BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Style je woonkamer met een trendy salontafel

Salontafels zorgen ervoor dat je in je woonkamer alles bij de hand hebt, erg praktisch dus! Denk bijvoorbeeld aan een lekkere kop thee of een tijdschrift wat je graag bij de hand wil hebben als je heerlijk op die relaxte stoel of bank zit. Dan is het toch fijn als je dit even weg kan zetten of leggen op bijvoorbeeld een trendy betonnen salontafel?

Je hoeft het dan niet op de grond te leggen en je kan het zelfs laten liggen als je niet gebruik maakt van de woonkamer. Het is dus niet alleen praktisch, maar het zorgt ook voor een opgeruimd interieur. Lees in dit blog alles over de nieuwste trends binnen de salontafels.

Van beton tot zwart (draad)staal

Wanneer je op zoek gaat naar een salon- of bijzettafel heb je keuze uit een groot aanbod bijzet- en salontafels. Ieder jaar komen er nieuwe tafels bij waardoor je een bijzet- of salontafel kan vinden die goed past bij je interieur. Wil je een echte trendy bijzet- of salontafel die helemaal anno 2017 is? Ga dan voor een tafel waarbij gebruik gemaakt is van:

salontafel-woonkamer

Beton
Beton is een materiaal wat tegenwoordig steeds vaker gebruikt wordt in interieurs. Zo zijn er bijvoorbeeld betonnen keukens, maar nu dus ook betonnen salontafels. Dit is dus niet alleen een keukentrend, maar ook een trend bij salontafels. Zo kun je die mooie robuuste stijl helemaal doorvoeren in het interieur tot zelfs in je woonkamer!

Marmer
Kies voor een unieke salontafel die geen ander heeft. Marmer is namelijk een natuursteen en hierdoor krijgt iedere salontafel een unieke uitstraling. Het mooie gladde oppervlak zorgt ervoor dat je de tafel makkelijk af kan nemen en deze trendy tafel past binnen veel verschillende interieurstijlen!

Zwart (draad)staal
Een andere trend binnen de salontafels is een tafel waarbij de poten gemaakt zijn van zwart (draad)staal met bijvoorbeeld een houten blad erop. Hierdoor krijgt de salon- of bijzettafel een industrieel karakter, maar door de neutrale kleuren passen deze tafels ook goed in andere woonkamers met bijvoorbeeld een landelijke stijl.

Ronde vormen
Ga niet meer voor strak en symmetrisch, maar kies voor een ronde vorm! Ronde vormen maken het mogelijk dat de salontafel in iedere ruimte past en is daardoor zeer geschikt voor de kleinere woonkamers.

Nieuwste trends bekijken in de winkel

In de woonwinkels van Woonexpress vind je de nieuwste trends en boordevol wooninspiratie. Ga gerust eens langs om de verschillende trendy salontafels en bijzettafels te bekijken en ideeën op te doen. Natuurlijk helpen de medewerkers je graag.

In samenwerking met Woonexpress

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts