BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Travel   >  Reistips   >  Taalreizen: 3 ideeën voor in het buitenland

Het leven draait om risico’s nemen. In je leven kan je bepaalde kansen grijpen. Of juist bepaalde kansen te laten lopen. Feit is echter dat elke ervaring jou een beter/volmaakter mens maakt. Wat te denken van taalreizen? Een taalreis is een ideale mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen, een taal onder de knie te krijgen én om andere culturen te leren. Wat houdt jou nog tegen?

Steeds meer studenten en jongeren kiezen ervoor om een taalcursus in het buitenland te volgen. Het is uiteraard niet zonder reden dat vele mensen hier voor kiezen. In het beginstuk van dit artikel gaven we al aan dat het leven draait om het grijpen van kansen.

Het is voor elk persoon een kans om zichzelf te ontplooien. Dat kan op persoonlijk vlak zijn, maar ook op het gebied van talen leren. Met een taalcursus in het buitenland combineer je deze twee elementen. Bij het studeren in het buitenland kan je waardevolle lessen leren.

Deze lessen hebben niet alleen betrekking op een bepaalde taal, maar ook bijvoorbeeld de cultuur van een land, de omgang met mensen uit andere landen en voor jezelf zien te zorgen. Hier heb je de rest van je leven erg veel aan. Maar, naar welke bestemming zou jij eigenlijk willen gaan?

Om je daarmee te helpen, hebben wij drie populaire taalreizen op een rijtje gezet:

madrid-spanje-barcelona-taalcursus

Spaans leren in Spanje
Spaans is één van de wereldtalen en tevens is Spanje een erg fijn land om in te wonen. Hou je van de zon? Wil je in de weekenden lekker naar het strand of mooie steden bezoeken? Boek dan een taalreis naar Spanje, zodat je heerlijk in de zon de Spaanse taal kan leren! Het is mogelijk om een taalcursus in Barcelona, Madrid of Malaga te volgen.

frankrijk-nice-taalcursus-buitenland

Frans leren in Frankrijk
In veel sectoren is Frans een bepalende taal. Veel communicatie gaat in het taal en bovendien is Frankrijk een erg interessant land. Dit land heeft een lange en turbulente geschiedenis en dat ziet men terug in het dagelijkse leven. Je hebt de kans om Frans te leren in Frankrijk. Wat houdt jou tegen? In Frankrijk kan je Frans leren op een school in Parijs of in de badplaats Nice.

londen-cambridge-engeland-taalcursus

Engels leren in Engeland
Het is overbodig om te vermelden dat Engels anno 2018 nog steeds de populairste en belangrijkste taal is. Het is voor jou daardoor ook van groot belang om deze taal goed onder de knie te krijgen.

Tijdens je verblijf in Engeland kan je ook nog eens de mooie en fijne cultuur van Engeland proeven. In Engeland kan je een taalcursus volgen in Londen, Cambridge, Oxford, Brighton, Manchester, Bristol, Bournemouth, Eastbourne!

In samenwerking met EF

Comments:

 • 30 januari 2018

  Ik zou voor Spaans gaan!
  Zonnig en warm en de taal is mooi.

  Beantwoorden...
 • 2 februari 2018

  Ik heb van veel mensen ook goede verhalen gehoord die Spaans in Zuid-Amerika hebben geleerd.

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts