BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Accessoires   >  Speechless Bracelets + Winactie!

 photo speechless-bracelets-armbanden_zps7c0e8829.png

Mooie sieraden maken een outfit echt af. Ik ben er dan ook dol op! Enkele dagen geleden kreeg ik een armband opgestuurd van een vrij nieuw merk, genaamd Speechless Bracelets. Het is een Nederlandse sieradenlijn dat opgericht is met de passie van drie vriendinnen. Ze werken dus vanuit pure passie en maken de armbanden met alle liefde en zorgvuldigheid. Het leuke aan deze armbanden is dat ze gegraveerd zijn met inspirerende quotes. Dat maken deze sieraden uniek, waardoor ze erg leuk zijn om cadeau te doen!

 photo speechless-bracelets-armbanden- doosje_zpsb6b24546.png

Speechless Bracelets zijn stijlvolle slavenarmbanden die verguld zijn met 18 karaats geelgoud, witgoud of roségoud. Ik kreeg een rosé gouden armband opgestuurd dat geleverd werd in een zwart geschenkdoosje met een schattig strikje. Ik kreeg het pakketje al de volgende dag binnen (top service!), dus mocht je opzoek zijn naar een last-minute cadeau voor een vrouw dan is dit misschien wel een uitkomst.

 photo speechless-bracelets-hold-on-to-your-dreams-armband-rosegoud_zps2081b3bf.png

Op het armbandje dat ik heb ontvangen staat ”Hold on to your dreams”, een quote die denk ik wel iedereen aanspreekt! Zowel de quote, het model van de armband en de kleur ervan vind ik werkelijk prachtig. De sluiting werkt prima en door de extra sluiting zal het niet snel losraken en verlies je het daarnaast ook niet snel. Deze sieraad is tijdloos, verveelt nooit en is echt makkelijk te combineren. Love it! Speechless Bracelets verkoopt momenteel 11 armbanden en maakt gebruik van vier prachtige quotes:

 • Live life, Laugh lots, Love forever
 • Never give up on things that make you smile
 • Hold on to your dreams
 • Follow your heart

 photo speechless-bracelets-tekst-gegrafeerd-hold-on-to-your-dreams-_zps93643267.png photo speechless-bracelets-armband-rose-goud-cadeau-tekst_zpseb62e360.png photo speechless-bracelets-quotes-slavenarmbanden-inspirerende-winactie_zps9d1b7e30.png

Ik vind deze slavenarmbanden echt mooi! Door de pakkende quotes zijn ze lekker persoonlijk en kunnen ze je bijvoorbeeld aanmoedigen om een bepaald doel te halen of juist bemoedigen wanneer het een beetje tegenzit. Wat nóg mooier is, is dat ik één van jullie mag verblijden met een armband van Speechless Bracelet t.w.v. €49,99! Wil je niet langer wachten? Dan kun je ze gelijk bestellen in hun webshop.

Wat moet je doen om kans te maken op een Speechless Bracelet?

– Laat hieronder een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet.

Extra kans maken?

– Volg Womanistical & Speechless Bracelets via Facebook (+2)
– Volg Womanistical & Speechless Bracelets via Twitter (+2)

Meedoen kan vanaf vandaag t/m vrijdag 19 juli 23:59u. De winnares ontvangt zoals gewoonlijk van mij een persoonlijk bericht. Meiden, heel veel succes!

Comments:

 • 15 juli 2013

  oh wat mooi, ik doe graag mee!

  Beantwoorden...
 • 15 juli 2013

  Deze vind ik zo onwijs gaaf! Vooral doordat er zo’n mooie quote opzit! Ik doe heel graag mee en heb alles gedaan 🙂 (Je twitter link in deze contest linkt trouwens naar de bloglovin)

  Beantwoorden...
  • Bo

   15 juli 2013

   Erg slim van me :’) haha. Bedankt voor het vermelden, ik heb het aangepast!

   Beantwoorden...
 • Kevser

  15 juli 2013

  Haa wat een prachtige armband! Ik doe heel graag mee! Op Twitter en bloglovin (en instagram;) daar ken ik je van) volgde ik je al, Facebook heb ik niet :). Echt een toffe winactie dit, ik wens iedereen veel succes! Lets keep our fingers crossed;)

  Beantwoorden...
 • 15 juli 2013

  Ziet er leuk uit zeg! En aangezien ik wel wat meer armbanden wil hebben (ik draag eigenlijk altijd alleen maar mijn Pandora armbanden), doe ik mee aan deze winactie. Ik volgde je al en ik volg Speechless Bracelets nu ook.

  Beantwoorden...
 • 15 juli 2013

  Zo mooi die slavenarmbanden.. Omdat ik er nog geen in mijn collectie heb zou ik graag meedoen om zo’n prachtige schat rond mijn arm te mogen dragen!

  <3

  Natuurlijk heb ik ook gelijk geliked op facebook!

  Beantwoorden...
 • 15 juli 2013

  oeh ik doe zeker weten mee 😀 ik like beide FB’s en volg beide twitters. ook volg en like ik dit artikel via bloglovin!

  Beantwoorden...
 • Eva

  15 juli 2013

  Oh wauw! Natuurlijk doe ik mee, extra armcandy is nooit weg. Alhoewel ik denk dat ik deze stiekem weg ga geven aan een goede vriendin, die vindt rose goud echt prachtig en ik ga toch meer voor zilver/witgoud. En zomaar-cadeautjes zijn natuurlijk altijd welkom 😉

  Beantwoorden...
 • 15 juli 2013

  Wauw! Ik doe ook zeker weten mee!
  Ik like en volg beide Facebooks en Twitter!

  Liefs,
  Nienke

  Beantwoorden...
 • 15 juli 2013

  Echt een hele mooie armband zeg! Ik doe graag mee.

  Beantwoorden...
 • Janne

  15 juli 2013

  Supermooi! Ik wil deze zeer graag winnen ennheb dan ook alles gedaan om mijn kansen te verhogen 🙂

  Beantwoorden...
 • 15 juli 2013

  Wat leuk! Ik doe mee.
  Ik heb alles gedaan!

  Beantwoorden...
 • Muskan

  15 juli 2013

  Ik doe ook mee. Vind het mooi Masha’Allah

  Beantwoorden...
 • 15 juli 2013

  Oh, wat leuk! Ik doe mee.

  Beantwoorden...
 • 15 juli 2013

  Wow, wat een prachtig armbandje, en wat een prachtige quote. Ik doe graag mee, jou volgde ik al op twitter en facebook maar heb speechless bracelets ook gedaan.

  Beantwoorden...
 • siham

  15 juli 2013

  Ja ze zijn zeker mooi
  En echt op een leuke manier heb je de armbandjes beschreven, ik doe dus ook graag mee..

  Beantwoorden...
 • 15 juli 2013

  Ik doe ook graag mee aan deze wedstrijd. Ik volgde je sowieso al via facebook en twitter en nu volg ik ook speechless bracelets op twitter en FB
  Eigenlijk heb ik dus alles gedaan!

  Liefs,
  Stephanie

  Beantwoorden...
 • Samantha van Steen

  15 juli 2013

  wauw, prachtige armband! Die zou perfect bij mij passen. Ik doe zeker mee!

  Ik volg Womanistical & Speechless Bracelets via Facebook en Twitter.

  Beantwoorden...
 • 15 juli 2013

  Oh die is zoooo mooi! Ik heb ‘m toevallig nog ‘geheart’ van de week op Stylight 😀
  Ik doe gráág mee! (ik volgde je overal al, zal het artikel zo ook nog liken!

  Beantwoorden...
 • 15 juli 2013

  Mooi bandje! Ik doe mee en volg je ook overal!

  Beantwoorden...
 • Christy

  15 juli 2013

  Ik doe mee!
  De eerste tekst “Live life, Laugh lots, Love forever” vind ik echt prachtig!
  Ik volg beide op facebook. Naam: Christy Kwok
  En ik volg beide op twitter. Naam: ChristyCaramel

  Groetjes!

  Beantwoorden...
 • 15 juli 2013

  Wat super leuk! Ik doe zeker mee! 🙂 Alles geliked & followed 😉

  Beantwoorden...
 • Larissa van H

  15 juli 2013

  Wauw, heel erg mooi! Ik zou heel graag kans maken op deze armband!

  Beantwoorden...
 • 15 juli 2013

  Erg mooie armband en leuke winactie. Ik hou heel erg van dat soort uitspraken dus doe zeker mee. Straks op de pc doe ik even de linken volgen 😉

  Beantwoorden...
 • 15 juli 2013

  dat ziet er echt heel erg mooi uit zeg! 😮 Echt heel erg classy en je ziet dan altijd een mooie quote :D. Ik doe mee n_n

  Beantwoorden...
 • Bea

  15 juli 2013

  ziet er erg mooi uit ik like deelen twitter hier graag voor

  Beantwoorden...
 • 15 juli 2013

  Mooi, een armband met een quote! Ik doe mee 🙂

  Beantwoorden...
 • Linda de Bode

  15 juli 2013

  Ik doe mee voor Life life, Laugh lots, Love forever

  Beantwoorden...
 • Soumaya

  15 juli 2013

  Ohh prachtig, en de quote is echt een steuntje in de rug voor mij aangezien het me heel moeilijk word gemaakt op dit moment om mijn dromen na te gaan.

  Ik doe mee!

  Beantwoorden...
 • ling

  15 juli 2013

  Hele leuke win actie! Echt een super leuke armband, er speciaal met die leuke quote!

  Beantwoorden...
 • Melissa

  15 juli 2013

  Wat een mooie armbanden, en wat een leuke win actie, hier doe ik graag aan mee!

  Beantwoorden...
 • Anita H.

  15 juli 2013

  Ik doe ook mee!

  Beantwoorden...
 • 16 juli 2013

  Oohh wauw wat een top win actie zeg, ik doe zeker weten mee 😀 Ik heb alles gedaan wat er staat!! Ook de extra win kansen. Super tof

  Beantwoorden...
 • carl

  16 juli 2013

  Wat een mooie voor mijn lieve vriendinnetje, prachtkado schiet ik vast mee raak!

  Beantwoorden...
 • 16 juli 2013

  ik heb er ook 1 en ben er heel blij mee:)

  Beantwoorden...
 • Laila

  16 juli 2013

  Echt classy die armbanden met die quotes, ik doe mee! Heb alles gedaan, behalve twitter.

  Beantwoorden...
 • 16 juli 2013

  Super leuke actie! Ik vind ze erg mooi deze armbanden, doe graag mee:)

  Beantwoorden...
 • laila.b

  16 juli 2013

  Ziet er heel mooi uit! ik doe mee!!

  Beantwoorden...
 • 16 juli 2013

  Wauw wat een super mooie armband, die zou ik best wel willen winnen. Volg alles..

  Beantwoorden...
 • Mad

  16 juli 2013

  Wow, mijn arm is er speechless van!

  Beantwoorden...
 • Larissa (:

  16 juli 2013

  Het lijkt mij echt geweldig om zo’n mooi sieraad in mijn bezit te mogen hebben c; Ofcourse snap ik dat iedereen dat wel wil haha. Dat word dus duimen!

  Beantwoorden...
 • 16 juli 2013

  Wat een prachtige armband (: ik doe graag mee!
  Ik volg beide op twitter met de naam itruelyme
  en ik like ook beide facebook pagina’s met de naam Kirsten Ooms.

  Liefs <3

  Beantwoorden...
 • Tanita

  16 juli 2013

  deze armbanden vind ik zo mooi! ik doe zeker mee!
  ik heb alles gedaan ook voor extra winkansen
  twitter: @tanitakok
  facebook: tanita kok
  gr.

  Beantwoorden...
 • sanne molenaar

  16 juli 2013

  Die armband is echt prachtig!! Ik doe zeker mee 😀
  Ik volg beide pagina’s op facebook en twitter:)
  Ik ga duimen 😉
  Xx Sanne

  Beantwoorden...
 • 16 juli 2013

  ZO’n mooi merk! Mooie sluiting ook…

  x

  Beantwoorden...
 • Romy

  16 juli 2013

  Super Quite, ik doe mee ❤

  Beantwoorden...
 • Romy

  16 juli 2013

  cute * OEPSSSS……

  Beantwoorden...
 • Kerr

  17 juli 2013

  Prachtige armband!! Mooie quotes ook. Ik doe graag mee. Xx

  Beantwoorden...
 • 17 juli 2013

  Oh wauw! Ik wil absoluut zo’n armband, ik hoop dat ik deze win <3. Ik doe natuurlijk mee en ik volg je al op twitter en fb en ik volg speechless bracelets nu ook op fb en twitter!

  Beantwoorden...
 • 17 juli 2013

  wow deze is echt prachtig.. ik doe graag een kans om mee te doen, ik volg jullie beide op facebook (Patricia Kleijn) en twitter (xx_Patries_xx) :D:D

  Beantwoorden...
 • 17 juli 2013

  Ik heb alles gedaan.

  Ik hou echt van zulke bracelets, mooi chique en je zou het met van alles kunnen combineren, love it!! Ik hou van quotes en vooral kort en krachtige, omdat ze mij inspireren en die quote op de bracelet is een inspirerende, want elke keer als je hem zou dragen, dan denk je aan de quote.

  Ik zou ‘m zou graag willen winnen, omdat ik nog niet zo een armband heb, en wie weet zou ik het ook als cadeau geven aan iemand als sadaqa, In shae Allah.

  Beantwoorden...
 • 17 juli 2013

  Ik doe mee en heb alles al gedaan.

  Ik hou van zulke bracelets, mooi chique en je kunt ze met van alles combineren, love it! Ik hou ook van kort en krachtige quotes, omdat ze mij vooral inspireren en die quote op de bracelet zal mij zeker motiveren en inspireren, wanneer ik het zou dragen.

  Ik zou ‘m zou graag willen winnen, omdat ik nog geen armband heb als die en ik vind wel uniek, omdat er een quote opstaat die mij vooral zal motiveren om mijn dromen na te gaan.

  Beantwoorden...
 • 17 juli 2013

  Oeeeeps, ik dacht dat mijn eerste reactie de site niet te pakken zou krijgen. Nu staan er bijna dezelfde reactie van mij. Stom van me.

  Beantwoorden...
 • 17 juli 2013

  Superleuk, mooi. Ik doe graag mee!

  Beantwoorden...
 • 17 juli 2013

  Wauw super winactie!
  Ik volg je al via fb en twitter. Speechless Bracelets volg ik nu ook via fb en twitter! 😀

  xx

  Beantwoorden...
 • Gé Geurtsen

  18 juli 2013

  Ik doe mee! Fraai!

  Beantwoorden...
 • Manisha

  19 juli 2013

  Ik zou ook graag meedoen!
  Ik was toevallig vandaag op zoek naar de speechless armbanden en nu zie ik dat ik nog net op tijd ben met reageren! Ze zijn erg inspirerend vind ik. Ook al ben je ver van huis, deze armbanden helpen je zelfs dan herinneren waar je het allemaal voor doet, superleuk!

  Beantwoorden...
 • Nuura

  19 juli 2013

  Super leuk !!, ik doe mee , maar ik volgde je al via facebook en twitter, dus heb ik alleen speechless bracelets gevolgd

  Beantwoorden...
 • Evatius

  19 juli 2013

  Nog net op tijd!! Ik doe graag mee met deze prijsvraag, het is echt een juweeltje!

  Beantwoorden...
 • Laila

  19 juli 2013

  Hallootjes!

  Zo te zien ben ik nog net op tijd om mee te kunnen doen met de actie! Haha, ik ben een stille lezeres op je blog, althans tot vandaag.. Allereerst (nu ik toch mijn stilte heb verbroken) wil ik je even zeggen dat ik je blog altijd met veel plezier lees. Blijf vooral doorgaan!
  Ik las je artikel over de armbandjes dus net en ik vind ze echt super! Uiteraard doe ik dus ook maar al te graag mee.
  En of ik win of niet, ik ga er sowieso eentje aanschaffen via speechless, maar mocht ik toevallig winnaar zijn van deze actie dan geef ik het cadeau aan mijn beste vriendin, zij is net een zus voor me en kan wel een cadeau gebruiken momenteel. Maar uiteraard koop ik er voor mezelf dan ook een via de webshop hihi.

  Superleuk!

  Liefs, Laila

  Beantwoorden...
 • 23 juli 2013

  pretty bracelet

  Beantwoorden...
 • 28 juli 2013

  Zo jammer dat ik te laat ben! 🙁

  Beantwoorden...
 • Melanie

  2 augustus 2013

  OMG<

  Wauw,
  mag ik nog meedoen ben te laat denk ik jammer
  ,maar wat een prachtige armband!

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts