BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Stylight | Fashion Webshop & Community

Photobucket

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen en eerlijk bekennen: ik shop graag online. Heel graag. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het hartstikke leuk om in de stad te winkelen en kleren in het echt te voelen, maar op de een of andere manier slaag ik online toch beter. Of misschien hou ik gewoon van gemak. Dat kan ook. Het enige ‘minpuntje’ wat online shoppen wat lastiger maakt is dat er onwijs veel webshops zijn waardoor je niet meer weet waar je moet beginnen. Gelukkig heeft Stylight daar een website voor bedacht!

Stylight is een online fashion community waar diverse webshops samenkomen op één website. Je vindt er kleding, schoenen en accessoires van allerlei leuke merken en webshops die je kunt bekijken, vergelijken en bestellen. Je kunt je vergapen aan eindeloos veel jasjes, jurkjes, broeken en andere fashionitems.

Het is niet meer een mode-ontwerper of een grote trendsetter die bepaald wat helemaal hot is, maar de Stylight-gebruikers zelf! Je kunt je aanmelden op Stylight, je profiel aanpassen en de kleding, schoenen en accessoires ‘hearten’ die jij helemaal te gek vindt! Moet je op de kleintjes letten? Ook daar is aan gedacht, aangezien je in de zoekschermen van de site je o.a. items kunt selecteren op prijs, maar ook op kleur en merk.

Photobucket

Hierboven zie je een aantal favorieten van mij. Ik kan echt uren rondkijken op deze webshop en het liefst zou ik mijn mandje vol willen gooien met allerlei mooie spullen met een hoog ‘hebben’ gehalte. Wat trouwens ook een leuke feature van deze website is dat je de items die je ‘heart’ op Facebook of Twitter kunt delen. Zo kunnen meteen je vrienden zien welke kleding jij helemaal te gek vindt. Ook mannen kunnen op Stylight talrijke fashionartikelen bekijken of bestellen van vele bekende én onbekende merken.

Ik vind het een erg leuke website waar ik me heerlijk op kan vermaken. Hou jij ook van online kleding shoppen? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op Stylight!

Ken jij Stylight al?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts