BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Stoere lampen voor in je interieur

lichtlab

Lampen lijken misschien onbelangrijk, maar ze kunnen je interieur maken of breken. Het is namelijk één van de belangrijkste sfeermakers in een huis en geen enkel interieur kan in principe zonder goede verlichting. In dit artikel gaan we het vooral hebben over lampen met een stoere uitstraling.

7586zw-detail

Fabriekslampen

De industriële lamp is al jaren een ‘hot item’ en ze worden steeds populairder. Industrielampen zijn eigenlijk niet meer dan (oude) fabriekslampen van metaal die zo bewerkt zijn dat ze ook prima in huis gebruikt kunnen worden. Je kunt binnen de fabriekslampen diverse kanten op, om de sfeer exact zo neer te zetten als hoe je deze voor ogen hebt. Zo zijn er naast kleine vintage industriële lampen ook grote en stoere exemplaren. Ze zijn robuust en hebben karakter. Mocht je dus opzoek zijn naar een lamp die echt een statement maakt, dan kun je voor een stoere fabriekslamp gaan.

 

1920996_616319621773974_804202513_o

Houten hanglamp

”Houten hanglampen, bestaan die wel?” Jazeker! Deze fraaie hanglamp is geïnspireerd op de populaire industrielampen, maar onderscheidt zich doordat het een abstractie is van de bekende vorm. De Lichtlab No.19 is gemaakt van MDF en wordt in losse onderdelen geleverd. Lijm of schroeven zul je niet zien bij deze lamp, aangezien je hem zo in elkaar kunt zetten zonder enige bevestigingsmiddel. Deze lamp staat leuk in de woon- of eetkamer, maar kan ook erg mooi boven je werkplek hangen.

 

spots

Spots

Stoere lampen hoeven niet altijd perse groot te zijn, dat bewijst deze robuuste industriële spot van het merk Steinhauer. Dankzij de lichtpunten is het geschikt als leeslicht, sfeerlicht of natuurlijk als spotlicht. Kortom, verlichting die niet alleen functioneel is, maar ook een lust voor het oog!

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts