep ‘Zuinig leven kan iedereen leren’.

  Beantwoorden...
 • 30 januari 2017

  Hallo iedereen, ik ben een boekenschrijfster die ook een eigen blog heeft. Op saraschrijftblog.wordpress.com schrijf ik over mijn schrijversleven. Wat gaat er goed of niet? Waar haal ik inspiratie? Hoe schrijf ik? Dat kan je er allemaal op lezen.

  Beantwoorden...
 • 11 september 2017

  bij deze dan nog wat leuke top 10 lijstjes van mijn blog

  http://www.top10share.com/category/top-10-holiday/

  dank je..

  Beantwoorden...
 • 17 april 2018

  Hoi mijn naam is Yoni,
  Ik blog over mijn autisme, nld, en licht verstandelijke beperking, Ik zou het fijn vinden als er meer aandacht komt voor deze doelgroep, Dus als je een berichtje in mijn gastenboek post zou ik dat echt fijn vinden! Vragen zijn welkom! https://dewereldvanyonivanekkendonk.blogspot.nl/

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts