BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Taalcursus in de zomer: Engels leren in Londen

Een tijd in het buitenland zitten, is voor iedereen een ongelooflijke ervaring. De meeste ervaren dit als een geheel nieuwe uitdaging. Deze nieuwe uitdaging zorgt voor een gelukkig gevoel en tevens is het erg leerzaam. EF, Education First, is de grootste partij op het gebied van het leren van een taal in het buitenland. Momenteel kan EF bestemmingen door de hele wereld aanbieden, van Miami tot aan Londen.

Zomercursus Londen

Voornamelijk Londen is in de zomerperiode een geliefde bestemming. Veel mensen kiezen voor een zomercursus Engels. Deze cursus vangt elke maandag aan en de duur van de cursus kan geheel zelf gekozen worden. De duur kan variëren van twee weken tot aan vele maanden.

Naast de gave ervaring leer je uiteraard ook veel beter Engels te praten, te schrijven en te lezen. Dit is waardevol voor de rest van je leven. Je kan aan de gang bij internationale bedrijven en je kan je in nagenoeg elk land goed verstaanbaar maken.

Eigen niveau

Uiteraard heeft elk persoon zijn/haar eigen niveau. EF heeft er daarom voor gezorgd dat men op verschillende niveaus in kan stromen. Na het succesvol afronden van een dergelijk niveau, krijg je een mooie onderscheiding. Naast deze onderscheiding is het een erg waardevolle periode in Londen.

Je leert zelfstandig te zijn, je komt uit je comfortzone, het werkt verhelderend voor je en je leert jezelf beter kennen. Doordat je op jezelf aangewezen ben, ga je meer inzicht in jezelf krijgen. Dit is één van de redenen hoezo een zomercursus in Londen erg waardevol is. Je kan hier alle informatie vinden over de zomercursussen.

De zomercursus Londen is één van de meest gekozen cursussen. Je hebt echter de keuze uit maar liefst 46 bestemmingen, verdeeld over de hele wereld. Deze bestemmingen zijn stuk voor stuk aan te raden. Gezien de reisafstand en het minieme tijdsverschil is de zomercursus in Londen echter het meest interessant voor veel mensen.

In samenwerking met EF

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts