Speechless Bracelets + Winactie!


 photo speechless-bracelets-armbanden_zps7c0e8829.png

Mooie sieraden maken een outfit echt af. Ik ben er dan ook dol op! Enkele dagen geleden kreeg ik een armband opgestuurd van een vrij nieuw merk, genaamd Speechless Bracelets. Het is een Nederlandse sieradenlijn dat opgericht is met de passie van drie vriendinnen. Ze werken dus vanuit pure passie en maken de armbanden met alle liefde en zorgvuldigheid. Het leuke aan deze armbanden is dat ze gegraveerd zijn met inspirerende quotes. Dat maken deze sieraden uniek, waardoor ze erg leuk zijn om cadeau te doen!

 photo speechless-bracelets-armbanden- doosje_zpsb6b24546.png

Speechless Bracelets zijn stijlvolle slavenarmbanden die verguld zijn met 18 karaats geelgoud, witgoud of roségoud. Ik kreeg een rosé gouden armband opgestuurd dat geleverd werd in een zwart geschenkdoosje met een schattig strikje. Ik kreeg het pakketje al de volgende dag binnen (top service!), dus mocht je opzoek zijn naar een last-minute cadeau voor een vrouw dan is dit misschien wel een uitkomst.

 photo speechless-bracelets-hold-on-to-your-dreams-armband-rosegoud_zps2081b3bf.png

Op het armbandje dat ik heb ontvangen staat ”Hold on to your dreams”, een quote die denk ik wel iedereen aanspreekt! Zowel de quote, het model van de armband en de kleur ervan vind ik werkelijk prachtig. De sluiting werkt prima en door de extra sluiting zal het niet snel losraken en verlies je het daarnaast ook niet snel. Deze sieraad is tijdloos, verveelt nooit en is echt makkelijk te combineren. Love it! Speechless Bracelets verkoopt momenteel 11 armbanden en maakt gebruik van vier prachtige quotes:

 • Live life, Laugh lots, Love forever
 • Never give up on things that make you smile
 • Hold on to your dreams
 • Follow your heart

 photo speechless-bracelets-tekst-gegrafeerd-hold-on-to-your-dreams-_zps93643267.png photo speechless-bracelets-armband-rose-goud-cadeau-tekst_zpseb62e360.png photo speechless-bracelets-quotes-slavenarmbanden-inspirerende-winactie_zps9d1b7e30.png

Ik vind deze slavenarmbanden echt mooi! Door de pakkende quotes zijn ze lekker persoonlijk en kunnen ze je bijvoorbeeld aanmoedigen om een bepaald doel te halen of juist bemoedigen wanneer het een beetje tegenzit. Wat nóg mooier is, is dat ik één van jullie mag verblijden met een armband van Speechless Bracelet t.w.v. €49,99! Wil je niet langer wachten? Dan kun je ze gelijk bestellen in hun webshop.

Wat moet je doen om kans te maken op een Speechless Bracelet?

– Laat hieronder een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet.

Extra kans maken?

– Volg Womanistical & Speechless Bracelets via Facebook (+2)
– Volg Womanistical & Speechless Bracelets via Twitter (+2)

Meedoen kan vanaf vandaag t/m vrijdag 19 juli 23:59u. De winnares ontvangt zoals gewoonlijk van mij een persoonlijk bericht. Meiden, heel veel succes!

63 gedachten over “Speechless Bracelets + Winactie!”

 1. Deze vind ik zo onwijs gaaf! Vooral doordat er zo’n mooie quote opzit! Ik doe heel graag mee en heb alles gedaan 🙂 (Je twitter link in deze contest linkt trouwens naar de bloglovin)

 2. Haa wat een prachtige armband! Ik doe heel graag mee! Op Twitter en bloglovin (en instagram;) daar ken ik je van) volgde ik je al, Facebook heb ik niet :). Echt een toffe winactie dit, ik wens iedereen veel succes! Lets keep our fingers crossed;)

 3. Ziet er leuk uit zeg! En aangezien ik wel wat meer armbanden wil hebben (ik draag eigenlijk altijd alleen maar mijn Pandora armbanden), doe ik mee aan deze winactie. Ik volgde je al en ik volg Speechless Bracelets nu ook.

 4. Zo mooi die slavenarmbanden.. Omdat ik er nog geen in mijn collectie heb zou ik graag meedoen om zo’n prachtige schat rond mijn arm te mogen dragen!

  <3

  Natuurlijk heb ik ook gelijk geliked op facebook!

 5. Oh wauw! Natuurlijk doe ik mee, extra armcandy is nooit weg. Alhoewel ik denk dat ik deze stiekem weg ga geven aan een goede vriendin, die vindt rose goud echt prachtig en ik ga toch meer voor zilver/witgoud. En zomaar-cadeautjes zijn natuurlijk altijd welkom 😉

 6. Wow, wat een prachtig armbandje, en wat een prachtige quote. Ik doe graag mee, jou volgde ik al op twitter en facebook maar heb speechless bracelets ook gedaan.

 7. Ik doe ook graag mee aan deze wedstrijd. Ik volgde je sowieso al via facebook en twitter en nu volg ik ook speechless bracelets op twitter en FB
  Eigenlijk heb ik dus alles gedaan!

  Liefs,
  Stephanie

 8. wauw, prachtige armband! Die zou perfect bij mij passen. Ik doe zeker mee!

  Ik volg Womanistical & Speechless Bracelets via Facebook en Twitter.

 9. Oh die is zoooo mooi! Ik heb ‘m toevallig nog ‘geheart’ van de week op Stylight 😀
  Ik doe gráág mee! (ik volgde je overal al, zal het artikel zo ook nog liken!

 10. Ik doe mee!
  De eerste tekst “Live life, Laugh lots, Love forever” vind ik echt prachtig!
  Ik volg beide op facebook. Naam: Christy Kwok
  En ik volg beide op twitter. Naam: ChristyCaramel

  Groetjes!

 11. Ohh prachtig, en de quote is echt een steuntje in de rug voor mij aangezien het me heel moeilijk word gemaakt op dit moment om mijn dromen na te gaan.

  Ik doe mee!

 12. Het lijkt mij echt geweldig om zo’n mooi sieraad in mijn bezit te mogen hebben c; Ofcourse snap ik dat iedereen dat wel wil haha. Dat word dus duimen!

 13. Wat een prachtige armband (: ik doe graag mee!
  Ik volg beide op twitter met de naam itruelyme
  en ik like ook beide facebook pagina’s met de naam Kirsten Ooms.

  Liefs <3

 14. deze armbanden vind ik zo mooi! ik doe zeker mee!
  ik heb alles gedaan ook voor extra winkansen
  twitter: @tanitakok
  facebook: tanita kok
  gr.

 15. Die armband is echt prachtig!! Ik doe zeker mee 😀
  Ik volg beide pagina’s op facebook en twitter:)
  Ik ga duimen 😉
  Xx Sanne

 16. Oh wauw! Ik wil absoluut zo’n armband, ik hoop dat ik deze win <3. Ik doe natuurlijk mee en ik volg je al op twitter en fb en ik volg speechless bracelets nu ook op fb en twitter!

 17. Ik heb alles gedaan.

  Ik hou echt van zulke bracelets, mooi chique en je zou het met van alles kunnen combineren, love it!! Ik hou van quotes en vooral kort en krachtige, omdat ze mij inspireren en die quote op de bracelet is een inspirerende, want elke keer als je hem zou dragen, dan denk je aan de quote.

  Ik zou ‘m zou graag willen winnen, omdat ik nog niet zo een armband heb, en wie weet zou ik het ook als cadeau geven aan iemand als sadaqa, In shae Allah.

 18. Ik doe mee en heb alles al gedaan.

  Ik hou van zulke bracelets, mooi chique en je kunt ze met van alles combineren, love it! Ik hou ook van kort en krachtige quotes, omdat ze mij vooral inspireren en die quote op de bracelet zal mij zeker motiveren en inspireren, wanneer ik het zou dragen.

  Ik zou ‘m zou graag willen winnen, omdat ik nog geen armband heb als die en ik vind wel uniek, omdat er een quote opstaat die mij vooral zal motiveren om mijn dromen na te gaan.

 19. Ik zou ook graag meedoen!
  Ik was toevallig vandaag op zoek naar de speechless armbanden en nu zie ik dat ik nog net op tijd ben met reageren! Ze zijn erg inspirerend vind ik. Ook al ben je ver van huis, deze armbanden helpen je zelfs dan herinneren waar je het allemaal voor doet, superleuk!

 20. Hallootjes!

  Zo te zien ben ik nog net op tijd om mee te kunnen doen met de actie! Haha, ik ben een stille lezeres op je blog, althans tot vandaag.. Allereerst (nu ik toch mijn stilte heb verbroken) wil ik je even zeggen dat ik je blog altijd met veel plezier lees. Blijf vooral doorgaan!
  Ik las je artikel over de armbandjes dus net en ik vind ze echt super! Uiteraard doe ik dus ook maar al te graag mee.
  En of ik win of niet, ik ga er sowieso eentje aanschaffen via speechless, maar mocht ik toevallig winnaar zijn van deze actie dan geef ik het cadeau aan mijn beste vriendin, zij is net een zus voor me en kan wel een cadeau gebruiken momenteel. Maar uiteraard koop ik er voor mezelf dan ook een via de webshop hihi.

  Superleuk!

  Liefs, Laila

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *